Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Maalaisjuntti

Iisalmesta päivää. Tulin tänne maalla ottamaan vähän happea tuosta Helsingin vilskeestä.  Tai siis oikeastaan Iisalmihan on ihan kaupunki jossa vilinää riittää, mutta olinkin pari päivää ihan lehmien keskellä Kauppilanmäessä.

IMG_20160708_115539

Olen siis kotoisin Iisalmessa jossa olen siis syntynyt ja asunut noin kaksikymppiseksi asti. Äitini asuu maalla ja kerran kesässä ja Jouluna tulee käytyä täällä päin. Oikeastaan lähimmistä kavereistani vain yksi on jäänyt tänne ja tietty hänenkin luonaan on aika mukava käydä. Muutkin täältä kotoisin olevat kaverini kokoontuvat tänne aina samaan aikaan kesällä, ja syynä on mikäs muukaan  kuin paikalliset Olutjuhlat eli Oluset.  Oli elämäntilanne mikä tahansa tänne on pakko tulla ja sen on sovittu. Eikä ole tainut jäädä itseltäkään yhtään vuotta väliin, vaikka olisi ullut minkälaisia muka esteitä niin aina tänne on jotenkin päästy. Oluen ystävähän en todellakaan ole, mutta joskus sitä Olusten aikaan voi poiketa polulta  ja juoda yhden ihan vain juhlan kunniaksi. Täällä on yllättävän hyviä esiintyjiä aina  ja huomenna ollaankin sitten lähdössä ihan festarialueelle. Luvassa muunmuassa Antti Tuiskua.

20160708_103804

Olen nyt oikeastaan vaan ollut tekemättä mitään ihmeempiä ja vähän lenkkeillyt luonnon helmassa. Tekee ihan hyvää vaan päästä omien ajatusten kanssa hetkeksi rauhaan, niin osaa taas arvostaa sitä kaikkea mitä oma arki pitää sisällään.

Snapchat-3125775766941567512

Tämä on kyllä kaunis kaupunki elää ja olla. Nostalgiset nuoruusvuodet nousee aina mieleen kun kaupungin katuja kävelee.  Vaikka mä en voisi enää asua täällä, on kotiseudulla aina ihanaa käydä.

20160708_133717-1

Intagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *