Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Uuden vuoden uudet kujeet

Nyt on vuoden vaiheet ja Joulut juhlittu, olen saanut lomailla ihan ruhtinaallisesti ja koitan pikkuhiljaa palata kirjallisten töiden pariin. Uutena vuotena juhlimme maltillisesti kotona muutaman ystävän voimin, katsoimme Ilotulituksen Töölönlahden rannassa ja menimme nukkumaan.

969102_10153351851020679_1082087220013938831_n

Menu oli yksinkertainen, kunnon naudan ulkofileetä ja riisiä ja salaattia. Näin ei tarvinnut napostella ähkyyn asti mitää pieniä cocktail paloja, vaan jokainen sai mahan täyteen kunnon ruoalla.

20151231_201131

Riina oli käymässä Jyväskylästä, joten sain tervetullutta vähän erinlaista treeniseuraa viikonlopulle. Riinan kanssa on aina olleet hyvät ja tehokkaat treenit. Muuten viikonloppu meni rennosti saunoessa ja Mr. Bigin kainalossa.

20160103_101103

Kävin myös tiistaina oikaisemassa rankaani Uudenmaan Kiropraktikkokeskuksella, nyt paikat eivät olleetkaan menneet niin jumiin kuin aikasemmin. Se oli kiva kuulla, aina kiropraktikolta lähtiessä kyllä huomaa että olo on jotenkin kevyempi ja liikkuvampi.

20160105_175434-1

Olen tässä elellyt vähän kuin pellossa oikeastaan koko syksyn, olen kyllä treenannut ja syönyt suhteellisen säännöllisesti mutta se on ollut sivuseikka enkä ole siihen sen kummemmin kiinnittänyt miään huomiota.  Muut asiat ovat menneeyt edelle, mutta nyt aloitinkin taas hiukan tarkemman ruokavalion ja aerobisia lisään tarpeen mukaan ohjelmaan. Nyt ohjelmassa on kaksi aamulenkkiä viikkoon, joita on sitten tarkoitus lisätä kevättä kohti. Välillä on ihan vapauttavaa olla ilman ruokavaakaa, ja tarkempaa miettimistä, mutta mihinkäs sitä opituista tavoista pääsisi. Kyllä kesäksi on aina mukavampi päästä hyvään kuntoon, jos ei niin ulkonäöllisesti niin yleisesti hyvän olon takia.

Olen ottanut käyttöönn myös Sportlifen PROLINE BURNERin joka on erittäin tehokas ja monipuolinen termogeenivalmiste, jossa on hyödynnetty viimeisimmät markkinoilta saatavat ainesosat. Nelumbo nucifera (Higgenamin), amaranthus cruentus (Halostachine) ja Coleus forskoliini ovat kaikki beta agonisteja, jotka toimisivat yksinäänkin erittäin hyvin. Tämä tuote sisältää ne kaikki, täsmälleen oikeina määrinä ja keskenään oikeassa suhteessa. Sopiva määrä kofeiinia yhdessä vihreän teen kanssa vielä tehostaa termogeneesiä ja piristävää vaikutusta, joka dieetillä on tietysti suotavaa.

df8ae8197ca9f2dfec702e01a61d2c5e_f76

PROLINE BURNER sisältää myös muitakin painonhallintaa tukevia ja nestettä poistavia ainesosia (yearba mate, dandelion, uva ursi), alfalipoiinihappoa verensokeria tasaamaan ja bioperiniä imeytymistä tehostamaan.

PROLINE BURNER in rasvanpolttovaikutus on paljon voimakkaampi, kuin monissa markkinoilla olevassa tuotteessa.

Katsotaan miten tytön käy.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *