Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kannattaisko joskus meikata?

Olin tässä vähän aikaa sitten ystäväni Lauran meikkimallina. Laura on entinen työkaverini ja hän pyörittää Jyväskylässä LauraW nimistä parturi-kampaamoa. Hän on erikoistunut myös meikkeihin ja tällä hetkellä hän täydentää osaamistaan, hiusmuotoilija, meikkaaja/maskeeraajan koulutusten lisäksi myös opiskelemalla meikki-taiteilijaksi  Make Up Centerissä Helsingissä.

20160912_144507

Make Up Centerissä on myynnissä myös Make Up Storen tuotteita ja ihania koruja arkeen ja juhlaan.

Tulin paikalle Make Up Centeriin Annankadulle täysin meikittömänä ja valmiina muutokseen. Laura päätti tehdä minulle meikin joka olisi trendikäs ja korostaisi hyviä puoliani. Sellainen jolla voisi liikkua ihan päiväsaikaan, mutta joka kävisi johonkin pieneen iltatilaisuuteenkin. Laitettu, muttei kuitenkaan mikään överi juhlameikki jolla tuntisi olonsa päiväsaikaan aivan liian laitetuksi.

20160912_144852

Laura valmiina taistoon.

Meikki toteutettiin minulle jo ennestään tutuilla ja laadukkailla Make up Storen tuotteilla. Sarja on hyvä muunmuassa siitä että heillä löytyy pohjia tummemmallekkin iholle. Tumman ihon meikkauksessa on tärkeää että meikkivoide ei ole yhtään punasävyinen, vaan taittuu mieluummin keltaiseen ettei lopputuloksesta tule tunkkainen. Olen aina käyttänyt myös kisameikkejä muille tehdessäni juuri Make Up Storen kakkumaisia meikkivoiteita, eikä koskaan ole mennyt pieleen.

20160912_130112

Ennen.

Laura eteni reippain ottein, iho saatiin tasoittumaan ja silmiin saatiin haluttua syvyyttä. Kokeilimme myös hiukan varjostuksia jolla saadaan nenää näyttämään valojen ja varjojen avulla vähän kapeammalta. Vaalea tunnetusti suurentaa ja tumma pienentää. Näiden varjostusten kanssa kuitenkin tulee olla varovainen varsinkin päivämeikin kanssa, jottei saa kasvoja näyttämään epämääräisen laikukkailta. Huuliin valittiin vaalea mattahuulipuna, jonka päälle laitettiin vielä hiukan kiiltoa.

20160912_144420

20160912_144402

Jälkeen.

Olin oikein tyytyväinen lopputulokseen, ja tuli mieleen pitäisikö sitä joskus arkenakin hiukan panostaa?  Silloin kun työskentelin Kampaajana, laittauduin välillä paljonkin mutta nyt arjen pyöriessä koulun ja  treenien ympärillä olen vain tottunut liikkumaan ilman meikkiä joka paikassa. Toisaalta tässä on se hyvä puoli että silloin kun lähtee jonnekin, meikkaamalla saa ihmeitä aikaan ja näyttää hiukan erilaiselta kuin arkena. No aika aikaansa kutakin, itse kuitenkin nautin siitä että en ole sen vanki että tarvitsisin paksun meikkikerroksen lähtiessäni johonkin, vaan tunnen oloni kotoisaksi sekä ilman meikkiä että meikin kanssa.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.