Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Laitoin pitkästä aikaa kunnon ripsipidennykset – nyt katselen maailmaa kauniimmin

Kaupallinen yhteistyö: bluestarhairbeauty.fi

Ripsipidennykset

En edes muista milloin minulla oli viimeksi kunnon ripsipidennykset  – nyt on! Monipuolinen elämäntyylini jossa yhdistyvät työmatkapyöräily, hoitotyö, aktiivinen liikunnan harrastaminen ja erilaiset tilaisuudet sekä nautinnot on aiheuttanut sen, että olen keskittynyt elämässäni vaivattomuuteen. Hybriditekniikka auttoi kulmani sellaisiksi, ettei niille tarvitse tehdä arjessani mitään – tästä prosessista voit lukea täältä. Hiukseni ovat saaneet olla hyvin  viime aikoina melko luonnollisesti ja meikkiäkin olen käyttänyt silloin kun minusta on tuntunut erityisen loistavalta.

Vähän aikaa sitten törmäsin vanhaan tuttuuni Deaniin joka oli valmistunut ripsiteknikoksi ja hiljattain aloittanut työnsä uudessa tilassa. Hän oli myöskin harjoitellut ripsipidennyksiä kokeneen sukulaisensa opissa, joten mistään kolmen päivän ripsikurssista ei ollut kyse. Dean pyysi minua käymään luonaan, hän halusi näyttää kuinka upeat ripset hän pystyy minulle loihtimaan. Eipä minun tuota asiaa tarvinnut kauaa pohtia vaan varasin ajan ja jäin odottamaan sitä päivää jolloin pääsisin pitkästä aikaa ammattilaisen tekemään ripsien laittoon.

Ripsipidennykset

RIPSIENPIDENNYKSET OVAT kauniit JA KÄTEVÄT

Erityisen juhlavissa tilaisuuksissa olen käyttänyt irtoripsiä. Toisin kuin toisille, ne eivät ole koskaan tuottaneet minulle ongelmia. Olen entisen työni kautta oppinut pitämään niistä huolta ammattimaiseen tapaan.

Minä olen itse asiassa omasta terveydestäni ja etenkin silmistäni niin tarkka, että olen myös kovin valikoiva heidän suhteensa jotka päästän ripsipidennyksiä minulle tekemään. Esimerkiksi lomamatkoillani olen usein ottanut hiuspidennyksiä, letityksiä tai henna-tatuointeja erilaisissa paikoissa jossa hygienia- ja puhtausolot ovat mitä ovat, mutta silmieni ympäristön olen noissa paikoissa jättänyt rauhaan.

HETKI ITSELLE – IHANAA PIENTÄ LUKSUSTA

Sovittuun aikaan pyrähdin sitten paikalle Deanin  luokse. Tila parturi-kampaamo ja kauneushoitola Blue Star Runeberginkadulla on oikein mukava, siisti ja valoisa – kertakaikkiaan hyvä paikka pysähtyä hetkeksi ja nauttia. Keskustelimme ensin siitä millaiset ripset minä haluaisin, mietimme eri pituuksia ja sävyjä ja päädyimme sellaiseen tyyliin joka ei ole yliampuva vaan oikein sopiva minun elämääni. Toimenpiteen aikana minulla oli harvinainen mahdollisuus ja aikaa puhua ihan vaan niitä näitä, ei ollut tarvetta miettiä sanomisieni sisältöä tai tavoitteita – oli vaan kertakaikkisen ihanaa olla siinä, mukavassa tuolissa. Hetki irrallaan ja seisahduksissa maailman kiireestä. Entä lopputulos sitten? Mielestäni aivan erinomainen, tekee katseestani entistäkin terävämmän – mitä mieltä sinä olet?

Ripsipidennykset

Kuva / Yasmina Godden

Suosittelen lämpimästi tällaista pientä ylellisyyttä arjen keskelle. Sinullekin, etenkin nyt kun marraskuun pimeys muuttuu voimakkaammaksi päivä päivältä ja jouluunkin on vielä hetki. Marraskuun ajan saat uusista  ripsistä – 30 % alennusta.

Blue Star 
Parturi-kampaamo & Kauneushoitola
Runeberginkatu 54 a, 00260 Helsinki
Puh. 050 3532288
Deanin oma ripsitilin instagramissa löydät täältä.

* Deanin työkieli on englanti

 

Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM 

 FACEBOOK 

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: bluestarhairbeauty.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.