Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Viisas elämä kirja-arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Viisas elämä

Rakastatko lukemista? Elämme parhaillaan yhtä upeimmista vuodenajoista, kevättä. Koronasta huolimatta kevät on valon ja juhlan aikaa. Haluan muistaa teitä arpomalla instagramissa @viisas_elama kirjapaketin, johon on koottu kevään 2020 mielenkiintoisimmat kirjat.

Mitkä kirjat voit voittaa?

? Maria Shriver, Olen ajatellut… Mielekkään elämän havaintoja, rukouksia ja meditaatioita on koskettava kirja, joka auttaa lukijoitaan löytämään oman polkunsa kohti hyväksyntää, kiitollisuutta ja toivoa. Shriverin sanat tarjoavat lohtua vaikeina aikoina ja muistuttavat, että hyvyyttä on aina löydettävissä. Maria Shriver on Emmy -palkittu tuottaja ja Peabody -palkinnolla palkittu journalisti, joka on kirjoittanut seitsemän New York Timesin bestseller -listaykköseksi yltänyttä teosta.

? Kati Huovinmaa, Radikaali unelma – Näin johdat muutoksen teos heittää ilmoille taas toisenlaista ajattelua. Jos muutos ei ole radikaali, miksi vaivautua ollenkaan? Huovinmaan Radikaali unelma murtaa rohkeasti työmaailman myyttejä ja puhaltaa siihen uutta eloa. Lukuisten esimerkkien, toimintaohjeiden ja alan asiantuntijoiden haastattelujen myötä käydään läpi, miten radikaaleja muutoksia tehdään. Huovinmaa tietää asiasta paljon omakohtaisestikin, sillä hän irtisanoutui museonjohtajan työstään ja toimii nykyisin johtamisen ja mentoroinnin kysyttynä ammattilaisena.

? Huippusuositun Vihreän noidan (Viisas Elämä 2018) kirjoittaneelta Arin Murphy-Hiscockilta on juuri ilmestynyt Kodin noita – Kattava opas taianomaisten tilojen luomiseen loitsuilla ja rituaaleilla. Se on erinomainen teos kotoilijoille. Kirja neuvoo, miten kodista tehdään paikka, josta voimme ammentaa voimaa, tasapainoa ja rauhaa.

Arvonta

Osallistu arvontaan seuraavasti:

HUOM: Arvontaan voi osallistua vain @tyttosinaoletvahvaofficial instagram tililläni.

?Mene instagramiin puhelimellasi

?Seuraa @tyttosinaoletvahvaofficial

? Seuraa @viisas_elama

?Tykkää tililläni olevasta kuvasta, jossa arvonta ja kommentoi kuvan alle, mikä kirjoista kiinnostaa eniten ja miksi.

Osallistua voi torstaihin 14.5.2020 klo 24.00 asti. Voittajalle ilmoitan instagram postauksessa ja instagramissa yksityisviestillä. Instagram ei ole osallinen arvontaan.

Onnea matkaan!

 

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Viisas elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *