Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Vieraskynä: Millainen Minna on oikeasti?

Minna

Minna pyysi minua kirjoittamaan siitä, millainen Minna oikeasti on. Se tarkoittaa sitä, etten näitä totuuksia perustele tai selittele. Nämä ovat totta.

Minna välittää muista ihmisistä. Hän välittää perheenjäsenistään, työtovereistaan, töölöläisistä, Sofia Belórfista, ihan kaikista. Oikeasti. Mutta samalla hän tietää miten heidän pitäisi toimia, että heillä olisi vielä parempi olla. Mutta hän ei tuputa näkemystään koska välittää, enemmän. Minnan ei ole pakko voittaa.

Minna ylläpitosiivoaa kahdesti päivässä ja kunnolla vähintään kerran viikossa. Siivoamisen on tapahduttava tietyllä tavalla, tietyillä välineillä, tietyssä järjestyksessä. Väärin siivottu = ei lainkaan siivottu. Ja tästä ei jousteta.

Minna

Mieli ja Minna

Minna on syvällinen, hengellinen ajattelija. Ja täydellisen hedonistinen nautiskelija. Minna on todiste siitä, että vastakohdat voivat asua samassa paikassa. Minnalle on tärkeää olla tasapainossa itsensä ja korkeampien voimien kanssa. Mutta Minnalle on samanaikaisesti tärkeää että elämässä on kuplia, nautintoa ja poretta. Sellaista sietämätöntä keveyttä. Että kevättrenssi on oikean värinen.

Luotettavuus

Kyllä, Minna on luotettava kuin peruskallio. Sen minkä Minna sanoo hän myös pitää. Aina.

Keho ja liikunta

Minna pitää huolta temppelistään. Monipuolinen ja kokonaisvaltainen liikunta antavat Minnalle selvästi nautintoa. Hän myös viihtyy itsessään. Minna on vahva. Minna on nopea. Minna on todella notkea ja taipuu ihmeellisiin asentoihin sutjakkaasti. Mikä tahansa liikunnallinen haaste IG:ssä tuleekaan vastaan, niin Minna osaa tehdä sen.

Tavarat ja vastuullisuus

Minnalla on monta mekkoa. Ja niitä sattuu aina tulemaan lisää. Ja kenkiä. No, niitä on vielä enemmän. Mutta Minna ei ole tuhlaavainen, hän uskoo laatuun ja onnistuu löytämään mitä ihmeellisimmillä tavoilla edullisia hankintatapoja tavaroille joita hän juuri nyt tarvitsee. Hän ei ole kerskakuluttaja; kertakäyttöesineiden sijaan hän suosii laatua ja jos on tullut aika luopua jostain, niin hän luopuu siitä siten, että tavara löytää uuden omistajan joka ilostuu. Minnan kulutuskäyttäytyminen on sellaista että tavaroiden myyjät, hän itse ja uusiokäyttäjät, kaikki ovat iloisia.

Minna

Ravinto ja ruoka

Tervettä mutta sopivalla joustolla. Tyylikästä mutta hassuttelevaa. Tärkeää mutta luonnollista. Maustetta. Valkuaisia tölkissä sekä myös tuoreita mansikoita. Uteliasta, kiinnostunutta, innostunutta. Silloin tällöin lasillinen, mutta ei oikeastaan koskaan liikaa. Järkevästi, mutta nauttien.

Naiseus ja seksuaalisuus

Minna on nainen. Ja hän on seksuaalinen. Sillä tavalla luonnollisesti, nauraen. Ennemmin auringonvalossa ja nauttien kuin pimeässä ja häpeillen. Utelias, voimakas ja herkkä. Kiihkeä ja eläimellinen mutta herkkä ja ihana. Kiinnostunut ja kiinnostava.

Minna

Kunnianhimoinen ammattilainen ja herkkä käsityöläinen

Minna on valmistunut useampaan ammattiin kuin suurin osa lukijoista. Hän on kyvykäs, nopea oppimaan ja omaa pistämättömän tyylitajun. Hänessä olisi ainesta enempään kuin mitä on tähän mennessä tehnyt. Ja haluaa selvästi vielä tehdä enemmän, suurempaa, isompaa. Minnalla on isompi ego kuin Kilimanjaro, siksi sinnekin kapuaminen onnistui heittämällä, suurempia miettimättä, uudet kengät jalassa, rakoitta. Mutta hän on myös itseään epäilevä herkkä omia käsiään tarkkaileva henkilö joka miettii että osaako, pystyykö. Nämä kaksi ominaisuutta ovat Minnassa läsnä joka päivä ja varmistavat sen, että elämä ei ole tylsää.

Sisustaminen ja koti

Minnalla on aina mielessä jokin kotiin liittyvä asia. Sohva. Kynnyksen maalaaminen. Kotipihan pyykkinaru. Olisiko tämä vai tuo, kumpi olisi parempi? Miettiminen ja pohdinta, kodin rakentaminen ja kehittäminen ovat Minnalle tärkeitä. Töölö. Lutakko. Kaksi paikkaa joilla on tärkeä rooli Minnan elämässä.

Puntus ja Minna

Niin, tuo hassu, mouruava, öisin hereillä pitävä bengali. Ikinuori ja vallaton. Persoonallinen tapaus johon Minna on kovin kiintynyt. Hän todellakin välittää Puntuksesta. Ja hellii herraa niin, että joku sanoisi sen menevän liiallisuuksiin. Mutta sellaista Minna ei tunne. Hän asettaa omat rajansa ja päättää kuinka elää.

Minna on erityinen

Omannäköistänsä elämää elävä moderni ihminen joka hyväksyy ja ymmärtää toiset ilman että alistuu tai nöyristelee. Hän osaa antaa mutta myös vaatia; reilusti Hän tuntee itsensä ja tietää minne on menossa. Ainakin silloin tällöin. Yksi asia on varma, maailma on parempi paikka kun Minna on täällä.

Lue myös:

Viisas elämä kirja-arvonta

Korona ja yksinäisyys

Kissat tippuvat aina jaloilleen

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *