Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kimalletta ja kauniita ihmisiä – TBAF 2017

Asu second hand / Korut Viaminnet / Laukku Louis Vuitton

The Blog Awards 2017

The Blog Awards Finland palkitsee Suomen parhaat vaikuttajat ja vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaiset ja on ehdottomasti blogigaalojen parhainta eliittiä. Tämä vuonna pidimme pienimuotoiset etkot meillä, Jonnan, Katrin, ja tietenkin toisen kotimme asukkaan Eveliinan kanssa. Otettiin meillä parit lasit skumppaa ja virittäydyttiin tunnelmaan kunnes hurautettiin taksilla pääkallopaikalle A-lehdille Kulosaareen. Tämä oli kolmas kertani kyseisissä kekkereissä, ja täytyy sanoa että järjestelyissä, eikä tarjoiluissa oltu tänäkään vuonna säästelty. Kuus kautta viis soisin sanoa. Paikalle oli saapunut paljon erittäin kauniita ja hyvin pukeutuneita ihmisiä somemaailmasta ja tunnelma oli huipussaan jo saapuessamme paikalle. 

Kuvassa: Eevsku Eevsku, Eveliina Queen of everything, minä, Katri Fit you too , Anna Too big to be me ja Monna Monna Treenaa

Blogisiskojen kanssa hauskan pitoa

Fitfashionin porukkaan ja muihinkin bloggaajiin on ollut ilo tutustuttua vuosien varrella. Vaikka en ole itse ollut aktiivisimmasta päästä bloggaajana, olen ollut Fitfashionilla ensimmäisten joukossa kun se perustettiin vuonna 2012 Bloggaajia on tullut huimasti lisää, osa on lähtenyt muualle bloggaamaan mutta silti yhteys ihmisiin on säilynyt. Kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin on aika kiva mennä, koska tietää aina tapaavansa tuttuja. Blog Awardsissa tarjoilut olivat kohdillaan, joten nautimme niistä yllin kyllin, tanssimme ja pidimme hauskaa. Palkintojen jaossa Piia Pajunen Fitfashionilta nappasi hienosti terveys ja hyvinvointi kategorian  parhaan palkinnon.

Katri Fit you too, Umppu Prime Life, ja minä

Illan tyyli

Lähdin työstämään illan tyyliä korujen pohjalta, sain upean tilaisuuden tehdä yhteistyötä suomalaisen aivan ihanan korubrändin *Viaminnetin kanssa. Viaminnet valmistaa ainutlaatuisia ja kauniita nahkakoruja käsityönä Helsingissä- kestävää, ajatonta ja monikäyttöistä designia. Viaminnetin mallistoja inspiroivat luonto ja nahka – niin väreinä kuin muotoinakin. Viaminnet on aloittanut toimintansa vuonna 2014 ja kasvattanut toimintaansa tasaisesti sen jälkeen, ja korut ovat saaneet hyvin näkyvyyttä. Olen bongannut Viaminnetin aiemmin lähinnä kuvista ja mediasta, mutta ensimmäiset korvakoruni ostin kesällä lentokentältä lähtiessämme Riinan kanssa Sisiliaan. Nuo näyttävät sulkakorvikset ovatkin olleet käytössäni vähintään joka viikko.

Viaminetillä on kaksi myymälää Helsingissä toinen Mariankatu kympissä ja toinen lentokentällä. Viaminnetin löydät myös *Facebookista ja *Instagramista. Ajattelin että näyttävien korujen kanssa täytyy olla yksinkertainen asu ja päädyin ostamaan asuni käytettynä Facebookin Töölö ostaa ja myy ryhmästä. Olin ihan tyytyväinen koska kaupungilta en löytänyt mitään sopivaa. Olen pari kertaa päätynyt hakemaan jotain vaatetta tiettyyn tilaisuuteen Facebook ryhmästä ja olen molemmilla kerroilla saanut haluamani. Kierrätys siis kannattaa.

Kimalle kasvoilla viimeisteli illan tyylin

*Glitter by ElinaK viimeisteli illan juhlijoiden lookit paikan päällä näyttävillä Glitter koristeilla. Glitter by ElinaK on Meikkistudio *ElinaK:n oma glittermallisto, joka sisältää yli 50 erilaista glitterväriä. Lisäksi mallistoon kuuluu useita erilaisia näyttäviä, itseliimautuvia ja uudelleen käytettäviä kasvotimantteja. Kasvotimantit löydät Suomesta vain ElinaK:lta. Tunnelmallisessa valaistuksessa koristelut näyttivät aivan mahtavilta, ja onneksi suurin osa juhlijoista käytti tätä mahdollisuutta hyväkseen. Minä sain itselleni kauniin kultaisen koristelun, joka sopi vallan mainiosti koruihin ja muuhun tyyliin.

Eve Queen of everything ja minä

Ajoissa kotiin

Bileet päättyivät näyttävästi ilotulitukseen noin klo 23 ja tämän jälkeen suuntasimme perinteisesti mäkin kautta kotiin nukkumaan, jatkoille ei ollut enää paukkuja lähteä. Ilta oli kaikinpuolin onnistunut ja mukava ja päättyikin juuri sopivaan aikaan. Nämä ovat sellaiset juhlat joihin osallistun jatkossakin, kiitos kaikille mukavasta seurasta.

 

Instagram: 

@tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook:

 Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Edellinen juttu:

 Mitä jäi käteen I Love Me 2017 -messuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *