Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Parhaat joululahjavinkit naiselle

Joulu lähestyy ja on lahjatoiveiden aika. Lahjaidea saattaa joskus olla haastava löytää, mutta ei hätää. Vielä on aikaa ja lahjaideoissa on vain mielikuvitus rajana. Moni nainen arvostaa nykyään enemmän aineettomia lahjoja, mutta mitkä olisivat ne kaikkein mieluisimmat lahjat tulevana Jouluna? Timantti korvikset toimivat aina, mutta kaikista eniten kaipaisin itse rauhaa ja pyyteetöntä rauhallista aikaa. Tärkein asia lahjassa on ajatus lahjan takana.

Laatuaikaa HYVÄssä seurassa tai yksin

Arjessa aikaa on usein liian vähän. Toivoisin itsekin, että opiskelu kiireet helpottavat kevään tullessa vähän ja saisin aikaa enemmän itselleni. Ihania  lahjaideoita monelle olisivat pienet matkat tai lahjakortit ulos syömään. Konsertit, leffaliput tai muut yhteiset aktiviteetit läheisten kanssa. Perheelliselle naiselle oman ajan järjestäminen on varmasti mieleinen lahja. Esimerkiksi lastenhoitoavun tarjoaminen voi olla jollekin kullan arvoinen lahjaidea.

HEMMOTTELU

Oikeastaan pommin varmoja lahjoja naiselle ovat erilaiset hemmotteluhoidot kosmetologille. Kasvohoidot, jalkahoito ja hieronta eivät voi mennä pahasti vikaan. Jos et tiedä mistä lahjan saaja pitää voit ostaa lahjakortin tietylle summalla ja lahjan saaja voi sitten itse valita minkälaisen hoidon hän lahjakortilla haluaa. Valitettavasti näitä asioita tulee itsenäisesti tehtyä aivan liian vähän, joten lahjakortti muistuttaa tarpeesta hyvin.

LUKSUSTA ARJEN KESKELLE

Kauniit korut tai muut pienet ylellisyydet ovat aina paikallaan. Korut tosin kannattaa valita tarkkaan, kantajan tyylin mukaan. Aina ei tarvitse olla kultaa ja timantteja. Suomalaisilta suunnittelijoilta löytyy upeita muun muassa nahasta käsityönä tehtyjä koruja.  Laadukkaat hajuvedet, laukut, lompakot ja huivit ovat mieleisiä lahjoja. Älä osta vaatteita jos et ole aivan varma koosta ja mieltymyksistä. Lahjakortti myös alusvaateliikkeeseen toimii hyvin.

AJATUS ON TÄRKEIN

Ihanasta joululahjasta välittyy ajatus lahjan saajaa kohtaan. Esimerkiksi kaiverrus tekee korusta yksityisemmän. Käytetty rahan määrä ei ole välttämättä oleellinen osa lahjaa. Erittäin hyvä lahjaidea on  nollabudjetilla vaikkapa itse tehty lahjakortti oma tekemään hierontaan, kasvohoitoon tai hiuspohjan hierontaan.  Toteutukseen voit löytää vinkkejä netistä. Lahjakortin voi tehdä myös ystävän mieltymyksen mukaan esimerkiksi luistelemaan, treenaamaan tai luontoretkelle. Johonkin sellaiseen elämykseen, missä ei tule ihan joka päivä käytyä. Itsetehdyt lahjat saavat myös aina paljon arvoa.

Kuvat / Pixabay

 

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.