Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Kolme suosikki asiaa tabletissa

Kaupallinen yhteistyö: Huawei

TABLETISSA YHDISTYY NOPEUS JA HELPPOUS

Tabletti on nykyään yksi lempi  työkaluni sen helppouden vuoksi. Sain viime keväänä käyttööni Huawein MediaPad M5:n, joka on ensimmäinen tablettini. En aina jaksa kantaa läppäriä mukana, koska tabletti on niin kevyt ja kätevä ottaa mukaan.  Tabletissa yhdistyy nopeus ja helppous. Tabletti voi olla muutakin kuin leikkikalu tai sarjojen katselu väline. Kaikin puolin tabletti on sellainen, jota mielellään käytän niin kotona kuin matkalla ja josta saan viihdettä ja uutisia selattua helposti. Huawein tabletti MediaPad M5, joka on itselläni käytössä on turvallinen ja silmäystävällinen. Laitteen silmäystävällinen tila vähentää haitallista sinistä valoa ja näyttö mukauttaa värilämpötilaa automaattisesti ympäristön valoisuuden mukaan niin, etteivät silmät rasitu. Laitteen perustana on Android, niin tabletti on helppo erittäin käyttää. Laite on käytännössä identtinen Huawein puhelimien kanssa.

TABLETTI kulkee mukana missä vaan

Tabletin kanssa on helppo työskennellä missä vain sen keveydestä ja liikuteltavuudesta johtuen. Huawein monipuolinen tabletti toimii viihdelaitteena ja työkoneena. Tabletti on huomioinut aktiivisia musiikin kuuntelijoita aivan uudenlaisilla audioinnovaatioilla, kuten neljällä Harman Kardonin kaiuttimella sekä kuulokkeille suunnitellulla Huawei Histen -teknologialla, joilla 3D-äänistä saadaan enemmän irti. Tämä tabletti on myös tosi jämäkan oloinen ja tuntuu turvalliselta kuljettaa sitä ihan pelkästään laukussa suojakuoren kanssa. Ulkokuori on alumiinia ja näyttö lasia, alumiini tuntuu käteen hyvältä ja laadukkaalta. Ulkonäkö on myös tyylikäs ja aika neutraali, joten sitä ei tarvitse hävetä Huawei MediaPad M5:n kanssa.

Hyvä hinta ja laatu suhde

Huawein tableteilla on yleisesti hyvä hinta-laatusuhde ja tämä pätee myös Huawei MediaPad M5 -tablettiin, jonka iso näyttö palvelee mainiosti niin työkäytössä kuin vapaa-ajallakin. Hinnaltaan Huawein MediaPad M5 sijoittuu 400-500 euron välille, joka ei ole kauhean paha tämän tason laitteissa. Näppäimistöä ei välttämättä tarvitse, ellei kirjoita mitään pidempiä töitä. Esimerkiksi blogitekstien viimeistely ja kuvien käsittely onnistuu vaivattomasti ja helposti tabletin avulla. Tabletissa on kaikki tarvittava yhdessä paketissa.  Kosketusnäyttö on helppokäyttöinen ja leffoja katsellessa tabletti on tosi ergonominen sen siirreltävyyden ja keveyden vuoksi. Tabletti toimii niin pöydällä, sylissä kuin sängylläkin.

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Huawei

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *