Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Mitä aion tehdä lomalla

Lomalla pää tarkoitus on tietenkin levätä ja rentoutua. Kokoajan ei kuitenkaan pidä maata kotona, vaan pitää olla myös mieleistä aktiviteettia. Vaikka nautinkin kotona olosta, nautin myös ystävien seurasta ja liikunnasta.

20161220_144558

Tarkoituksena on panostaa vähän enemmän sali touhuun ja saada vuosi alkamaan kivasti treenien parissa, mitä on tässä jo pikkuhiljaa aloiteltu. Joka aamu/aamupäivä meinaan lenkkeillä vähintäänkin Töölönlahden ympäri. Syödä aamupalaa rauhassa, ja juoda kahvia rauhassa, tehdä kaikki asiat ikäänkuin hidastetusti normaalista ja nauttia siitä. Meinaan myöskin shoppailla, hankita listalla on ainakin takki ja kengät. Kengät itseasiassa löysinkin jo tänään, alennukset alkavat olla jo hyviä niin nyt voi tehdä edullisia löytöjä.

Uutena vuotena meinataan olla ihan kotona ja tehdä jotain hyvää ruokaa käydä katsomassa raketteja tuossa rannassa.

Meille on myös tulossa vieraita pariksi päiväksi, kummityttöni äitinsä kanssa ja on tarkoitus mennä katsomaan Miss Helsinki kilpailua ja muuta mukavaa.

Ensi viikolla alan pikkuhiljaa valmistautua myöskin  koulun alkuun ja lukea jo vähän tentteihin ym. Meillä alkaa koulu vasta 9.1, ja sekin verkko kurssilla joten vielä on aikaa kotoilla.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.