Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Miksi pilaisin oman elämäni toisen virheiden vuoksi

Olen saanut paljon viestejä liittyen edelliseen postaukseen Miltä tuntuu elää patologisen valehtelijan kanssa, hurjasti tsemppi viestejä ja kertomuksia siitä kuinka ollaan koettu samaa myös täysin tuntemattomilta ihmisiltä. Olen todella kiitollinen näistä kaikista viesteistä. Moni kertoo huonojen kokemusten jättäneen arvet koko loppuelämäksi ja että on edelleen vaikeaa jatkaa elämää. Ymmärrän sen täysin, mutta ovatko nuo kusettajat ja huijarit ansainneet sen? Eivät todellakaan ole, mitä vähemmän ajatusta heille suodaan sen parempi. Pitää olla tyytyväinen siihen että on itse toiminut oikein, ja yrittänyt auttaa ja antaa anteeksi sille epärehelliselle osapuolella, antanut monia mahdollisuuksia ihmiselle joka ei niitä ole osannut käyttää. Asiat on käsiteltävä ja itse saan valtavasti voimaa siitä että puhun avoimesti siitä kaikesta mitä tähän liittyi. Kuitenkaan en aio vatulehtia tätä määrääni enempää, eikä tämä varmasti tule olemaan enää mikään yleinen puheenaihe ystävä piirissä kesän tullen. Elämässä on sitäpaitsi selvitty pahemmistakin jutuista kuin petollisista kusipäistä.

Ystäväni kommentoikin minulle että tulen jatkamaan elämää samana päivänä,  enkä jää märehtimään vuosiksi sitä et joku on ollut sairas tai kusipää. Näin on ja olen onnekas että pääsin moisesta huijarista eroon, jatkoin todellakin elämää heti enkä ole jättänyt enkä jätä mitään tekemättä siksi että olenhan minä raasu nyt joutunut tälläisen katalan kelmin huijaamaksi. Elämänlaatu paranee takuu varmasti muutenkin , kun tuollainen energia syöppö väistyy takavasemmalle ja tulevat ihmissuhteet voi rauhassa perustaa rehellisyydelle, luottamuksella ja kunnioitukselle  mikä on jokaisen parisuhteen tärkein pohja. Ilman noita asioita ei onnistu mikään. Tuo henkilö josta pääsin eroon  oli myös työmaa 24h vuorokaudessa ja hänen asioitaan sai kyllä hoitaa omienkin edestä, joten jo ihan ajallisestikin elämä helpottuu. Hoiva vietin kun omaan tämä kusettaja onnistuikin jonkun aikaa hyödyntämään tätä palvelua, kunnes asia sai päätöksen.

Eniten tässä kaikessa säälittää yksi monista osapuolista joka oli katsellut tuota samaa kusetusta kokonaisen 17-vuoden ajan ja meininki on ollut samanlaista koko ajan.  Toivon todella että hänellä on voimaa ja itsekunnioitusta pitää päätöksensä ja pysyä irti tuosta epärehellisestä ihmisestä ja alkaa rakentaa omaa elämää ja naiseuttaan täysin uudestaan puhtaalta pöydältä.

Onhan näitä ”Auervaaroja” ollut aina, ja on saatu lukea ties minkälaisista huijareista, joilla on saattanut olla jopa perhe kahdessa eri paikassa ja on sitten sujuvasti reissattu keikkatyön varjolla perheestä toiseen. Tästä opetuksena, pidetään silmät auki ja eikä uskota heti kaikkea mitä meille sanotaan. Kyynisty en koskaan, mutta jos joku asia vaikuttaa liian hyvälle, niin  tarkistan varmasti taustat ensin ennen kuin ryhdyn mihinkään sen vakavampaan. Pidetään mieli positiivisena.

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Snapchat: vahvatytto

 

 

 

2 kommenttia

  1. Katarina kirjoitti:

    Oon samaa mieltä, ettei yksikään tommonen ihminen ansaitse sitä, että jäät märehtimään loppuelämäksi. Pelkästään jo vittuilun nimissä on noustava heti.

    Eikä ihminen, joka päästää toisen lähelleen ja antaa itsestään avoimesti kaiken, voi koskaan olla häviäjä. Itsensä likoon laittaminen on aina wörttiä. Joskus valitettavasti sattuu virhearvioita..niistä voi ottaa opiksi, muttei saa antaa kovettaa. 🙂

    • minna kirjoitti:

      Kyllä, olet oikeassa. Jatkossakin uskotaan ihmisten hyvyyteen ja annetaan mahdollisuuksia vaikka varmasti kaikkea tarkastelee hieman toisin silmin. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *