Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Tämän hetken lempisarjani tabletilta

Kaupallinen yhteistyö: Huawei

SYKE – TÄMÄN HETKEN LEMPi sarja

Katselen aika harvoin mitään sarjoja, mutta sitten jos innostun jostain niin ahmin sarjaa monta jaksoa kerrallaan. Kesällä katsoin HBO:lta The Handmaid’s Tale:n  ja nyt olen innostunut kotimaisesta Syke draamasarjasta. Syke on suomalainen sairaalasarja, joka kertoo keskussairaalan traumapolin tapahtumista. Olen herännyt sarjaan vasta nyt joulun aikaan ja olen jo kolmannessa tuotantokaudessa menossa. Syke sarja on täynnä jännittäviä tilanteita, tunnetta, sairautta ja tietenkin kiemuraisia ihmissuhteita. Sairaanhoitaja opiskelijana seuraan mielenkiinnolla näyttelijöiden perehtyneisyyttä sairaala maailmaan ja tutkin sarjaa myös ammatillisesta näkökulmasta.  Syke on loistavaa ja rentouttavaa ajanvietettä. Sykkeen hahmot ovat melko aidon tuntuisia ja monet stereotypiat muun muassa sairaanhoitajien luonteesta tulevat hyvin esille. Joululoma on tehnyt tehtävänsä ja nautin viihteen seuraamisesta ajan kanssa.  Ensi viikolla on sitten aika jo palata opintojen pariin.

TABLETTI MAHDOLLISTAA RENNON KATSELUN

Käytössäni oleva Huawei MediaPad M5 mahdollistaa parhaan katselukokemuksen. Tabletti on kepeytensä ja siirreltävyytensä vuoksi oiva laite sarjojen katseluun. Huawei ClariVu-teknologia tekee elokuvien katselusta miellyttävämpää: sen algoritmit mukauttavat näytön väritoiston ja kontrastin paremman katselukokemuksen takaamiseksi. Ultra vision-näyttö huomioi kaikki yksityiskohdat. Enää ei ole huolta epätarkasta näytöstä, sillä Huawei MediaPad M5:n korkearesoluutioiselta 2K-näytöltä näkee pienimmätkin yksityiskohdat. Tabletti kulkee helposti mukana matkassa, jolloin lempisarjaa voi kuulokkeiden välityksellä katsella vaikkapa matkustaessa. Tabletti on lunastanut paikkansa elämässäni,

 

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

Kaupallinen yhteistyö: Huawei

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *