Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Yankee Candle – ihanaa valoa ja tuoksua syksyyn (sisältää alekoodin)

Kaupallinen yhteistyö: Jenkkikynttilä.fi

Yankee Candle

Tämä on se aika vuodesta kun monen mielestä on pimeää ja masentaa, ja heiltä salaa minä olen onnellinen kun saan sytyttää kotonani Yankee Candle -jenkkikynttilän ja nauttia sen ihanasta valon ja tuoksun yhdistelmästä.

Olen aina ollut voimakasaistinen ihminen. Olen visuaalinen, tykkään väreistä. Olen koskettaja, tykkään tuntea. Olen maistelija, rakastan eri ruokia ja keittiöitä. Ja kyllä, olen haistelija, tykkään tuoksuista. Tuoksut iskevät suoraan aivoihin, ilman mitään filttereitä; hyvistä tuoksuista pidän paljon ja ne joista en pidä. Hyi. Siksi olen todella tarkka pyykinpesu- ja huuhteluaineiden tuoksusta, kuten myös siitä, että kaikki hoito- ja kauneussarjat joita käytän tuoksuvat hyvältä.

Yankee Candle – VALOA meille JOtka PIMEYDESSÄ vaellamme

PIenestä pitäen olen rakastanut tulta. Kynttilä, takkatuli, nuotio – kaikki ovat yhtä ihania. Kotonani minulla ei ole oikeaa takkaa, mutta usein laitan Netfilixistä tai Youtubesta takkatulen pyörimään ja käperryn sen eteen tunnelmasta nauttimaan. Puntus-kissakin tykkää toisinaan tapailla tassullaan tv-ruudussa heiluvia lieskoja. Mutta vaikka nykyiset videot hyvä oikean tulen korvike onkin, ei mikään voita elävää liekkiä.

Yankee Candle

SUOMI ON MAAILMAN ROMANTTISIN MAA

Aniharvassa paikassa maailmassa on yhtä paljon hetkiä kynttilän sytyttämiselle kuin marraskuisessa Suomessa. Täällähän on melkein koko vuorokauden pimeää tai hämärää. Muualla voi käydä kynttiläillallisella mutta täällä Härmälässä voi syödä paitsi illallisen niin myös aamiaisen ja lounaan kynttilän valossa. Mutta millaisen kynttilän valossa? Tuikun vai tuoksukynttilän? Suuren vai pienen? Perinteisen vai modernin? Vaihtoehtoja on monia.

Yankee Candle

Yankee Candle-JENKKIKYNTTILÄ  on MUKAVUUDENHALUISEN VALINTA

Jenkkikynttilällä tarkoitetaan lasipurkin sisällä olevaa tuoksukynttilää jolla on pitkä paloaika. Ne eivät ole niitä kaikkein halvimpia vaihtoehtoja, mutta helppoja ne ovat. Kynttilä koostu paitsi purkin sisällä olevasta kynttilästä niin myös kannesta joka pitää tuoksun purkin sisällä silloin kun sitä ei polteta sekä estää lasten ja lemmikkien leikin kynttilällä. Minun elämässäni se tarkoittaa sitä, ettei tarvitse miettiä mitä Puntus niille tekee silloin kun en ole kotona.

Yankee Candle

Hyvä ystäväni Alan tuo maahan laadukkaita Yankee Candle -jenkkikynttilöitä joihin ihastuin heti ensitutustumisella. Siitä lähtien olen joka vuosi hankkinut niitä kotiini, etenkin joulun alla, kun kynttilänvalon huomaa parhaiten. Tänä vuonna minulla on kahden tuoksuiset kynttilät:

”Black Cherry Huh, mikä tuoksu! Tässä syvä kirsikan tuoksu iskee suoraan aivojen mielihyväkeskukseen! Tuoksu ei ole mausteisen raskas vaan täyteläisen kirsikkainen. Cocktail-kirsikan maku on se mikä tämän kynttilän tuoksun keskiössä on.”

ja

”Sitruunaruoho & inkivääri Raikas, miellyttävällä tavalla kirpeä tuoksu joka ei ole lainkaan raskas tai painostava. Tuoksussa havaitsee ensin sitruunaruohon keveyden ja sen jälkeen sitä täydentävän inkiväärin; ne sointuvat tässä tuoksussa yhteen kuin laulu!”

– molemmat ovat oikein kivat tuoksut, eivät liian voimakkaat vaan juuri sellaiset kodikkaat. Kumpi olisi sinun mielituoksusi?

Nyt ennen joulua kaikista jenkkikynttila.fi tilauksista -10% alennusta koodilla MINNA10

 

Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM 

 FACEBOOK 

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

 

Kaupallinen yhteistyö: Jenkkikynttilä.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *