Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Viikon kohokohdat pimeyden keskellä

Korut Viaminnet *TÄÄLTÄ / Asu Benetton / Laukku DNKY

Mieli maassa pimeyden keskellä

Täytyy sanoa että tämä syksy on ollut jotenkin vaikeakulkuinen. Olen ollut enemmän tai vähemmän kipeä koko syksyn. En mitenkään sänkypotilaana tai kokonaan poissa pelissä, mutta kuitenkin niin että kokoajan on pieni nuha, yskä, kurkku kipeä, tai ääni on lähtenyt. Tuo äänen lähteminen alkaakin olla jo vitsi kaveripiirissä, meinaan tämä taitaa olla jo neljäs kerta tänä vuonna kun on melkein pitänyt pärjätä kuiskimalla tai viittomakielellä. On sellainen olo että kapasiteettini on ehkä noin 80%, täyden sadan sijaan vaikka kuinka yrittäisin. Väkisinkin tämä vaikuttaa hieman mielialaan, kun ei pysty tekemään täysillä kaikkea sitä mitä haluaisi.

Treeneissä olen ottanut aika iisisti, mutta muut asiat vain on hoidettava. Maailma ei pysähdy pieneen nuhaan, vaikka levätä täytyykin. Onneksi syksy on ollut täynnä kivoja asioita ja paikkoja mihin mennä. Tämän syksyn pelastus onkin ollut se että on ollut paljon mukavia asioita ja tekemistä, johon ei paljon fyysistä aktiivisuutta tarvita. Viime viikolla sattui olemaan monta kohokohtaa joista olen iloinen ja kiitollinen.

Polhem PR 15-vuotta juhlat

PR- toimisto Polhemin 15v synttäreitä julhittiin ihanassa viime keskiviikkona ja tyylikkäässä miljöössä Helsingin Kruunuhaassa. Ohjelmassa oli muotinäytös ja esillä kaikenlaisia tuotteita muodin-, ja kauneuden saralta. Kävimme Eveliinan kanssa hiukan haistelemassa uusia tuulia, ja nauttimassa lasilliset kuohuvaa coctailpalojen siivittämänä. Muotinäytös oli hieno ja tyylillä totetutettu, sekä tunnelma oli 5/5. Polhem onkin Pohjois-Euroopan johtava PR-yritys muoti-, kauneudenhoito-, kodin- ja elintarvikealalla. Tällainen tapahtumissa käynti keskellä viikkoa sopii minulle. Paikalla ei tarvitse välttämättä olla aamun pikkutunneille, mutta on mukavaa käydä ihmisten ilmoilla vaikka vain katsomassa mikä on meininki. On mukavaa laittaa vähän paremmat vaatteet päälle  ja tavata iloisia ihmisiä. Näin saa samalla piristystä syksyyn.

Ihana Tukholma

Yksi viikon kohokohta oli ehdottomasti viikonlopun Tukholman reissu. Olimme varanneet kaveriporukalla risteilyn jo pari kuukautta sitten juurikin silmällä pitäen tätä pitkää syksyä. Tällä porukalla vietämme aikaa nykyään valitettavan harvoin joten reissu teki hyvää meille kaikille. Nautimme laivan buffetista, sekä perjantaina, että lauantaina, ja kaiken kruunasi vielä aamupalat molempina aamuina. Lauantaina kävimme Tukholmassa ostoksilla ja nautimme ruotsalaisesta tunnelmasta. Tukholman yleisilme on minusta aina jotenkin sellainen kansainvälinen ja freesi. Tukholma onkin isompi ja siellä näkee enemmän eri kansalaisuuksia kuin Helsingissä. Tykkäänkin käydä huomattavasti mieluummin laivalla Tukholmassa kuin Tallinnassa. Laivalla oli myös ihan kiva olla ja viettää ilta hyvässä seurassa.

 

Kaikki vastaan 1

Sunnuntaina sain kunnian mennä ystävieni kanssa katsomaan Kaikki vastaan 1 Ylen studiolle Pasilaan. Kokemus oli mielenkiintoinen ja hauska, saimme viettää erilaista ja mukavaa aikaa porukalla osallistuen itse kilpailuun paikan päällä. En ollut aikaisemmin katsonut koko ohjelmaa, joten kaikki oli minulle uutta. Kaikki vastaan 1 on uusi ja koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Elina Kottonen ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Lopuksi paras voittaa rahapotin.

 

Housut Bia Brazil *TÄÄLTÄ

 

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Edellinen juttu: Treenivaatteet kurvikkaalle naiselle

 

 

 

 

2 kommenttia

  1. Annie kirjoitti:

    Ihana hymy sulla! Kiitos aamun piristyksestä!

  2. minna kirjoitti:

    Kiitos ihanasta kommentista Annie, säkin piristit mun aamua 🙂 Hymy päivän pelastaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *