Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Miltä uusi koti alkaa näyttää?

Tämä ei  sitten ole varsinainen sisustuspostaus, nimittäin kotini on vielä kesken. Haluan kuitenkin jakaa teille lukijoille hiukan kuvia ja tunnelmia siitä missä mennään.  On ihanaa saada koti pikkuhiljaa näyttämään omalta itseltäni ja täytyy sanoa, että kaikista kolmesta Helsingin kodista tämä on kaikista eniten minun näköiseni. Kaikki aika on mennyt viime aikoina oikeastaan pelkästään töihin ja sitten tähän kotiin. En ole ehtinyt esimerkiksi pelaamaan tennistä, enkä salille niin paljon tämä muuttohässäkkä on vaatinut veroja. Tai oikeastaan sehän on valinta. Itselleni koti on tärkeä asia ja haluan sen järjestykseen mahdollisimman pian.  Oikeastaan eniten aikaa onkin vienyt tavaroiden läpikäynti. Olen nimittäin tässä muutossa läpikäynyt pienemmätkin nyssykät tarkkaan ja heittänyt harkiten pois turhia tavaroita.

Uusi koti uusi alku

Tavaroiden läpikäyminen on tavallaan hyvin puhdistavaa. Täytyy myöntää, etten ole siivonnut kaappeja aikoihin ennen muuttoani, mutta muutto oli siihen varsin hyvä syy. Vaatekaappia on tullut tyhjennettyä vuosittain ja olenkin aina myynyt torissa jätesäkillisen vaatteita sen kummemmin erottelematta. Aina joku on tullut sen hakemaan muutamalla kympillä. Nykyään laitan tavaroita kiertoon harkiten tai oikestaan olen aina laittanut.  Joistain asioista olen pitänyt hyvää huolta ja ne ovat kulkeneet mukanani koko elämän. Uudesta kodista tulee hyvä fiilis, sellainen raikas ja puhdas.

Ei kertakäyttökulttuurille

Arvostan laatua huonekaluissa ja sisustustavaroissa ja huomaan, että ne mihin on aikoinaan panosttu paljon kulkevat mukana pitkään. Tyylini ei varsinaisesti ole muuttunut kovinkaan paljon, joten sisustaminen oman makuni mukaan on helppoa. Toki tähänkin asuntoon olisi voinut hankkia vaikka mitä uutta mutta uskon, ettei tämäkään koti ole mitenkään erityisen pitkäaikainen ratkaisu niin helpompi mennä niillä mitä on. Joitain pieniä hankintoja olen toki tehnyt ja teen vieläkin mutta aika vähällä on selvitty.

On tärkeää saada tehdä kodista oman näköinen paikka

Vaikka kodin laittaminen on aikaa vievää puuhaa, on se silti jotenkin niin ihanaa. Visuaalisena tyyppinä minun on tärkeää saada tehdä valinnat kotiin itse ja huomaan, että uusi koti on entistä kotia valoisampi. Lämpimät sävyt ovat mieleeni, enkä halua kodin sisustuksesta liian tummaa. Tällä hetkellä tauluja puuttuu vielä ja uusi sohva on harkinnassa. Mietin Ikean Söderhamnia pitkään, mutta en ole täysin vakuuttunut sohvan laadusta, joten voi olla että tyydyn vielä vanhaan ja hankin uuden vasta sitten siihen vieläkin ihanampaan ja pysyvämpään kotiin muuttaessani.

En tarvitse täydellisyyttä

Koti on aina koti vaikka kaikki ei olisi aina viimeisen päälle. Itse arvostan siisteyttä ja puhtautta sisustustakin enemmän. Monta juttua voisi muuttaa ja viilata mutta silti olen itse jo nyt tyytyväinen. Kissani nauttii silminnähden kun saa olla kodin ainut eläin hallitsija ja me molemmat nautitaan. Nyt vielä ne loput taulut paikoilleet ja sitten lupaan tehdä postauksen laadukkailla kuvilla. Nämä olivat näin sateisana sunnuntaina otettuja, ihan puhelimella ja vähän hassussa valossa. Ei kuitenkaan välitetä siitä.

Mutta, mitä olette mieltä? Olisiko antaa joitain sisustusvinkejä?

LUE MYÖS:

tyylikkäät polttarit järvisydämessä

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

6 kommenttia

 1. Milla Sukhimatoilta kirjoitti:

  Ihana päästä kurkkaamaan kotiisi – se on tosi kaunis!

  • minna kirjoitti:

   Kiitos paljon ja mukavaa viikkoa sinulle. Aion tehdä kotipostauksia lisää vielä syksyn aikana. 🙂

 2. Helzu kirjoitti:

  Kaunis ja levollinen sisustus, värejä unohtamatta.

 3. miaessin kirjoitti:

  Ihanat savanni-vibat tulee sun sisustuksesta. Oikein kodikkaalta vaikuttaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *