Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Trendikäs teddytakki syksyyn

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard
*Sisältää mainoslinkkejä

Tämän syksyn trendikkäin ja myöskin ihanin ja lämpimin valinta takiksi on trendikäs teddytakki. Syksy on saapunut ja sen myötä viileämmät säät. Nyt ei pärjää enää kangastakilla ja on aika siirtyä paksumpiin takkeihin, ellei halua palella. Teddytakki on ihanan lämmin, muhkea ja se on ihanaa pukea päälle kylmänä syyspäivänä. Oman ihanan vihreän teddytakkini sain *Junkyardilta. Takin löydät *TÄÄLTÄ. Polar Bear niminen takki on ihanan pitkä ja sopii hyvin yhdistettäväksi rentoon katutyyliin tai sitten vähän fiinimpään kokonaisuuteen. Teddykarvainen on suorastaan aamun pelastus kylmänä päivänä. Takeissa on nyt muotia mukavan ylisuuri malli ja niiden sisälle on mukava kääriytyä. Alle mahtuu paksumpikin neule ja tämä kyseinen takki lämmittää ihanasti myös pituutensa puolesta. Takeissa näkyy tänä syksynä olevan paljon luonnonläheisiä sävyjä ja poikkeuksena normaaliin valitsin tämän ihastuttavan metsänvihreän värin.

Monta talvitakkia nainen tarvitsee?

Itselläni on ollut aina paljon takkeja. Takkeja on mukava vaihdella ja jo Suomen ilmasto vaatii useamman kuin yhden takin. Miellän, että minulla on hyvä olla ainakin yksi siistimpi villakangastakki. Ainakin musta ja mielellään myös joku toinen väri esimerkiksi beige. Sitten on pakko olla ainakin yksi kunnon pitkä untuvatakki mielellään hupulla, jolla tarkenee pakkasella kuin pakkasella. Tarvitsen myös yhden vähän sporttisemman takin joka sopii ulkoiluun ja lasketteluun ja sen lisäksi minulla on vielä pari ns. trendikkäämpää kausitakkia, kuten tämä *teddytakki,  joita voi sitten yhdistellä eri tyyleihin. Tästä voimme siis päätellä, että ainakin itse tarvitsen ainakin viisi talvitakkia. Kuinka monta te tarvitsette?

Miten yhdistin teddytakin?

Tällä kertaa teddytakin kaveriksi valitsin kokonaan mustan asun. Hame löytyy myös *Junkyardin mallistosta ja sopii moneen käyttötarkoitukseen. Hameen löydät *TÄÄLTÄ.  Paita, vyö ja saappaat ovat jo aikaa sitten hankittuja.  Käytän kokomustaa harvoin ja oikeastaan olen sitä mieltä, ettei se pue minua tai monia muitakaan erityisen hyvin. Joskus kuitenkin mustan värin selkeyden vuoksi valitsen mustan. Teddytakin erityisen värin vuoksi koin, että musta antaa takille tarpeeksi tilaa. Takki on kuitenkin mahdollista yhdistää mielestäni toimivasti vaikkapa beigen, ruskean, vihreän tai valkoisen eri sävyihin.

Kuvat / Yasmina Godden

Mitä mieltä olette uudesta takistani?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada tämä *takki, *hame ja paljon muuta *JUnkyardilta -15% alennuksella koodilla MINNA15

15% alennus koskee yli 50€ tilauksia.

Koodi ei koske aletuotteita

Voimassa 30.9 saakka

 

Lue myös:

Miltä uusi koti alkaa näyttää?

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard

2 kommenttia

  1. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

    Ihana asu! Takki on bueno, mutta myös toi hame on makee. Ihastelin sitä heti! Hyvä lookki vaikkei muuten kokomustaa asua sulla usein näekkään.

    • minna kirjoitti:

      Kiitos. Tulin ihan iloiseksi tästä takista, niin mukavasti se lämmittää. <3 Hame myös on tosi monikäyttöinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *