Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Totuus tulee ystävän suusta

Tuleeko totuus ystävän suusta

Teimme vähän aikaa sitten ystäväni Queen of Eve -blogin Eveliinan kanssa hauskan  haasteen. Vastasin Eveliinan esittämiin kysymyksiin koskien häntä itseään ja sitten vastavuoroisesti toisinpäin. Olemme jakaneet Eveliinan kanssa yhteisen asunnon jo useamman vuoden, joten tunnemme toisemme ja hyvät sekä huonot puolet erityisen hyvin. Vaikka tässä haasteessa ovat melko pintapuolisia ollaan osattu vastata niihin melko hyvin ja niin, että toinen täytyy tuntea hyvin.

TOTUUS YSTÄVÄN SUUSTA – Eveliina vastaa!

Nauranko vitseille, joita en oikeasti tajua?

”Et naura. Sanot vaan että, häh.”

Heh, en kai naura jos en tajua.

Pidänkö halailusta?

”Kyllä pidät ja halailet kaikkia keitä vain voit:”

Kyllä halaan ihmisiä mielellään ihan tervehtiessä. Lämmin halaus on mielestäni hyvä tapa osoittaa huomiota ja kohdata toinen ihminen. Kuitenkin pyrin lukemaan ihmisiä, koska joillekin kosketus ei ole luonnollista ja miellyttävää. Silloin en ryntää väkisin halaamaan.

Haluaisinko pienet vai isot häät?

”Haluaisit megahäät kuin Prinssille morsian elokuvassa. Haute couture desingn hääpuvun. Jalokiviä, aitoa shampanjaa ja isoja kukkalaitteita. Varmaan vielä kyyhkyt lentämään.”

Monenlaiset häät voivat olla ihania ja tunnelmallisia, mutta kyllä Eveliinan vastaus aika läheltä liippaa. Vaatimattomuus ei ole ollut koskaan juttuni. Tähänkin asiaan sopii hyvin mottoni: ”Mieluummin överit kuin vajarit”.

Olenko koskaan rikkonut lakia?

”Olet. Naurua… mutta ei mitään sellaista, että vankilaan olisi joutunut.”

Siis mitääh, en kai nyt sentään.

Millainen on voileipäni?

”Riippuu mikä leipä kyseessä, mutta tykkäät esim.  sellaisesta missa on paistettu muna ja kinkkua, että on paljon proteiinia. ”

Totta. Lisäisin kyllä vielä pari valkuaista, juustoa ja kasviksia.

Millaista musiikkia kuuntelen?

”Sellaista tunnelmallista hierontalaitos musaa ja valaanlaulua ja räppiä.” 

Kuuntelen kyllä kotona paljon erilaisia rentoutus listoja. Kerran kissani Puntus luuli, että vedessä on kala kun kuuntelin jotain veden lotinaa. Räpistä olen tykännyt aina ja muutenkin kuuntelen monenlaista musiikkia Cheekistä Samuli Edelmaniin. Countrystä en pidä erityisesti.

Mitä pelkään?

”Yksin jäämistä, käärmeitä,” 

Perhe on yksi tärkeimmistä haaveistani. Tällä vastauksella ehkä viitataan siihen. En kyllä haluaisi elää yksin, mutta en pelkää sitä varsinaisesti. Käärmeet ovat kammottavia, näin niistä painajaisia lapsena.

Kestänkö stressiä?

”Kestät ainakin paremmin kuin minä, mutta mielestäni sinullakin on suhtkoht alhainen murtumispiste.” 

Ulkopuolisin silmiin saattaa ehkä vaikuttaa, että stressaan pienistä asioista. Esimerkiksi kodin siisteydestä. Olen saanut kirkumiskohtauksen kun olen imuroinu koiran kakan niin, että se on levinnyt pitkin lattiaa. Väitän kuitenkin, että suuremmassa kaavassa kestän stressiä melko hyvin. Menneisyys osoittaa, että paketti on pysynyt kasassa vaikka isojakin kriisejä on ollut.

Oudoin tapani?

”Sulla on ihan vxxxxti niitä. Yksi on se, että sun pitää kaataa shakerilla kahvisäiliöön vesi ei pannulla. Sitten se, että pystyt hääräilemaan keittiöissä kaappien ovet avoinna. Tarve kirkkaalle valaistukselle. ”

Kahvipannulla ei voi kaataa vettä suoraan keittimeen, koska säiliö värjääntyy rumasti. Keittiössä voi touhuta kaapin ovet auki helposti ja valoa tarvitsee jos tekee jotain missä tarvitsee nähdä eteensä. On varmasti muitakin. Kontrolloin tavaroiden paikkoja aika tarkkaan. En esimerkiksi voi sietää jos kaukosäätimet on heitelty olohuoneessa miten sattuu. Olen aika tarkka keittiön puhtaudesta, joidenkin mielestä se on friikkiä .

Ja Eveliina, Itse elät kuin myyrä pimeässä. LOL

Mihin työhön et missään nimessä laittaisi minua?

”Sellaiseen missä pitää istua koko päivä paikoillaan ja naputtaa tietokonetta ihan hirveästi, koska haluat touhottaa ja liikkua.”

Tietokoneella istuminen ja näytön tuijottaminen ei sovi minulle kyllä yhtään. Olen aina tehnyt seisomatyötä ja oli melkoinen opettelu opiskelun alkaessa totutella paikallaan oloon ja pitkiin kirjallisiin töihin koneella.

Jos saisin viettää päivän jonkun kuuluisan, elävän, kuolleen tai ihan kenen kanssa tahansa. Kuka se olisi?

”Juuri vasta sanoit kun leikittiin tätä kyselyä, että Whitney Houston tai Michael Jackson.”

Mietittiin tätä tosiaan vähän aikaa sitten porukalla ja vastasin noin. Molemmat olivat mielenkiintoisia suuria persoonia.

Jos voittaisin lotossa, mitä tekisin rahoilla?

”Ostaisit asunnon meren rannalta, jossa on isot ikkunat maahan asti ja valkoiset verhot. Ajelisit jahdilla välimerellä,  auttaisit lähimmäisiä ja perustaisit hyväntekeväisyys säätiön.”

Ostaisin varmaan talon meren rannalta ja pari asuntoa. Sijoittaisin, maksaisin kavereiden velat ja perustaisin hyväntekeväisyys säätiön. Haaveilin joskus nopeista veneistä, purjevene ja jahtikin toimii.

Mikä väri vastaisi persoonaani ja miksi?

”Oranssi, siksi se että se on voimakas ja iloinen väri ja olet voimakas persoona. Se on positiivinen väri.”

Oranssi on aina ollut lempivärini, ihan lapsesta saakka. Kiva kuulla, että se kuvastaa myös persoonaani.

Mikä minua ärsyttää eniten muissa ihmisissä?

”Huonot käytöstavat, tietynlainen junttius.”

Huono käytös ja moukkamaisuus on kyllä ärsyttävää. Koitan kuitenkin aina ajatella, että ihminen on sellainen mitä hänelle on annettu. Kaikenlainen käytös on lopulta inhimillistä. Valehtelu, päteminen ja huomauttelu saa myös karvat nousemaan pystyyn.

Mikä on suosikkiruokani?

”Kana ja riisi niiden kaikissa muodoissa. Rakastat juicy chickeniä. Thaimaalainen, intialainen. Just sellainen mausteinen kana ja kaikki ne.” 

Oikein. Kana ja riisi kaikissa eri muodoissa on lempiruokani. Itämaiset maut ja mausteisuus on plussaa. Lisäksi kunnon pihvi toimii aina.

Kun riitelemme, miten käyttäydyn?

”Ensireaktio voi olla todellista suurempi koska välttelet konflikteja olet saattanut pitkään padota jotain asiaa joka johtaa hyvin tunnepitoiseen tilanteeseen. Olet lyhytvihainen ja lopulta naurat.”

Varmasti totta. Olen koittanut keskittyä siihen, etten panttaisi tunteita vaan sanoisin kaiken heti suoraan. Näin konflikteilta välttyy myös, eikä rajähdystä synny niin helposti. Lyhyt vihainen olen myös, en jaksa riidellä pitkään ja pyrin puhdistamaan ilman mahdollisimman nopeasti. Uskon myös anteeksiantoon, anteeksi kannattaa antaa.

Menemme ravintolaan, mitä tilaan?

”Kyllähän sinä arvostat hyvää pihviä.” 

Riippuu ravintolasta. Pihvi on yksi potentiaalinen vaihtoehto.

Minkä asian äärellä voisin viettää tuntikausia?

”Liikunnan ja usein vietätkin. Jotain maratoonitreeniä ja voimailukursseja ja ihania joogatunteja jotka kestää puoli päivää.” 

No totta. Liikunta lisää hyvää oloa niin monella tapaa.

Mikä saa minut todella vihastumaan?

”Monet asiat kuten sekoilu ja jos sulle tulee kiire ja on liikaa tekemistä.”

Jep.

Entäs piristymään?

”Liikunta ja raitis ilma, hyvä seura, hyvä ruoka miellyttävä illanvietto. parasta jos kaikki on samana päivänä.”

Näistä koostuu kyllä unelmieni päivä.

Mitä teen heti ensimmäiseksi aamulla?

”Meet vessaan, juot vettä.”

Menen vessaan, juon vettä, keitän kahvia, otan vitamiinit, jonka jälkeen teen aamupalaa.

Millaisia vaatteita käytän kotona?

”Rentoja, usein tykkäät olla esim. jättisuuressa villapaidassa ja alushousuissa.”

Usein noin tai sitten satiini/sametti kimono päällä.

Mitä kotiaskaretta en osaa hoitaa?

”Osaat hoitaa kaiken, koska olet siivousnatsi”

Heh, nykyään olen jopa aika rento. En tosin tykkää sotkusta. Olen käynyt aikanaan talouskoulun, jossa opeteltiin kyllä paljon kaikenmaailman viemärin puhdistusta ja oikeaoppista siivoamista.

Mikä on paras luonteenpiirteeni?

”Hyväsydämisyys.”

Tuo oli kauniisti sanottu, mutta varmasti myös totta. Pyrin auttamaan ihmisiä aina kun voin ja myös antamaan anteeksi. Kun meillä ihmisillä on hyvä tahto säilyy maailma paljon parempana paikkana.

Mitä mieltä olit vastauksista? Tuliko esille jotain uutta ja yllättävää? 

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *