Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Mistä kaikesta olen kiitollinen

Meillä koulussa käytiin eilen sellainen kierros, missä kaikki valitsivat puupalikan jossa oli nimetty yksi positiivinen tunnetila. Sitten käytiin ne vuorotellen läpi. Minä valitsin kiitollisuuden, tuo sana ja tunne on minulla usein mielessä ja minusta sitä ei voi hehkuttaa liikaa.  Ajattelin listata tähän postaukseen asioita mistä erityisesti tällä hetkellä olen kiitollinen. Kiitollisuus on äärimmäisen tärkeä tunne, ja äärimmäisen tärkeä myös raskaina aikoina.

Havaitsin tässä että on tullut kuluneeksi kolme vuotta siitä kun olen muuttanut Helsinkiin. Aika on kulunut todella nopeasti ja olen sopeutunut kaupunkiin luontevasti, rakastan Helsinkiä. Asun nyt toisessa asunnossani täällä ja tunnen Töölön kodikseni. En helposti lähtisi tältä alueelta pois. Myös asuminen Eveliinan kanssa on ollut toimivaa ja tuonut meille molemmille varmasti positiivista elämään. Lisäksi saadaan jakaa mahtava iso asunto keskenämme. Välillä mietin että mistä kaikesta olisin jäänyt paitsi jos en olisi ymmärtänyt lähteä muuttamaan elämääni rohkeasti. Olisi vaikeaa kuvitella itseni jossain muualla nyt.

Olen kiitollinen jokaisesta ympärilläni olevasta inspiroivasta ihmisestä, ympärilläni on ihan mahtavia tyyppejä jotka jaksavat innostaa minua päivästä toiseen. Ystävät ovat tukeneet minua sekä hyvinä että huonoina hetkinä tilanteesta riippuen. Olen myös saanut sosiaalisuuteni takaisin, mikä oli rajoitettua viimeiset kaksi vuotta.

Opiskelu on noin puolessa välissä, suoritin juuri varmasti yhden elämäni opettavaisemmista kokemuksista nimittäin kahdeksan viikon mielenterveys ja päihdetyön harjoittelun aika haastavassa paikassa. Tämä oli viides harjoitteluni ja on myös ollut ilo huomata että vaikka en koulussa muuten välttämättä loista, olen aina saanut harjoitteluista hyvää palautetta ja jokaisesta paikasta on tarjottu keikkatöitä jatkoon.

Se että pääsin pois valheellisesta ja elämää rajoittavasta suhteesta  on tuntunut kuin vankilasta vapautumiselle. Energia tasoni ovat palautuneet normaaleiksi ja olen saanut motivaation takaisin kaikkeen. Nyt vasta huomaan miten paljon omaa energiaani tuo suhde on vienyt minulta pois.

Elämän monipuolisuus ja sen oivaltaminen. En halua enää elää yhdelle asialle, vaan olen ymmärtänyt elämän moninaisuuden. Se että haluan urheilla ja voida hyvin ei tarkoita elämää pelkät fitness lasit päässä, eikä myöskään se että tykkään välillä nautiskella hyvästä ruoasta ja juomasta myöskään tarkoita että terveellisiä elämäntapoja pitäisi unohtaa sen ulkopuolella. On ihanaa käydä ulkona ja nähdä ihmisiä pitkästä aikaa, eikä se sulje mitään pois. Elämässä kuuluu olla monipuolisuutta, haluan kouluttaa ja sivistää itseäni, haluan huolehtia omasta kunnosta ja fyysisyydestä ja lisäksi ravita mieltä kulttuurilla, matkustelulla,  taiteella, sekä  hyvien ihmisten seuralla. Haluan huolehtia itsestäni sisäisesti ja ulkoisesti, henkisesti, että fyysisesti. Mitkään nämä asiat eivät sulje toisiaan  pois.

Kevät ja aurinko. Rakasta kevättä ja kesää, keväällä saan aina yleensä jonkin inspiraation luoda jotakin uutta, viime keväänä se puoli jäi minusta varjoon, mutta nyt olen saanut sen takaisin.

Listaan kuuluu tietenkin myös terveys mistä saa olla aina kiitollinen, mutta keskityin nyt enemmän tämän hetkisiin pinnalla olleisiin asioihin ja tunnetiloihin, mutta tietenkin erityisen kiitollinen pitää olla terveydestä.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.