Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Treeni auttaa ahdistuksen keskellä

*) Sisältää kaupallisia linkkejä

Kun itselläni on joku kriisi niin pyrin treenaamaan suhteellisin hyvin, ehkä jopa paremmin kuin muutoin. Ok jos fyysinen voimattomuus ja väsymys joka seuraa henkisestä kuormituksesta pistää kuuntelemaan itseään ja pudottaa välillä hetkeksi sohvan pohjalle, on sekin sallittua ja  tunnustelen tässä itseäni. Pyrin kuitenkin siihen että joka päivä  tulee ulkoiltua,  käytyä uimassa silloin tällöin ja salilla tietty käytyä ainakin sen kolme kertaa viikossa vaikka kuinka väsyttäisi. Aina pois tullessa on parempi olo, ja miksi ihmeessä antaisin jollekkin toiselle sen ilon että alkaisin jotenkin laiminlyömään itseäni.

Kuva: Pauli Isoaho. Vaatteet * Biancaneve.

Liikunta auttaa sydänsuruihin huomattavasti, tämän ole huomannut ennenkin, joskus kun juoksin niin juoksin kirjaimellisesti irti silloisesta suhteestani. Juoksin ja juoksin, kuuntelin Lauri Tähkää ja vaan juoksin parinkymmenen kilometrin lenkkejä. Lopulta juoksin puolimaratonin. Se oli sitä aikaa, ja muistan kuinka juostessa ajatukset selvisivät ja tiesin tasan tarkkaan mitä minun siellä hetkellä elämässä pitää tehdä. Kaikki alkoi tuntua kristallin kirkkaalle sillä hetkellä , ja tuskinpa olisin tullut samaan tulemaan pohtiessani asioita sohvan nurkalla sipsipussi  kourassa.

Kuva: Pauli Isoaho. Vaatteet * Biancaneve.

Mä aion pitää myös mielessä että kesä on tulossa, ja haluan olla silloin hyvässä kunnossa ja voida hyvin. Olla kaunis ja raikas. Meinasin tilailla itselleni muutamat treenivaatteet piristämään kevättä.  *Biancaneve on ollut aina mun suosikki brändi ja siihen aion turvautua nytkin. Ihanan värikästä ja freesiä. Lisäksi aion ottaa vuosia mulla olleen * Esbeltin käyttöön taas.

Tämä ei ole  uusi  dietti,  laihdutuspilleri tai taikajuoma.  Tämä on korsetti, jolla muokkaat kehosi unelmamuotoon hetkessä terveellisellä tavalla.

Salaisuus on Esbelt. Korsetissa käytetty fuusioteknologia on ylivoimainen niin vartalon muokkauksessa kuin terveyttä edistävässä vaikutuksessaan. Esbelt on myös fitnessammattilaisten kapean vyötärön salaisuus? Waist trainer on valmistettu 100% luonnonkumista, joka yhdistyy pehmeään, kosteutta imevään puuvillavuoriin, sekä viskoosi elastaani päälliseen ainutlaatuisen teknologian avulla. Tässä premium tason korsetissa sekä tuntu ja ulkonäkö ovat erittäin miellyttäviä.

Kaksirivinen hakaskiinnitys edessä ja kiinniommellut joustavat spiraaliluut estävät korsettia nousemasta pois paikaltaan. Se ei rullaannu käytössä, vaan pysyy paikallaan vauhdikkaammassakin menossa.

Esbelt auttaa täydellisen kapean vyötärön metsästyksessä sekä mm. synnytyksen jälkeisessä palautumisessa.

 

Käykää tekin tilaamassa omanne ja tuette samalla myös suomalaista käsityötä.

Ja jos ystävänpäivä lahja puuttuu vielä, kannattaa käydä *Nordicfeelillä,  joka myy hajuvesiä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita reilusti alle vähittäismyyntihintojen. Heillä on Suomen laajin valikoima hajuvesiä.

Ystävänpäivä kampanja: 10% kaikista tuoksuista Paitsi duo ja trio pack.Kassalla käytettävä koodi VALENTINE. Voimassa 14.2 asti.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

 

2 kommenttia

  1. ellaeronen kirjoitti:

    Auttaako tää Esbelt selkäkipuihin?:)

    http://www.so-up.fi/armada

    • minna kirjoitti:

      Moi Ella. Korsetti tukee hyvin selkää ja tiedän monia joilla tämä on auttanut myös kipuihin. Toki tuo on hyvin yksilöllistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *