Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Best nine – vuoden 2018 parhaat kuvat

Kaupallinen yhteistyö: Huawei

Best nine 2018

Parhaat kuvani vuodelta 2018

Nyt on taas aika julkaista kuluneen vuoden parhaimmat Instagram kuvat. Oikeastaan vuosi 2018 ei ole ollut hullumpi. Hyviä asioita on tapahtunut ja olen päässyt suunnitellusti eteenpäin opinnoissani. Olen kirjoittanut viime vuonna samoihin aikoihin postauksen: Uudenvuoden lupaukset ja toiveet vuodelle 2018. Olen kertonut tekstissä tekeväni parhaani ja painottanut hyvinvoivan kehon ja mielen tärkeyttä, sekä toivonut toimivaa parisuhdetta. On ilo huomata, että seison sanojeni takana edelleen ja vankka arvomaailmani heijastuu viime vuoden tekstistä. Oli ilo huomata, että olen toiminut sanojeni mukaisesti ja elän nyt hyvässä parisuhteessa. Parhaat kuvani instagramissa kertovat iloisia asioita elämästä, ei mitään turhan vakavaa mutta mukavaa tapahtumarikasta elämää. Matkustelua, ystäviä, lukuisia blogitapahtumia, hyvää ruokaa ja urheilua.

Instagram tabletilla

Instagramin best nine kuvista puheenollen, instagramista on tullut minun lempi some-kanava jo aikaa sitten. Olenkin innostunut sen käytöstä entistä enemmän  tabletin tullessa mukaan kuvioihin. Selaaminen ja päivittäminen on helpompaa Huawein tablettilla MediaPad M5:lla. Terävä näyttöinen ja mukavan kokoinen tabletti saa instagramin käytön ja instastoorien katselun ihan uuteen ulottuvuuteen. Kuvien koko ja katseltavuus on ihan eri luokkaa kuin puhelimella. Huawei Mediapad M5 on lisäksi turvallinen ja silmäystävällinen. Laitteen silmäystävällinen tila vähentää haitallista sinistä valoa ja näyttö mukauttaa värilämpötilaa automaattisesti ympäristön valoisuuden mukaan niin, etteivät silmät rasitu. Näin ollen myös nukahtaminen tabletin katselun jälkeen helpottuu.

Innolla kohti vuotta 2019

Odotan innolla seuraavaa vuotta ja uskon, että se tulee tarjoamaan jälleen kerran unohtumattomia elämyksiä. Jatkan samoja  asioita, joita tavoittelin kuluvana vuonna ja pyrin kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja tasapainoon. Urheilu ja liikunta säilyvät mukanani varmasti ja haluan jatkaa tavoitteideni hiomista. Tulen valmistumaan Sairaanhoitaja-diakonissaksi tulevana vuonna, joten innolla odotan myös sitä, että pääseen totauttamaan uutta tulevaa ammattiani ammattilaisen roolissa. Uuden vuoden kynnyksellä on hyvä miettiä, mitä ei halua kantaa enää mukanaan ja mitä uutta elämään ehkä kaipaisi. On terapeuttista miettiä mitä on jättänyt taakseen, mistä selvinnyt ja mitä on tässä ja nyt. Mistä olet tällä hetkellä kiitollinen ja mistä ehkä surullinen? Uuteen vuoteen kannattaa asennoitua innolla, hyvällä asenteella ja odottaen mitä hyvää se tuo tullessaan.

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

Kaupallinen yhteistyö: Huawei

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.