Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Toisen mielipide sinusta on vain hänen näkemyksensä sinusta

Mekko Sisley / Korut *Viaminnet / Laukku Dnky

Me kaikki olemme omia persooniamme

Herkästi me ihmiset arvostelemme muita ihmisiä ja tulemme arvostelluiksi. Herkkä ihminen saattaa ottaa arvostelun raskaasti ja pahoittaa mielensä. On aina niitä ihmisiä jotka tulevat kertomaan että sinun tulisi tehdä näin tai näin ja että koska olet tuollainen sinulle sopisi tämä minun tapanani. Osa tekee tätä hyvällä, mutta on myös ihmisä jotka tietoisesti haluavat lytätä toisten mielipiteitä ja toisia  ihmisiä, sekä ovat muodostaneet heistä virheellisen kuvan.

Aina kannattaa muistaa että toisen ihmisen mielipide on vain hänen näkemyksensä

Kaikilla meillä on erilainen tyyli käyttäytyä ja ilmaista mielipiteitämme, se sallittakoon meille. Jotkut ihmiset omaavat kärkkäät mielipiteet ja joskus me otamme niistä itseemme. Aina kannattaa muistaa, että se on vain hänen näkemyksensä. Toki muita kannattaa kuunnella ja tulkita itseään, sekä harrastaa itsetutkiskelua, mutta kuitenkin jokainen meistä tietää itse totuuden. On oikeus olla pitämättä arvostelusta ja on myös oikeus olla erimieltä. Ihminen joka arvostelee jatkuvasti muita, omaa usein itse huonon olon ja se arvostelu kertoo enemmän hänestä itsestään.

Mistä minua on arvosteltu

Läheiset ihmiset eivät minua ole juuri loukkaavasti arvostelleet, ainakaan  ilman syytä. Mutta joitakin asioita ja arvosteluita elämän varrelta on jäänyt mieleen. Muutaman kerran olen saanut kautta rantain kuulla, että ihmiset jotka eivät ole edes koskaan jutelleet kanssani ovat sanoneet että olen jotenkin ylpeä. Näin voi ehkä päätellä jotenkin olemuksestani jotain kautta, mutta itse tiedän etten ole pätkääkään ylpeä luonne ja olen mielelläni kaikenlaisten ihmisten kanssa tekemisissä. Minua on arvosteltu myös tekemisistäni ja erikoisista ratkaisuistani, tyylistäni, asuinpaikastani, harrastuksistani, ulkonäöstäni ja ihonväristäni. Oikeastaan siis lähes kaikesta. Kun itse tietää mitä on ei arvostelun anna mennä ihon alle. On todella helpottavaa huomata ettei kaikkia tarvitse miellyttää. Olemme myöskin kaikki virheellisiä ihmisiä, joten täydellinen ei oikein voi olla.

Tänä päivänä arvostelu on todella helppoa myös netin välityksellä, some mahdollistaa ihmisten seuraamisen ja arvostelun entistä paremmin. Tässäkin pitää muistaa että ihmiset tuovat julkiseksi vain osan itsestään, eikä arvostelija voi tietää koko tarinaa ihmisen taustalta.

”Nuori poika istuu puistonpenkillä. Hänellä on rikkinäiset kengät ja housut. Ohi kulkee lauma muita nuoria, jotka pilkkaavat poikaa vaatteiden takia.

Poika lähtee jatkamaan matkaa, kulkee ohi pienen joen ja näkee toisen nuoren pojan istumassa penkille. Tällä pojalla on upouudet kengät, ehjät vaatteet ja hymy kasvoillaan. Kateus valtaa pojan, jolla on rikkinäiset kengät, eikä hän halua edes tervehtiä toista. Niinpä hän jatkaa taas matkaa, istahtaa puun alle ja toivoo, toivoo todella, että voisi olla kuten se poika, jolla on uudet kengät. Että he vaihtaisivat paikkaa.

Toive toteutuu. Hän istuu puistonpenkillä upouusissa vaatteissa. Toinen poika juoksee rikkinäisissä kengissä pitkin puistoa onnellisempana kuin koskaan. Samalla hetkellä puistonpenkin viereen tuodaan pyörätuoli. Kun poika sai uudet kengät, toisen ihmisen elämän, hän samalla menetti kyvyn kävellä”.

Koskaan ei voi tietää, miltä tuntuu olla toisen kengissä. Koskaan ei voi tietää toisen tarinaa. Siksi pitää olla onnellinen siitä, mitä on, eikä katkera siitä, mitä ei ole.

Musta sydän Apple  Seuraa Musta sydän Apple

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Lue myös:

Valitsetko ystäväsi statuksen perusteella – Olet viiden lähimmän ihmisen keskiarvo

 

 

 

2 kommenttia

  1. machigift kirjoitti:

    Sorry but my Spanish isn”t that fluent, that I can answer in correct Castelan. I am Adrie Huissoon and I”m the author a book about VJ. It is planned to be published on september 15 2013. Several I”ve tried to contact the Fundacion VJ, but always in vain. No response at all. Quite a disappointment! That is why I”m surprised with this initiative. You contact me at info@meeinzee.nl Adrie Huissoon

  2. egcdmin kirjoitti:

    Sorry but my Spanish isn”t that fluent, that I can answer in correct Castelan. I am Adrie Huissoon and I”m the author a book about VJ. It is planned to be published on september 15 2013. Several I”ve tried to contact the Fundacion VJ, but always in vain. No response at all. Quite a disappointment! That is why I”m surprised with this initiative. You contact me at info@meeinzee.nl Adrie Huissoon best custom essay

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *