Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Mitä jäi käteen I Love Me 2017 -messuilta

Messuilla oli paljon nähtävää ja koettavaa

Viikonlopun aikana I Love Me -messuilla kävi lähes 60 000 vierailijaa. Kiinnostuksen kohteina olivat etenkin kauneudenhoitotuotteet, terveellinen ravitsemus, luonnollinen terveydenhoito sekä muoti ja vaatteet.

Messuilla oli yhteensä kymmenen ohjelma-aluetta tarjosivat satoja luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja. Kävijöitä kiinnostivat etenkin puheenvuorot terveydestä, hyvinvoinnista ja liikunnasta. Muita kiinnostavia ohjelma-aiheita olivat liikuntanäytökset, muoti- ja hiusnäytökset sekä puheet muodista ja kauneudesta. Lisäksi osastoilla oli erilaisia terveysmittauksia, pikameikkejä ja -kampauksia, kasvohoitoja, hierontoja ja stailauksia. Tapahtuman yksi suurimmista vetonauloista oli varmasti yhdysvaltalainen glitterinhohtoinen YouTube-tähti Jeffree Star, joka lanseerasi messuilla uuden meikkikokoelmansa perjantaina ja lauantaina.

Kuva: Messukeskuksen mediapankki / Petri Mast

Minusta I love me 2017 -messuilla on parasta se että siellä näkee yleensä paljon tuttuja ja voi bongata uutuuksia. Messuja on tullut kierrettyä vuosien aikana paljon, sekä vieraana että näytteilleasettajana, joten nykyään pyrin pitämään messu käyntini sellaisena kompaktina. Käyn haistelemassa tunnelmaa, ja hiukan katselemassa, se riittää minulle. Poimin ehkä muutamia itselle kiinnostavia asioita, ja käyn katsomassa niistä ainakin osan. Shoppailu ei minua varsinaisesti messuilla kiinnostanut, koska nykyään minua lähinnä ahdistaa liika tavaran paljous. Ostan silloin kun tarvitsen, yleensä vältän ostamista ja siitäkin huolimatta tavaraa vain kertyy jostain liikaa.

Kuva: Messukeskuksen mediapankki / Petri Mast

Flunssa vei äänen

Kävimme ystäväni kanssa tutustumassa sunnuntain tarjontaan. Harmikseni minulla on ollut eri asteista flunssaa jo jonkin aikaa, ja viime sunnuntaina ääneni oli hävinnyt melkein kokonaan. Tämänkään emme antaneet häiritä tunnelmaa koska oloni oli muuten suhteellisen hyvä.  Kevyesti kuiskimalla sai äänen oikein hyvin kuuluviin, vaikkakin messujen jälkeen sekin oli aika mahdotonta.


Erilaiset esikuvat

Kävimme katsomassa Fitnesmalli 2017 -kilpailun. Kilpailun voitti Meri Turunen, toiseksi tuli Anni Vallius ja kolmanneksi Elina Leskinen. Törmäsin messuilla myös Miss Plus Size 2017 -kilpailun voittajaan Marjaana Lehtiseen sekä Miss Helsinki 2017 Sephora Lindsayhyn. He ovat osana toiseksi tulleen Anni Valliuksen kehittämässä erilaiset esikuvat kampanjassa. Kampanja panostaa naisten itsetuntoon ja kannustaa naisia olemaan parhaita versioita itsestään, sekä  nauttimaan naiseudesta erilaisuudesta huolimatta. I love me -messujen tärkein sanoma onkin mielestäni suunnattomasta materia määrästä huolimatta, rakasta itseäsi, ja huolehdi itsestäsi. Tätä myös erilaiset esikuvat kampanja tuo hyvin esille.

Fitnessmalli 2017 -kilpailun voitti Meri Turunen, toiseksi tuli Anni Vallius, ja kolmanneksi Elina Leskinen.

Erilaiset esikuvat haluavat kannustaa kaikkia hyväksymään itsensä sellaisen  kuin ovat ja uskomaan omaan itseensä. He pitävät tärkeänä myös että saavuttaakseen omia unelmiaan ei tarvitse asettua mihinkään tiettyyn muottiin.

Jos haluat osallistua omalla kuvallasi kampanjaan voit postata kuvasi instagramiin käyttämällä hashtagia #erilaisetesikuvat ja kertoa mikä tekee sinusta omanlaisesi kauniin?

Olen todella iloinen että kaikkea tälläistä tuodaan enemmän ja enemmän esille, ihmisen itsetunto vaikuttaa niin moneen asiaan elämässä. Jokaisen pitäisi saada tuntea itsensä hyväksytyksi ja kauniiksi.

Jotain luxusta

Jotain kaunista ja kimaltavaa materiaa I Love Me -messuilta jäi myös käteen, nimittäin yllä olevassa kuvassa olevat ihanat kotimaiset *Viaminnet korut ensi viikonloppuisille Blog Awardseille. The Blog Awards Finland 2017 -gaalassa palkitaan jokavuotiseen tapaan Suomen parhaat vaikuttajat ja vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaiset. Tästä juttua lisää myöhemmin, mutta on ihanaa lähteä juhlimaan kun on korut ja asu viimeisen päälle valmiina.

Housut Bia Brazil *TÄÄLTÄ / Tunika Gina Tricot *TÄÄLTÄ

Hyvä fiilis

Messuilta jäi sellainen hyvä fiilis kaikinpuolin. Ihmiset olivat iloisia ja ympärillä oli paljon kaunista katseltavaa. Tällaiseen syksyn harmauteen messuilla käynti sopii paremmin kuin hyvin. Messuilta voi saada hyviä vinkkejä uusiin harrastuksiin, tai kauneudenhoitoon, sekä inspiraatiota vaikkapa erilaisista esikuvista. Minusta messuilla kannattaa käydä jo senkin takia että tietää vähän missä maailmalla mennään, aina niistä tarttuu mukaan jotain hyvää. Messut järjestetään seuraavan kerran 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Edellinen juttu: Voiko luottamusta ihmisiin saada takaisin

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *