Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Viisi asiaa mitä en voi sietää

Negailu ja kyräily

En voi sietää pohjatonta negatiivisuutta. Jatkuva negailu vie energian kaikista muistakin ja on todella rasittavaa. Kyllähän asiat välillä menee päin mäntyä oikein huolella, niistä voi toki purkaa, mutta kuitenkin  siitä huolimatta suhtautua elämään iloisen positiivisesti. Kaikesta selviää asenteella. Mä en jaksa myöskään jatkuvasti muita arvostelevia ihmisiä, koko ajan on joku huonosti, joku tekee työnsä huonosti tai on jotenkin väärä mielinen. Kauheasti energiaa menee tuollaiseen. Miksi ei voisi antaa vain kaikkien kukkien kukkia.

Likaiset lavuaarit

Likaiset lavuaarit ovat ällöttävintä mitä tiedän, jos lavuaariin jätetään rasva tahroja ja ruoan tähteitä. Todella kuvottavaa, rakastan myös jynssätä pesuaineella ja harjalla niitä puhtaaksi. Minulla on ystävieni mukaan jonkin asteinen OCD, joka ilmenee yli tarkkana siivous käyttäytymisenä, lol. Itse olen tullut tämän piirteen kanssa hyvin toimeen ja jopa pidän siitä joten ei hätää.

Epärehellisyys

Kaikenlainen valehtelu, kusetus ja harhaan johtaminen on kuvottavaa. Tätä ei varmasti tarvitsen sen enempää selitellä.  Pienikin epärehellisyys voi riittää tuhoamaan luottamuksen, ja sitä voi olla vaikea/mahdotonta rakentaa uudelleen. En voi sietää ihmisiä jotka esittävät muuta kuin ovat. Epärehellisyys itselle, on myös tuhoavaa ja elämää hidastavaa.

Jatkuva itsensä mollaaminen

Itsekritiikki on hyvästä, mutta jatkuva itsensä ääneen mollaaminen on lähinnä rasittavaa. Tällaisesta tulee marttyyri vaikutelma ja tämä vie varmasti myös paljon paljon turhaa energiaa. Kaikilla on joskus päiviä, jolloin peilikuva ei miellytä. Itseä on helppo syyttää, mutta liika mollaaminen ei kannata. Se miten puhumme itsestämme, vaikuttaa paljon meidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme.

 Tilanteet joissa en voi olla oma itseni

En voi sietää pönötystä ja sellaisia tilanteita ettei kukaan oikein sano mitään, sekä kaikki ovat vaivaantuneita. Usein juuri Suomessa törmää tälläiseen ja se on todella vaivaannuttavaa. Ihmiset rajoittavat usein itseään aivan liikaa ja vaarana on vajota itsekin samalle tasolle. Kannatan vapautta olla rohkeasti se mikä olet.

*STYLEPIT

Kauden tarjouksia, jopa 60%:n alet! Voimassa 4.3.2018 asti!

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Lue myös:

Mitä vuosi sinkkuna on opettanut minulle 

Jokainen ihminen haluaa tulla kuulluksi 

Fifty Shades Freed – BDSM julkisesti esillä

Edellinen juttu: 

Hyvää ystävänpäivää – Voita hyvänmielen housut  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.