Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Lempi tekemiseni viikonloppuisin

Liikunta: Yleensä treenaan kaikki treenit viikolla, mutta aina ei ehdi. Viikonloppuisin teen mielellään fiiliksen mukaan liikuntaa ja ulkoilu hyvässä säässä aloittaa raikkaasti viikonloppu aamut.

Ystävät: Entinen työni oli huomattavasti sosiaalisempaa kuin nykyiset tekemiseni, joten yleensä aina viikonloppuisin tapaan ainakin joitakin ystäviä. Käydään syömässä, kahvilla, brunssilla tai muuta mukavaa.

Shoppailu: Aina on tarpeita, ovat ne sitten todellisia tai eivät. Olen aina tykännyt tietää mitä kaupat tarjoavat milläkin sesongilla. Kaupoissa kiertely on myös mukavaa sosiaalista tekemistä ystävien kanssa ja siihen saa mukavasti ujutettua mukaan myös lounas treffit. *Itiksessä  tuli vietettyä aikaa yksi lauantai melkein kokonainen päivä. Kätevää kun kaikki on saman katon alla, mukaan tarttui myös kivasti tätä kevättä.

Mini lomat: Minulla on paljon ystäviä ympäri suomen ja välillä on kiva piipahtaa heidän luonaan viikonloppuisin, samoin tänä keväänä on tullut käytyä Tukholmassa, jossa ehdottomasti pitäisi käydä useammin. Tallinaan olisi myös tarkoitus mennä kesän aikana. Viikonloppuiset kylpylä reissut ovat myös kivoja irtiottoja arjesta.

Biletys: Nykyään suhtaudun biletykseen aika rennosti, joskus meinaan  pidin syntinä kaikkea mikä tapahtui puolen yön jälkeen.  On kiva käydä välillä tai vähän useamminkin viikonloppuisin ulkona mukavissa paikoissa. Tykkään että elämässä on vastapainoa ja arjessa jaksaa ahertaa paremmin kun välillä vähän tuulettuu. Vappuna oltiin Profeettojen keikalla ja jatkoilla Skohanissa kuin teinit konsanaan.

Ruoka: Kun aikaa on kokkailulle kannattaa sitä harrastaa, usein teen osan alkuviikon ruoista viikonloppuisin. Vaikka en mitään herkkupäiviä enää pidä, vaan herkuttelen silloin kun huvittaa, osuvat kyllä ravintolassa syönnit ja muutkin herkuttelut pääsääntöisesti yleensä viikonlopuille.

Siivous: Viikon jälkeen joko jo perjantaina tai sitten viikonlopun aikana on kiva laittaa koti kuntoon. Voin jotenkin rentoutua paremmin siistissä kodissa missä silmä lepää. Sotkulla on minulle suora yhteys henkiseen hyvinvointiin ja alan voida pahoin pöly pallojen vallatessa kotia.

Lue edellinen juttu: Miksi ymmärtää antaa mutta ei ymmärrä antaa – radiohiljaisuus

 

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

 

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *