Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Epäsuositut mielipiteeni

Koska muutkin, minä perässä. Epäsuosittuja mielipiteitä on kerrottu jo jonkin aikaa blogeihin,  niimpä päätin osallistua ei niin tavallisilla mielipiteilläni joukkoon kirjavaan.

Feikkilaukut. Feikki Vuittonit sun muut saa verenpaineen nousemaan samantien, en voi sietää niitä. En voi vaan käsittää miten joku voi saada kiksejä feikkilaukkujen raahaamisesta Thaimaasta tai Turkista. Parempi Henkkamaukan aidosti edullinen veska, kuin sinnepäin oleva Chanel.  Nämä loistaa noloudellaan kilometrien päähän, uskokaa tai  älkää.

Hymyllä voi pelastaa päivän. Ja monta muutakin asiaa. Valitettavasti tämä on joskus epäsuosittu mielipide. Koitan suhtautua aina optimistisesti säästä kuin säästä huolimatta vaikeuksiin, joskus oma positiivisuus saa aikaan ärsytystä muissa.

Ihminen ei ole ihminen ellei usko johonkin. Jätetään tämä tulkinnan varaan, mutta mielestäni ihmisen tulee uskoa edes johonkin.

Postauksen kuvat: Marianne Ketelimäki / Instagram / Facebook

Perinteiset arvot. Kannatan perinteisiä arvoja, että esimerkiksi parisuhteessa mies on mies ja nainen saa olla nainen. On miesten ja naisten työt, miehen ei kuulu heilua pölyhuiska kädessä, eikä minun kuulu asennella lamppuja.

Mieluummin överit kuin vajarit. Mieluummin enemmän kuin vähemmän, lähes joka asiassa. Pukeudu mieluummin aina vähän yli kuin ali. Vaatimattomuus ei kaunista ketään.

Ihmisten moralisointi on  kamalaa. Jokainen eksyy joskus polulta ja tekee virheitä,  se on inhimillistä. Lisäksi jokaisella on oikeus päättää miten elämää kulkee eteenpäin, eikä muiden tapa ole aina mieleinen itselle. Jokainen hoitakoon oman tonttinsa.

Laiska töitään luettelee. Näin se vaan usein on, laiskalla on aikaa miettiä mitä kaikkea on saatu aikaan,  listailla niitä asioita ja kuuluttaa ympäri maailmaa.

Ruokahörhöt ja ituhipit saavat ärsytyskynnyksen nousemaan. Olen itsekin noudattanut erilaisia ruokavaliota, ja niiden noudattaminen on helpointa silloin kun asiasta ei tee suurta numeroa. Oman aatteen tuputtaminen tässä asiassa hiukan raskasta. Minusta ei tule ikinä kasvissyöjää piste, vaikka kasviksia paljon syönkin.

Kirjoitusvirheet eivät kaada maailmaa. Varmaan johtuu siitä että olen itse vähän huolimaton kirjoittaja, mutta eikö se ole älytöntä ruotia jonkun toisen heikkoutta jossain facebook ryhmässä? Jos hermoa kiristää joku yhdyssana virhe, niin onko sulla kaikki muuten hyvin?

Yhden asian ihmiset. En jaksa olla paljon tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa jotka näkevät maailmassa vain ja ainoastaan yhden asian. Tykkään monipuolisuudesta.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Edellinen juttu: Hyvää oloa luonnosta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *