Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Afrikka ja Skandinavia kohtaavat sisustuksessani

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Koti on aina ollut minulle tärkeä. Sisustuksessa olen pitänyt yksinkertaisesta skandinaavisesta tyylistä, ajattomasta, rauhallisesta muotokielestä, kalusteiden ja esineiden toimivuudesta, sekä kauneudesta. Kammoksun tavaran paljoutta epäjärjestystä ja pidän siisteyttä suuressa arvossa. Elämäni poluilla on matkaani tarttunut esineitä, joita en ole heittänyt pois. Niitä tykkään yhdistää perustyyliini. Italialainen lasipöytä, Kartelin valaisimet, peili ja yöpöytä, Bo Conceptin pitkä taso, Iittalan, Alessin, Villeroy & Bochin esineet ja asitiat, sekä Harri Koskisen Block -valaisimet ovat kulkeneet mukana nuoresta asti. Huonekaluja olen joutunut laittanut kiertoon jo pelkästään tilanpuutteen vuoksi. 

Nykyisen kotini sisustuksen viimeistelin Posters Storen julisteilla

Poster Store perustettiin Tukholmassa vuonna 2014 Oscar ja Tobias Renlundin toimesta. Veljekset esittivät ajatuksen, että taiteen pitäisi olla kaikkien saatavilla, eikä kauniiden asioiden tarvitse olla kalliita. Ja niin syntyi Poster Store, joka tarjoaa laadukkaita julisteita ja kehyksiä eri tyyleissä. Suunnittelut tekee yrityksen oma arvostettu suunnittelija yhteistyössä tunnettujen taiteilijoiden kanssa eri puolilta maailmaa – avaten ovet upeiden taideteosten maailmaan. Sittemmin Oskarin todellinen intohimo suunnitteluun yhdistettynä Tobiaksen todelliseen iloon yrityksen rakentamisessa on johtanut menestykselliseen laajentumiseen nyt jo kahteenkymmeneen  maahan.

Haluaisin olla minimalisti

Olen minimalisti joka tykkään paljosta. Vaikka minulla on paljon esineitä niin haluan, että yleisnäkymä on rauhallinen ja mielellään jopa minimalistinen – tiedän, kuulostaa hassulta. Mutta kyllä, vaikka minulla on paljon vaatteita ja kauniita tavaroita niin toivon tavallaan koko ajan että niitä olisi vähemmän. Silti rakastan kauniita esineitä vaatteita ja sitä, että minulla on valinnanvaraa. Olen myös  vahvasti visualisti ja se miltä ympärillä näyttää on minulle tärkeää. 

Muuttaessani nyt syksyllä uuteen kotiin, halusin avata uusia näkymiä elämääni. Seinilläni olen pitänyt muutamaa minulle tärkeää, tuntemani taiteilijan työtä ja yhtä erään ystäväni lapsena silkkihuiville maalaamaan työtä jonka olen myöhemmin kehystänyt. Päivien lyhentyessä täällä Suomessa halusin, että Afrikka olisi taas enemmän läsnä sisustuksessani. Vuonna 2004 kun muutin Jyväskylässä silloiseen unelmieni kotiin, jossa viihdyin kokonaiset kymmenen vuotta sisustin kodin harkiten ja hankin sinne lähes kaiken uutena. Toin myös afrikasta paljon puuesineitä, joita yhdistin muuten melko yksinkertaiseen tyyliin. Tällä hetkellä en pidä puuesineitä esillä paljoakaan esillä, mutta Afrikka kulkee silti mukanani. Vaikka olen tarkka, ei sisustaminekaan ole vakava asia, niinkuin ei pukeutuminenkaan. Sitä voi aina muuttaa ja sen kanssa leikitellä. 

Skandinaavinen tyyli viehättää – Afrikka tuo siihen mausteisuutta

Afrikka näyttelee elämässäni suurta roolia, koska juureni ovet puoliksi Tansaniasta.  Ja vaikka olen käynyt usein Tansaniassa, ei matkoiltani ole kertynyt itse otettuja valokuvia joissa Afrikan monimuotoinen luonto ja majesteettiset eläimet nousisivat esille niin uljaina, että niistä voisi teettää seinälle sopivia suurennoksia. 

Pulman ratkaisu löytyi Poster Storelta. Verkkokaupassa oli laaja valikoima luonto- ja Afrikka-aiheisia julisteita, niitä korostavia passepartouita sekä kokonaisuuden kruunaavia kehyksiä.  Julisteiden sijoittelua ja tauluseinien suunnittelua auttaa suuri määrä malliseiniä jotka antavat inspiraatiota ja vihjeitä kokemattomallekin sisustajalle. Valitsin Afrikka aiheisen tauluseinän ja ison leijonataulun lisäksi  myös Kauniin abstraktin julisteen mustan, valkoisen, harmaan, beigen ja kultaisen sävyissä. Teos on Elisabeth Fredrikssonin, joka on tunnettu hänen värikkäistä ja eleganteista kuvituksistaan, pienen julisteen tekstillä: Beautiful poster with the text: To do list Practice kindness. Be thankful. Breathe deeply. Enjoy life. Love, sekä eteiseen Beach Walk -julisteen jonka rauhoittavan vaikutuksen voi aistia heti kotiin astuessaan. 

”Poster Storen liiketoiminnan liikkeellepaneva voima oli halu

luoda paikka täynnä inspiraatiota. Kotisi pitäisi olla keidas,

joka antaa sinulle inspiraatiota ja energiaa – haluamme olla

auttamassa ihmisiä luomaan juuri näin.”

– Oskar Renlund, Perustaja

 

Julisteet on painettu taidegalleria-laatuiselle raskaalle paperille. Julisteilla on myös arkistointiominaisuudet. Ne eivät muuttuu keltaisiksi ajan kuluessa. Kaikki kehykset ovat varustettu pleksilasilla. Pleksilasilla on samat heijastavat ominaisuudet kuin lasilla, mutta se on kauniimpaa, kestävämpää ja kristallinkirkasta. Ympäristö on tärkeä Poster Storelle. Julisteet  ovat painettu paperille, jolla on vastuullisen metsäalan FSC-ympäristömerkki. Painotehtas ja kaikkien julisteiden valmistus kantaa Pohjoismaista Joutsenmerkkiä, joka on yksi tiukimmista ympäristömerkeistä Euroopassa. 

Kuvat / Yasmina Godden

Saat nyt 30% alennuksen POSTER STORELTA koodilla tyttosinaoletvahva 

Koodi on voimassa 20.lokakuuta saakka

Valitsemani julisteet:
Majestic lion
Snow Leopard
Elafant
Zepra
Beach Walk
Black and Gold Veins
To Do List

Lue myös:

Karkin väriset kollarit

Miltä uusi koti alkaa näyttää?

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *