Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Fitfashion loppuu – Elämäni ei ole enää fitnestä ja fashionia

Fitness ja Fashion säilyy elämässäni aina

Ei enää tosin pitkään ainakaan Fitfashionin osalta. Fitfashion sivusto lakkautetaan 1.11.2018. Fitfashion on tullut tiensä päähän ja on aika siirtyä eteenpäin kohti uusia tuulia, kuusi vuotta Fitfashionilaisuutta on siis takana. Nyt puhaltavat kokonaan uudet tuulet ja blogi tulee jatkumaan uudella raikkaalla alustalla. Olen todella innoissani tästä muutoksesta ja uskon että muutos on välillä tarpeen. Muutos on mahdollisuus ja antaa meille hyvän tilaisuuden kehittyä ja mennä eteenpäin. Olen ollut bloggaajana Fitfashionilla alusta saakka ja se on antanut minulle hyvän alustan kirjoittaa tähän saakka. Olen muuttunut ihmisenä ja alkuperäisestä fitness blogista, blogini on muuttunut enemmän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin painottuvaksi lifestyle blogiksi. Fitfashionilla on ollut aina hyvä henki ja A-lehdillä on ollut hienot puitteet järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia, kiitos niistä. Fitfashionin kautta olen tutustunut mahtaviin persooniin ja saanut mahdollisuuden kehittää blogiani.

Fitness on minulle hyvinvointia

Oma hyvinvointini koostuu monista asioista. Se koostuu terveydestä, ympäristöstä, sosiaalista suhteista, onnellisuuden tunteesta, sekä myös toimeentulosta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tila, joka on äärimmäisen tärkeä säilyttää. Näin elämä tuntuu mukavalle ja asiat rullaavat mukavasti eteenpäin pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Silloin kun kokonaisvaltaisesti kokee voivansa hyvin, on myös stressinsietokyky huomattavasti parempi kuin esimerkiksi sairaana. Koen myös tärkeäksi että pystyn toteuttamaan itseäni ja olemaan tietyllä lailla oman itseni herra.

Fitnesin rooli elämässäni on muuttunut huomattavasti ja treenaaminen on enemmän terveyttä edistävää, kuin tavoite saada unelmien vartalo. Liikunta ja treenaaminen on tapa hallita stressiä, auttaa jaksamaan, ja parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Fitnesslajeissa tulen olemaan varmasti mukana aina tavalla tai toisella, koska olen lajien kautta tutustunut mitä hienoimpiin ihmisiin ja hyviin ystäviin. 

Aina liikunnan puolesta

Oli sitten tavoite liikunnan harrastamisessa mikä tahansa, niin liikunnan terveysvaikutuksia ei voi kiistää. Jokaiselle liike on lääke ja se edistää, sekä fyysistä terveyttä, että mielenterveyttä. Hyvä aerobinen kunto suojaa jopa ennenaikaisen kuoleman riskiltä tehokkaasti ja lihaskunto taas auttaa toimintakykyä säilymään hyvänä ja varsinkin ikääntyessä. Sillä on suuri merkitys parempaan elämänlaatuun. Liikunta tuottaa hyvänolon tunnetta ja auttaa rentoutumaan. Treenaaminen lisää mielihyvä hormonien tuotantoa ja vaikuttaa oman kokemukseni mukaan positiivisesti minäkuvaan ja itsearvostukseen. Myös liikunnan aikana koettu itsensä ylittäminen vaikuttaa  niin, että stressinsietokyky paranee. Kannattaa siis pysyä liikkeessä. Tulen aina puhumaan liikunnan puolesta.

 

Musta sydän Apple  Seuraa Musta sydän Apple

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Lue myös:

Uuden liiton fitness kisat – BCA Finnish Open

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *