Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Viikonloput yhtä juhlaa

Toivun parhaillaan kamalasta noro viruksesta ja koitan kasata itseäni iltaa varten jotta voisin lähteä laivalle päivä Tukholmassa risteilylle. Olo on edelleenkin heikko, enkä missään nimessä ole työkuntoinen, mutta jos nyt kahden päivän makaamisen jälkeen koittaisin kuitenkin vaihtaa maisemaa. Aamupala ei kuitenkaan enää aiheuttanut niin pahaa yökötystä kuin eilen ja kaikki tuntuu pysyvän sisällä ainakin vielä. Arki on ollut viimeaikoina aika hektistä, ja on ollut jopa haasteita mahduttaa päivään kaikki siihen haluamani asiat. Viikonloppuisin olen kuitenkin osannut ottaa rennosti ja oikeastaan joka viikonloppuna viimeaikoina on ollut jotain mukavaa ja erilaista tekemistä.

Tässä taannoin olimme ystäväni kanssa Tampereelle ja kävimme nauttimassa teatteri tarjonnasta ja sen jälkeen tapaksista ja viinistä. Tampereelta löytyi kiva tapas paikka Inez, jossa oli kiva istua  iltaa ja nauttia tarjottavista.

Viime viikonloppuna taas ystävä Jyväskylästä oli käymässä ja piristämässä viikonloppuani. Huomaan kuinka tärkeä merkitys näillä viikonlopuilla on arjen keskellä, niistä saa valtavasti voimaa jotta jaksaa painaa viikon täysillä. Aina ei minullakaan ole viikonloput vapaata, mutta nyt kun näin on olen todella nauttinut.

Ihanaa viikonloppua jokaiselle <3

*Nordic Feelillä kannattaa käydä muuten nyt shoppailemassa hiustenhoitotuotteita, koska nyt 20% alennusta kaikista hiustenhoitotuotteista!

Kampanja voimassa 2017-04-01 asti käytettäessä koodia LOVEHAIR kassalla. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Ei koske tupla- tai triplapakkauksia.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *