Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Torremolinoksen kissat kuvissa – Huawei puhelin testissä

Kaupallinen yhteistyö: Huawei

PARAS HUAWEI puhelin kuvaukseen

HUAWEI Mate 20 Pro on tullut vanhan HUAWEI Mate 10 Pro: n rinnalle entistä paremmilla ominaisuuksilla.  Se päihittää kilpailijat käytännössä jokaisella mittarilla, ja on ykkönen sekä valokuvaus- että videokuvauskategorioissa. Jos etsit tämänhetkistä parasta älypuhelinkameraa, niin se on tässä. Uusi, tekoälyä hyödyntävä Leican kolmoiskamera vie valokuvaamisesi uudelle tasolle. 40 MP: n päälinssi ikuistaa yksityiskohdat tarkasti, 8 MP: n zoom-linssi näkee kauas ja 20 MP: n ultralaajakulmalinssi mahdollistaa upeat maisema- ja makrokuvat. Kameralla voi ikuistaa yksityiskohtia ja yllättäviä piirteitä, joita aikaisemmin et olisi huomannutkaan. Supermakro-kuvaustilan avulla voit tarkentaa uskomattoman lähelle, peräti 2,5 cm päässä olevaan kohteeseen, kun aikaisemmin on totuttu 25 senttimetrin tarkennusetäisyyteen. Tekoälyä hyödyntävä valokuvaus pystyy tunnistamaan yli 1500 kuvaustilannetta ja 25 kategoriaa sekä kykenee erottelemaan eri kohteet ja näkymät yhdestä valokuvasta. Kamera säätää värit, kirkkauden ja kontrastin automaattisesti ja tarkasti, viimeistellen valokuvan yksityiskohtia myöten. Tämän laadukkaammaksi ei kuvaaminen puhelimella paljon voi tulla.

Torremolinoksen kissat Huawei puhelimella

Kävin syksyllä Espanjassa, kuten moni lukija varmaan muistaakin. Huawei puhelin teki reissulla kuvaamisesta helppoa ja vaivatonta. Puhelin kun kulkee mukana niin paljon helpommin kun iso järjestelmäkamera. Torremolinoksessa on paljon kulkukissoja joista pidetään huolta. Kissoja kastroidaan, ruokitaan ja niistä pidetään huolta. Kissat näyttivät viettävän onnellisia päiviä Torremolinoksen rannikolla ja saatiinkin niistä upeita kuvia ystäväni kanssa. Kissat ovat haastavia kuvattavia, lähinnä sen takia etteivät ne meinaa pysyä paikallaan. Kuitenkin onnistuomme tästä huolimatta tallentamaan kissat kameralle.

Kissaihminen henkeen ja vereen

Olen ollut kissaihminen aina ja minulla on melkein aina ollut kissa tai kissoja. Pidän myös koirista, mutta enemmän puhun kissojen kieltä. Sanotaan, että omistaja ei valitse kissaansa, vaan kissa valitse omistajansa. Vaikka kissa viihtyy itsekseen, sen kanssa syntyy erityinen suhde. Vaikka kissat ovat välillä itsepäisiä, vaativia ja outoja, on suhteessa kissaan kyse sielujen sympatiasta. Oma kissani Puntus on jo 11-vuotias Bengali ja sen kaverin Päivin menehdyttyä parisen vuotta sitten tekisi mieli ottaa kaveri Puntukselle. Olen pohtinut mikä rotu uusi tulokas voisi olla? Itämäinen, Bengali, Norjalainen metsäkissa vai kenties Abessinialainen tai Somali? Päivi oli Itämainen lyhytkarva ja kerrassaan valloittava persoona kaikin puolin. Onko teillä jotain suosikki kissarotua?

Kuvat otettu Huawei Mate 10 Pro:lla

 

  Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Huawei

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *