Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kansikuvajuttu: alaston totuus minusta – lue tästä taustat

Toimittaja Mirkka Torikka otti minuun kesällä yhteyttä ja kysyi olisinko innostunut tekemään henkilökuvan Freestyle-lehteen. Minun pitäisi kertoa itsestäni alaston totuus ja lopputuloksena syntyisi kansikuvajuttu. Kun kysyin syitä moiseen pyyntöön niin Mirkka kertoi motivaationsa kumpuavan siitä yhdistelmästä millainen olen, mistä tulen ja mitä olen tehnyt.

alaston totuus – Olisitko sinä valmis kertomaan itsestäsi kaiken?

Pohdittuani asiaa hetken ilmoitin Mirkkalle, että suostun haastatteluun. Päätökseni taustalla oli toiveeni siitä, että omat kokemukseni jakamalla voisin helpottaa muiden elämää. Halusin kertoa millaista on olla savolainen jolla on mustan ihmisen identiteetti vaikka olenkin Minna Ahmonsaari, Savossa syntynyt.

hyvä haastattelija saa vaikeista asioista puhumisen tuntumaan helpolta

Erilaisista poikkeusoloista huolimatta päätimme tehdä haastattelun kasvotusten, niin varmistetaan se, että kokemukset, tunteet ja ajatukset välittyvät minulta haastattelijalle paitsi sanoina niin myös muiden aistien kautta eleinä, katseina ja taukoina joita on vaikea tallettaa nauhalle tai kirjoittamalla. Haastattelu onnistui mainiosti, vietimme pitkän tovin Clarion hotellissa istuskellen ja minä kerroin itsestäni ja elämästä, myös niistä vaikeista asioista, arkailematta ja perusteellisesti.

sujuva yhteistyö takaa onnistumisen

Pari viikkoa haastattelun jälkeen sain Mirkkalta ensimmäisen version jutusta kommentoitavakseni. Hän oli purkanut nauhoittamansa tekstin ja sen jälkeen rakentanut siitä tarinan joka oli ihan näköiseni. Jutusta huomasi että Mirkka on sekä erittäin ammattitaitoinen toimittaja,  että haastateltavaansa arvostava ja kunnioittava ihminen. Odotan innolla millaista palautetta sinä ja muut lukijani annatte. Tämä oli paras ja henkilökohtaisin juttu mitä minusta oli koskaan kirjoitettu. Olin otettu, kuin lukisin elämänkertani lyhennettynä.

tyylistäni en suostu tinkimään

Kauneus ja visuaalisuus ovat asioita jotka ovat olleet minulle koko elämäni tärkeitä – etenkin tällaisessa tilanteessa kun kyseessä on alaston totuus minusta ja kansikuvajuttu. Olen todella iloinen jutun kuvista ja miltä niissä näytän, ylläni on pääasiassa kotimaista pientuotantoa: Anne-Mari Pahkala loihti minulle ihanan asun, sitä täydentävät korut löytyivät Anne-Marin ja Eero Hintsasen yhteistyömallistosta, Klara Kivilahti viimeisteli tyylin onnistuneilla Christian Lacroix’n ja Giuseppe Zanotti’n kengillä ja hyvä ystäväni Tiina Hukkanen valmisti meikin ja stailasi hiukseni kuviin jotka otti Petri Mast.

Minna Ahmonsaari

Asu: Anne-Mari Pahkala, Korut: Anne-Mari Pahkalan ja Eero Hintsasen yhteinen SULA mallisto, Kengät: Christian Lacroix ja Giuseppe Zanotti / Klara Kivilahti, Meikki ja hiukset: Adore Beauty / Tiina Hukkanen, Kuvat / Petri Mast

Itse juttu löytyy täältä

Haastatteluni Freestyle-lehden uudessa numerossa löydät TÄSTÄ. Freestyle on lehti jonka tavoitteena on edistää tervettä ja päihdevapaata elämää ja se edustaa arvoja joita minäkin tuen niin yksityisessä kuin ammatillisessa elämässäni. Toivon, että haastatteluni avaa silmiäsi näkemään maailman hiukan eri kulmasta, minun silmieni läpi.

Minna Ahmonsaari

Lue myös: 

Mikä yhdistää voittajia – aito menestysresepti

Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *