Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Fifty Shades Freed – BDSM julkisesti esillä

BDSM: n julkinen esiintulo

Nykyään seksi ja myös erilaiset fetissit kuten BDSM ovat niin sanotusti normaaleita puheenaiheita monissa piireissä. Tästä kertoo esimerkiksi Fifty Shades elokuvasarjan suuri suosio. Elokuvan pääosassa esiintyvä pariskunta Mr. Grey ja Anastasia Steel elävät 24/7- alistavassa suhteessa ja valta-asetelma heidän välillään on pysyvä. Heillä on kotonaan oma huone joka on varusteltu erilaisin välinein sessioiden toteuttamista varten. Neiti Steel on alistuva osapuoli ja Mr. Grey tuottaa hänelle fyysistä kipua sitomalla, piiskaamalla ja muita keinoja käyttäen.

Kävin katsomassa viime torstaina Fifty Shades leffojen viimeisen osan, *Fifty Shades Freedin. Elokuvan ennakkonäytös oli tervetullutta viihdettä keskellä viikkoa arkisen aherruksen keskelle ja itse pidin elokuvaa ihan hyvänä ja rentouttavana viihteenä. Iltalehti tituleerasi elokuvan pornoromanttiseksi, mikä piti hyvin paikkaansa. Kinkyseksiä ei elokuvassa näytetty, muutamaa sidontasessiota lukuunottamatta. Säädyllisyys sailytettiin ja rintojen hyväily taisi olla rohkeinta mitä elokuvassa nähtiin.  Elokuvana *Fifty Shades Freed oli tyylikäs, suuruudenhullu, materialistinen ja hiukan naivi kaunis satu. Yksityiskoneella mentiin ja miljoonia nosteltiin pankkitililtä ihan arkipäivinä.

Jokaisen naisen salainen unelma

Kaikki kolme elokuvaa  ovat selkeästi suunnattu naisille, ja nytkin kutsuvierastilaisuuteen oli saapunut vain muutamaa poikkeusta lukuunottamatta suuri joukko naisia. Muistaakseni olin katsomassa molemmat kaksi ensimmäistä elokuvaa herrasseurassa, ja toimi asetelma niinkin. Miljonääri Mr. Grey on naisten mieleen ns. ”täydellinen mies” vaikkei moni sitä kehtaa myöntää, mutta ainakin fantasioissa moni, itseni mukaan lukien nauttisi hetken Anastasiana olemisesta. Rahaa on kuin roskaa, töissä voisi käydä jos huvittaisi ja mies on vaativa mutta myös samalla rakastava, komea ja omistautuva. Välillä varsinkin alku leffasta  hätkähdin  aika räikeää hieman sairasta mustasukkaisuutta ja henkistä vallankayttöä. Tästä tuli lähinnä mieleen persoonallisuushäiriöinen hullu, mutta pikkuhiljaa asetelma kääntyi niin että Anastasia sai enemmän hyvää huomiota ja Greyn epämääräiset piirteet hälvenivät.

Tämä kuitenkin kuului kuvioon, ja näinhän se on ettei meitä naisia kiihota ne ”joo joo”- miehet. Mr. Grey osasi olla myös rakastava, huomioiva, kaikkensa antava, mutta määrätietoinen ja hallitseva. Naisia huomioitiin myös runsaalla romantiikalla ja avioliiton ja vauvan odotuksen kuvioon astumisella. Lopulta siis eroottinen seikkailu päättyi avioliiton ja perheen tuomaan turvasatamaan ja Anastasia kesytti Mr. Greyn lopullisesti.

Roolisuoritukset – Nappivalinta

Christian Greynä esiintyvälle Jamie Dornanille roolisuorituksesta ja kuumuudesta 5/5 ja samoin Anastasiaa esittävälle Dakota Johnsonille aistikkuudesta ja tyylikkyydestä 5/5. Molemmat onnistuivat rooleissaan todella hyvin ja tekivät elokuvasta katsottavan. Mr. Greyn maskuliininen komeus ja Anastasian luonnollinen kauneus toimivat hyvin unelmaparin rooleissa. Jos helmikuuhun kaipaa viihdettä, voin suositella elokuvan katsomista. Kokonaisuudessa elokuvalle 3/5.

*Kurvikkaalle naiselle piristystä makuuhuoneeseen

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Snapchat: vahvatytto

Lue myös:

Mitä vuosi sinkkuna on opettanut minulle 

Jokainen ihminen haluaa tulla kuulluksi 

Edellinen juttu: 

Pitää olla aikaa vain olla – muista pyhittää lepopäivää

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *