Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Nyt alkoi masennuskausi?

Talvi alkoi oikein kunnolla, Helsinkiin tuli lunta lunta yli äyräitten ja pakkastakin piisaa. Aamulla tulee herätään kun on pimeää ja illalla kun pääsee kotiin on pimeää. Miten tästä ajasta oikein selvitään?

20161110_075257

Mun motto on että aina pitää yrittää ajatella positiivisesti, ja että kaikesta selviää paitsi ehkä kuolemasta. Valittaminen ei oikeastaan auta mitään, vaikka joskus voi olla ihan terapeuttista purkaa tuntojaan oikein kunnolla. En ymmärrä yhtään asennetta että pessimisti ei pety, siis sehän on niin että positiivinen ei pety kun ajettelee kaikesta positiivisesti. Jos etukäteen päättää että kaikki on paskaa, niin ihan varmasti on. Jos taas miettii että hyvin tämä menee, niin yleensä näin käy.

Meillä nyt sattuu olemaan vaan tämä talvi, ja siitä pitää nauttia sen minkä voi. Kohta tulee Joulu ja sitten ollaankin jo keväässä. Kyllä minuakin pimeys väsyttää, mutta sitten pitää vaan nukkua enemmän. Ei sen kummempaa. Osaan rauhoittua paljon paremmin rentoutua viikonloppuisin kuin kesällä, jolloin on yleensä koko ajan jotain ohjelmaa ja on jossain menossa.

Ei siis mitään masennuskausi juttuja, ja vaan ihana tunnelmallinen talvi. Nautitaan siitä että meillä on eri vuoden aikoja. Ainakin itse huomaan mitä enemmän olen talvella ulkona, niin sitä enemmän opin talvesta tykkäämään.

fb_img_1478769910244

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *