Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Varjola – Rauhaa viikonloppuun

Kuva / Ilona

Olin viime viikonloppuna Visit Jyväskylän järjestämällä PR-matkalla missäpä muuallakaan kuin Jyväskylässä. Visit Jyväskylä on järjestänyt näitä bloggaajamatkoja aiemminkin, mutta valitettavasti aikataulut eivät ole koskaan aikaisemmin sattuneet yhteen. Lähdin matkaan avoimin mielin ja Jyväskylässä meitä odotti ihanan lämmin vastaanotto. Ensimmäiseksi suuntasimme Varjolan tilalle Laukaaseen, joka sijaitsee noin puolen tunnin automatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Viimeaikaiset muuttohulinat ja muut kiireet ovat saaneet minut lähinnä kaipaamaan hiljaisuuden retriittiä, mutta kuin tilauksesta Varjola vastasi kaikkiin tarpeisiini.  Luonnon rauha, hiljaisuus ja kauniit maisemat tekivät matkan aloituksesta täydellisen.

varjola Hemmottelua kaikille aisteille

Majoitumme järven rannalle, jokainen yksin omaan tilavaan riihihuvilaan jossa mieli ja sielu lepäsivät. Majoittumisen jälkeen meille oli katettu illallinen, joka nautittiin tunnelmallisella tiiliholvissa. Aika meni kuin siivillä hyvällä naisporukalla puhtaasta lähiruoasta valmistettujen À la carte -menujen siivittämänä. Tämän jälkeen meillä oli vuorossa savusauna ulkoporealtaineen. Savusaunassa tuli saunottua jo toistamiseen ja täytyy sanoa löylyjen olevan erinomaisen pehmeät. Sauna ja suihkutilat olivat tilavat ja viihtyisät ja niissä illan vietto sujui vallan mutkattomasti. Kävin jopa varmasti vuoden viimeisen kerran järvessä pulahtamassa. Nukkumaan menin ajoissa, koska tunsin jo hiukan oloni flussaiseksi ja  lepo tuli tarpeeseen. Stressitasot nollautuivat jo tämä iltana huomattavasti ja uskon, että syysflunssan sairastettuani olen kuin uusi ihminen.

Varjolalla on pitkät perinteet

Varjolan historia ulottuu 1800 -luvun puolivälin aikoihin, kun vieressä virtaavalle Kuusaankoskelle tarvittiin uittopäällikkö. Uittopäällikkö rakensi Kuusaan kosken äärelle maatilan ja koskelle rakennettiin uittoon tarvittavia väyliä. Nyt viisi sukupolvea myöhemmin Varjola on mieletön lomakeskus lukuisine palveluineen. Tämän tyyppisissä paikoissa arvostan eniten rauhaa ja omaperäisyyttä. Ketjuhotelleissa ja resorteissa on tullut lomailtua paljon, mutta kaikista persoonallisimpia ovat tällaiset yksityiset paikat jossa saa nauttia luonnon rauhasta kaikin siemauksin.

Voisin kuvitella meneväni Varjolaan toistekin viettämään ihanaa hemmotteluviikonloppua.

Nyt lukijoilla on mahdollisuus päästä nauttimaan Varjolan Hemmottelupaketista – 10% edullisemmin

Mainitse koodi IHANNAISET”  varauksen yhteydessä.

Matkalla olivat mukana ihannaiset ihanaiset:

Essi: Piece by Piece,

Maarit: Pää pilvissä

Marika: Teehetkien koti,

Katja: Optimismia ja Energiaa

Ilona: Torpan tyttö

Visit Jyväskylän matkanjohtajana toimi ihana Emmi.

Kiitos.

Lue myös: Trendikäs teddytakki syksyyn

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *