Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kesäloman huippuhetket

Olen jo viettänyt suurimman osan kesälomastani. Kesäkuun alussa vietin kaksi ja puoli viikkoa lomaa.  Kesäloma oli ensimmäinen kesälomani sairaanhoitajana. Kesäkuussa tuli myös vuosi täyteen sairaanhoitajana. Koko tuon ajan olen tehnyt psykiatrisen sairaanhoitajan töitä syömishäiriöyksikössä. Koen asettuneeni tehtävään ja itse palkkatyöhön melko hyvin. Olen osannut nauttia palkkatyön hyvistä puolista, kuten palkallisesta lomasta ja lomarahoista mitkä ovat minulle, entiselle yrittäjälle etuuksia mistä ei ole osannut aiemmin edes haaveilla. Ja mikä tärkeintä, saan paljon ihmisten auttamisesta. Mutta miten sitten vietin lomani, mitä tein ja mitkä olivat lomani kohokohdat?

Ystävät -Kesäloma

Loman ensimmäinen viikko menikin hujauksessa. Olin ajoittanut ensimmäiselle viikolle huoltotoimenpiteitä, kuten kampaajan, kulmien laiton, kynsien laiton sekä jalkahoidon. Huoltojen lisäksi hain yliopistoon  maisteriohjelmaan. Pääsykokeiden ensimmäinen osa oli lomani ensimmäisellä viikolla mutta jatkoon pääsy jäi kiinni muutamista pisteistä. Ajattelin, että Koronan aiheuttamat erityisjärjestelyt voivat olla mahdollisuuteni mutta toisin kävi. Kuitenkaan en ole tästä erityisen harmissaan. Toisaalta tämä oli ehkä hyvä juttu, ei aina tarvitse olla jotain projektia käynnissä varsinkin kun tiedän, että opiskelussa on omat haasteensa. Lomani ensimmäisen viikon kruunasi kuitenkin pitkäaikaisten ystävieni tulo Helsinkiin. Nautin kesäisen Helsingin tunnelmassa ja vietettiin viikonloppu Clarion hotellissa, käytiin ulkona syömässä juuri koronarajoitusten helpotettua, risteiltiin Helsingin lähistöllä ja naurettiin.

Tenniskurssi

Aloitin tenniksen opettelun viime kesänä. Homma jäi alkeisiin ja tänä kesällä päätin ottaa yksityisen tehokurssin taas tenniksen pariin. Mikä parempaa liikuntaa kesäisin kuin pelata aurinkoisilla kentillä ja ruskettua samalla vielä hiukan lisää. Lajissa kiehtoo monipuolisuus. Tennis parantaa reaktiokykyä ja kehon hallintaa, lisäksi se on haastavaa. Tennis ei ole minulle helppoa mutta siksi juuri on niin kiinnostavaa. Parasta lomassa oli myös tennis ja sen tuoma ilo ja liike.

Haikon kartano

Viimeisenä viikonloppuna kävin ensimmäistä kertaa Haikon kartanossa. Teimme sinne pyöräretken ja paikan päällä sitten odotti kylpylä ja totaalinen rentoutuminen. Kartanon ravintola ylitti odotukset. Pyöräiltiin Haikkoon leppoisaa vauhtia, pysähdyttiin välillä piknikille ja juteltiin. Kylpylässä oli huomioitu koronarajoitukset ja jaettu vuorot. Siellä saatiin olla lähes ainoat asiakkaat. Lomalla oli mukavaa myös se, että sai olla kotona eikä tavallaan tarvinnut lähteä pidemmälle. Äitini oli käymässä Helsingissä ja parasta oli nauttia merellisen Helsingin tunnelmasta kaikessa rauhassa. Lomalla parasta oli kiireettömyys ja se, että sai nukkua pitkään. Ja mikä parasta säät osuivat täydellisesti kohdilleen. Kesäloma Suomessa onnistui hyvin. Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.

Oletko sinä viettänyt jo kesälomaa?

 

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *