Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Hyvää ystävänpäivää – Voita hyvän mielen housut

Housut *TÄÄLTÄ

Housut jotka helpottivat elämääni suuresti

Kurvikkaiden naisten ikuinen ongelma on löytää kivoja ja mukavia housuja. Ihan aina ei viitsisi kulkea ihan pelkissä ohuissa legginsseissä. Farkut taas eivät imartele ketään jos jostain pursuaa ylimääräistä. Kurvikkaallae housut jotka ovat napakat mutta joustavat ovat kaikista parhaimmat, oman kokemukseni mukaan. Erilaisia jegginssejä minulla on useita, mutta näin helppoa ja ryhdikästä vaihtoehtoa en ole tavannut kuin nämä *Bia Brazilin housut. Nämä housut imartelevat jokaista kurvia ja tuntuvat mukavalle päällä. Korkea vyötärö on trendikäs, sekä käytännöllinen päällä. Lisäksi korkea vyötärö antaa vaikutelman pidemmistä jaloista.  Olen käyttänyt näitä housuja arjessa sekä juhlassa, ja yläosaa vaihtamalla näistä saa asuun kuin asuun sopivat. Valehtelematta olen käyttänyt näitä housuja siitä asti kun hankin nämä, ainakin neljä kertaa viikossa.

Treenihousut samasta materiaalista

Bia Brazilin housut ovat  patentoitua Dupont Supplex ® -materiaalia. Dupont Supplex ® on sen verran napakka mutta kuitenkin joustava, että antaa mukavasti kohotusta pepulle ja samalla myös litistystä ja napakan tunteen vatsalle. Treeniin materiaali sopii vallan mainiosti haihduttaen hyvin hikeä ja kuivuen nopeasti. Täydelliset treenihousut löytyivät Bia Brazilin mallistosta. Mistään ei purista tai tunnu epämukavalle ja housut vielä näyttävät hyvälle. Tykkään siitä että minulla on parit hyvät mustat treenitrikoot ja muutamat värikkäät vaihtelun vuoksi. Bia Brazililla löytyy onnekseni myös ihanan värikkäitä malleja, joista alla olevat ovat suosikkini. Harmaat housut taas ovat neutraalin tyylikkäät ja sopivat hyvin, mustien, valkoisten ja myös värikkäämpien yläosien kanssa. Näissä housuissa on myös super korkea vyötärö, mikä tukee korsettia hyvin.  Mustat treenitrikoot joissa on logo vyötärö ovat taas ajattoman sporttiset ja soveltuvat hyvin treeniin ja vapaa-aikaan. Käytän näitä mustia housuja myös usein salin ulkopuolella.

 

 

 

Housut *TÄÄLTÄ

Housut *TÄÄLTÄ

 

Housut *TÄÄLTÄ

Instagramista @tyttosinaoletvahvaofficial löytyy  arvonta, missä profiilia seuranneiden ja kuvaan kaverin tägänneiden kesken arvotaan yhdet näitä mahtavia *Bia Brazilin housuja (arvo 79.90 – 99.90).  Jos et ole vielä ehtinyt niin käy osallistumassa. Arvonta voimassa 21.2.2018 asti. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Hyvää ystävänpäivää jokaiselle lukijalleni ❤

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Lue myös:

Treenivaatteet kurvikkaalle naiselle

Edellinen juttu: 

Hiilareilla turrutetut tunteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *