Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Ole paras versio itsestäsi

Yhteistyössä: True Hearts NLP Finland oy

Saimme kutsun viime maanantaina olleeseen hyvinvointi  iltaan muutamia viikkoja sitten ja päätimme mennä  paikalle ystäväni kanssa. Saimme hetken aikaa itsellemme ja pääsimme kuuntelemaan, rentoutumaan ja oppimaan enemmän kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hyvinvoinnin Valmennusyhtiö True Hearts NLP Finland Oy    tarjosi meille mahdollisuuksia ja avaimia parempaan henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen arjen keskellä.

Valmennuksissa hyödynnetään  mm. NLP:n, mindfulnessin, joogan ja Personal Trainingin menetelmiä ja työkaluja ja työtä tehdään lämmöllä ja suurella sydämmellä.

Meidän ajatuksilla on ja mielen voimalla on valtava voima. Me olemme mitä ajattelemme, ja terveydestä lähtien se vaikuttaa aivan kaikkeen. Negatiivinen itse puhelu on varsinkin hyvin tuhoisaa, ja saa meidät vaipumaan siihen tilaan mitä itsestämme ajattelemme. Sen sijaan että ajattelemme että olempa minä ruma, lihava, ja aikaansaamaton niin meidän pitäisi ajatella että olen kaunis ja saan mitä haluan. Joka ikinen päivä.

On tärkeää tulla tietoiseksi ajatuksen voimasta, aluksi ei tarvitse alkaa edes muutamaan ajatuksia vaan ainoastaan miettiä ja tiedostaa mitä ajattelemme. Usein ihmiset ajattelevat samoja asioita joka päivä ilman että tiedostaa asiaa ja ajatukset ohjaavat meidän toimintaa. Negatiiviset ajatukset tuovat mukanaan negatiivista, ja positiiviset positiivista.

 

True Heartsin tilat sijaitsevat Helsingin Malmilla, osoitteessa malminkaari 5.

Usein meillä on myös uskomuksia itsestämme, joiden annamme ohjata itseämme. Itse esimerkiksi sorrun usein siihen että ajattelen että en suoriudu koulutehtävistä, olenhan vain kampaaja jne. ja enhän minä tajua ammattikorkeakoulun tehtävistä yhtään mitään, vaikka todellisuudessa selviän niistä aivan hyvin kunhan vaan viitsin vähän keskittyä.

Ajatuksiin on hyvä osata olla myös takertumatta, antaa niiden vain mennä ja tulla. Positiivinen suhtautuminen tekee oikeasti elämästä laadukkaampaa ja on tutkittu positiivisen elämänasenteen omaavat henkilöt elävätkin pidempään. Negatiivisesti ajattelevilla on enemmän sairauksia. Negatiivisuus siis jopa heikentää  ihmisen immuniteettia.

Jos ihminen ajattelee terveytensä hyväksi, hän pysyykin yleensä terveempänä. Jos taas ihmisellä on ajatus että hän on hyvin sairas eikä mikään onnistu he kuolevatkin nuorempina, vaikka heidän terveys ei olisi parempi tai huonompi kuin muillakaan. Ihmisen odotuksilla on siis valtava voima, ja oman terveyden arvionti heikoksi on hyvin haitallista.

Tarjolla oli raakakakkua ja muuta raikasta purtavaa.

Usein  ajatellaan, että itsensä kehittäminen on kallista.
True Heartsilla on myös mahdollisuuksia maksuttomaan valmennukseen.

Esimerkiksi True Hearts Webinaari: Arvojen kautta unelmiin. 

15.3. klo 18.30. Ilmottaudu mukaan webinaariin täältä! 
Maksuttoman webinaarin ohjaa NLP Master Trainer Reetta Vanhanen.
Mitä oikeasti haluan elämääni?
Mitä tavoitteita haluan todella asettaa?
Mikä on minun lahjani maailmalle?
Teemme myös pienen harjoituksen.

Muun koulutustarjonnan löydät täältä.

True Hearts Instagram

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *