Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

2009 – 2019 Kuvia vuosien saatosta

Terveisiä Tansaniasta. Täällä lämmössä on kaikki hyvin ja pari lepopäivää ovat tehneet tehtävänsä. Ylihuomenna alkaa matka Kilimanjaron huipulle, johon olen ehtinyt latautua rauhassa. Ajankulukseni selasin vuosikymmenen aikaisia kuvia matkan varrelta ja ajattelin jakaa ne myös teille. Blogin aloitin vuonna 2012 ja osa lukijoista onkin pysynyt matkassa siitä saakka. Kiitos siitä. Osa taas on uusia, joten koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa jaan runsaasti kuvia. En ole valinnut kuvia missään kauneimmat kuvat järjestyksessä, vaan sillä perusteella mitä nyt google photosta kymmenen vuotta selatessani osui silmään. Ammatti valokuvaajien otoksia ei tuossa palvelussa liiemmin ollut, joten suurin osa on ihan puhelimella otettuja. Hyvin huomaa senkin, miten puhelimien kamerat ovat kehittyneet kymmenessä vuodessa. Suuri osa kuvista on lomilla otettuja, koska luonnollisesti silloin on tullut kuvattua enemmän. Vuosikymmen on ollut värikäs ja antoisa, itse muistaa tietysti parhaiten fiilikset ja tunnelmat mitkä kuviin liittyy. Vaikka on ollut välillä myös myrskyä, on vuosikymmen ollut pääsääntöisesti värikäs ja antoisa. Jotenkin aika kultaa muistot.

2009

Oli hyvä vuosi. Ensimmäinen kuva on Kefaloniasta Kreikasta, toinen isolta karhunkierrokselta ja kolmas Farangista kun täytin 27-vuotta.  Vietin kampaamoyrittäjän arkea.  Juoksin puolimaratonin syksyllä, jonka jälkeen katkaisin sääriluuni joulukuussa.

2010

Fitness näytteli elämässäni suurta roolia. Kisoista kisoihin mentiin kaksi vuotta.  Kuntoutin jalkaani ennätysvauhtia.  Kuvat Tansaniasta ja Thaimaasta.

2011

Fitness jatkui edelleen. Reissasin muun muassa Intiassa.

2012

Viimeiset kisat, Lontoo ja Dubai. Valmistuin Personal traineriksi.

2013

Olin todellakin  hetken aikaa blondi. Kuvassa persikkainen vaihe menossa. Lomailin Kreikassa ja Barcelonassa.

2014

Muutin Helsinkiin. Lomailin Budabestissa ja Turkissa.  Olin pitkän yrittäjyys ajanjakson jälkeen palkkatöissä.

2015

Vietin lähes koko kesän Barcelonassa ja syksyllä aloitin opiskelun sairaanhoitaja-diakonissaksi Diakissa.

2016

Opiskelin, suoritin harjoitteluita ja lomailin Kroatiassa ja Turkissa. Viimeinen kuva Biokovon huipulta.

2017

Lomailin Sisiliassa, Tansanissa ja Levillä. Ensimmäinen kuva on Etnan huipulta.

2018

Opiskelut lähenivät loppuaan. Lomailin Roomassa ja Espanjassa. Vaikuttajamedia perustettiin ja siirryin bloggaamaan tänne A-lehtien jälkeen.

2019

Vuosi alkoi talvisissa maisemissa Levillä ja vietin kuukauden Tansaniassa ennen valmistumistani. Valmistuin sairaanhoitajaksi ja aloitin uuden alan työt. Syksyäni katkaisi Kyproksen matka.

Kiitos, että viihdyit matkassani kymmenen vuoden ajan.

Lue myös:

Vuoden tykätyimmät kuvat – Best nine 2019

Vuosikymmenen lopun tajunnanvirtaa – Hello 2020

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *