Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Pois loputtomasta ahdistuksesta

Loputon ahdistus tuntuu valtaavan tätä maailmaa, jatkuvasti kuulee kuinka toinen toisensa jälkeen sairastuu työuupumukseen tai masennukseen, palaa loppuun tai tuntee vain yleisesti jatkuvaa alakuloa ja ahdistusta ilman sen kummempaa diaknoosia. Tämä on todella huolestuttavaa ja kertonee jotain nykymaailman tilasta, kiire suorittaa, olla hyvä ja koskaan mikään ei riitä. Sitten elämäntavat ovat sellaiset ettei niillä todellakaan jaksa suoriutua edes normaalista kahdeksan tunnin työpäivästä, jalat tuntuvat menevän alta yhä useammalta.

Keinoja lievittää ahdistusta on monia, ongelma tuntuu olevan vain ettei ahdistunut ihminen välttämättä jaksa käyttää niitä. Se että kaveri tsemppaa että nyt lenkille hymy huulilla saattaa saada aikaan vain ärsytys reaktion.

Ymmärrän hyvin että sairaudet ovat sairauksia ja kehotankin ihmisiä hakeutumaan hoidon piiriin jos yhtään tilanne tuntuu ylitsepääsemättömälle ja muutenkin hakemaan herkemmin ainakin keskusteluapua hankaliin tilanteisiin. Tässä postauksessa tarkoitan nyt enemmänkin sellaista yleista alakuloa ja tyytymättömyyttä omaan elämään, sellaista harmaata mielenmaisemaa ja tyytymättömyyttä mikä ei kuitenkaan ole varsinaista sairautta.

Olen itse kokenut joskus sellaista harmautta, joka on kyllä muuttunut kirkkaudeksi tunnustelemalla itseään, oppimalla tuntemaan itsensä ja hakeutumalla niiden asioiden pariin jotka tekevät itselle hyvää ja kiinnostavat. Olen joskus meditoinut ja se on saanut minut oivaltamaan asioita itsessäni paljon asioita ja  suosittelen sitä kaikille. Se on yksi keino päästä pois loputtomasta ahdistuksesta ja harmaudesta.

Se on ennen kaikkea mielen tyhjentämistä ajatuksista, joka saavutetaan pysymällä nykyhetkessä esimerkiksi istumalla lootusasennossa ja keskittymällä ajatuksen voimaan.  Meditaatio yhdistää  keskittymisen ja rentoutumiseen, jolloin mieli saadaan tyhjentymään ajatuksen turhasta virrasta ja voidaan tarkastella omia sekä hyviä että huonoja tuntemuksia ikäänkuin ulkopuolelta uppoamatta niihin. Meditoinnin seurauksena mieli tyhjentyy stressistä ja ahdistuksesta ja saavutetaan puhdas, selkeä ja tyhjä mieli. 

Rauhan keitaita tarvitaan ja löysin yhden niistä viime torstaina kun *BohOm Yogassa Iso Roballa järjestettiin meille bloggareille aivan ihana meditaatio. Kun saavuin jooga studion tiloihin, kesken hektisen päivän oli kuin olisin tullut taivaaseen ja rauhan keitaaseen. Paikassa on kertakaikkisen hyvä henki ja tunnelma oli kaukana kuntokeskusmaisesta hulinasta.

Meille tarjoiltiin myös ihania raakakakkuja ja muita luomu herkkuja ja lisäksi uutta Tranquini juomaa, jonka sanotaan myös vähentävän ahdistusta.

”Aikakautena, jona stressistä on tullut yksi suurimmista päivittäisistä puheenaiheista, Tranquini tarjoaa luonnonmukaisen vaihtoehdon tasapainoa ja harmoniaa etsiville. Tranquini on maailman suurin rentoutumisjuomabrändi, yhä nopeammin kasvavassa juomakategoriassa. Se lisää keskittymiskykyä, sekä vähentää stressiä ja ahdistusta. Poiketen muista funktionaalisista juomakategorioista Tranquinin vaikuttavat aineet eivät lisää energiaa vitamiinien, tauriinin ja kofeiinin tavoin, vaan auttavat rentoutumaan henkisellä tasolla. Tuotteen vaikutus perustuu täysin luontaisiin ainesosiin, joiden teho on tieteellisesti todistettu.

Tranquini® on suunniteltu vastaamaan 2010-luvun ihmisen tarpeisiin. Teknologian lisääntymisen aiheuttama informaatiotulva, työn ja perheen yhdistäminen sekä hyperkonnektiivisuus kuormittavat tämän päivän ihmisiä. Stressin vaikutus terveyteemme ja elämänlaatuumme on yksi 2010-luvun pääpuheenaiheista. Canadeansin kuluttajatutkimuksen mukaan 56% suomalaisista kuluttajista suunnittelee alkavansa toimiin stressin lievittämiseksi ja 54% etsii uusia tapoja rentoutumiseen.

Tranquini® on kevyesti hiilihapotettu funktionaalinen juoma, joka stimuloi aivoja alfatasolla, ilman väsyttävää vaikutusta. Sen vaikuttavia aineita ovat vihreä tee, kamomilla, laventeli ja sitruunaruoho, jotka lukuisten tutkimusten mukaan sisältävät tehokkaasti stressiä ja ahdistusta lievittäviä ainesosia. Tuote ei sisällä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita ja siinä on perinteisiin virvoitusjuomiin verrattaessa kolmannes vähemmän sokeria ja kaloreita.

Tranquini® sopii kaikenikäisille ja nautittavaksi ajankohdasta riippumatta. Se on suunniteltu aktiivista elämäntapaa viettäville ihmisille, joiden elämässä tapahtuu paljon. Tuote sopii erityisen hyvin lieventämään päivittäin vastaantulevia stressiä aiheuttavia hetkiä, helpottamaan henkistä painetta ennen tärkeää työpalaveria tai merkittävää koetta, sekä tehostamaan rentoutumiseen tähtäävää suoritusta.”

Lue lisää: *Tranquini.com

Edellinen juttu: 

Tukka hyvin kaikki hyvin

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

 

 

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *