Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Fitness Classic 2018 tunnelmia

Fitness Classic 2018

Kuluvana viikonloppuna kisattiin taas fitness lajeissa, kun kulttuuritalolla järjestetiin vuosittaiset kevään kisat eli Fitness Classic. Olin mukana hommassa stailaamassa (meikki ja hiukset) kilpailijoita ja huoltamassa Team Fullmetalin kisaajia. Ystäväni Heidi on Team Fulmetalin perustaja sekä päävalmentaja ja me ollaan tutustuttu aikoinaan 2010, kisatessamme samaan aikaan muutamana vuonna siitä eteenpäin. Tämän jälkeen ollaan tehty oikeastaan joka vuosi jonkinlaista yhteistyötä. Kisaviikonloput tuovat pari kertaa vuodessa mukavaa vaihtelua elämään ja touhua riittää, koska kisaajien laittaminen alkaa yleensä aamuyöllä ja tänäänkin ensimmäinen asiakas on istunut tuoliin klo 04.00. Päivät kestävät yleensä iltaan saakka, mutta kisahuumassa jaksaa touhuta. Tavallaan itsekin menee siihen samaan tilaan missä koko fittness skene painaa menemään. Ennenkaikkea työn ja huvin lisäksi tämä on sitä kaivattua vaihtelua muuten hyvin erilaiseen arkeen. Kisastailaukset ovat muuttuneet  nykyään raikkaampaan ja trendikkäämpään suuntaan ja niitä on ilo toteuttaa. Viikonlopun jälkeen, kaikkien onnistumisten ja pettymysten näkemisen jälkeen on mukava palata arkeen.

Mitä ajatuksia fitness nykyään saa minussa aikaan

Fitness kisoissa pyöriessä tulee väkisinkin mieleen omat kisa vuodet, mutta kuitenkin vuosi vuodelta vähemmän. Fitness on ollut ihan mahtava harrastus, mutta nykyään elämässä etusijalla ovat muut asiat. Enää elämäni ei pyöri treenin ympärillä, vaan treeni enemmänkin muun elämän ympärillä. En sano, en koskaan, mutta ei ainakaan lähitulevaisuudessa. Fitness lajit ovat mielenkiintoisia ja seuraan niitä mielelläni. Estetiikka miellyttää silmääni, vaikka muunlainen kuin lihaksikas vartalokin on mielestäni kaunis. Sivusta seuraajana laji on raaka, eikä aina tunnu reilulle että tuhansien tuntien työ ja unelmat menevät kankkulan kaivoon hetkessä. Kyseessä on arvostelulaji, joten koskaan ei voi tasan tarkkaan tietää mitä haetaan ja ketä muita lineupissa seisoo samaan aikaan. Ei voi tietää millä tasolla on ennen kuin on nähnyt kanssakisaajat.

Tehotiimi Minna ja Heidi

Uusi laji Wellness fitness

Wellness fitness tuli uutena lajina nyt ensimmäistä kertaa Suomeen. Niinkuin aina nytkin tuntui olevan vähän halusessa mitä uudessa lajissa haettiin, mutta voittajat sarjoille kuitenkin saatiin. Lajin on tarkoitus olla bikini ja bodyfitnesin välille sijoittuva laji jossa ei haeta niin kovaa lihaserottuvuutta kuin bodyfinesissä, mutta kuitenkin enemmän kuin bikini killpailijoilla. Laji tuo mielestäni kivaa freesausta fitnesslajeihin ja sarja varmasti tulee kehittymään hurjasti vuosien aikana. Mielenkiinnolla seuraan mihin laji tulee vuosien varrella kehittymään.

Onnea kaikille viikonloppuna kisanneille.

Musta sydän Apple  Seuraa Musta sydän Apple

Instagram / Facebook / Bloglovin’

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *