Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Martinan ja Nannan Real Training Camp

Real Training Camp

Olin viikonloppuna kolme päivää perjantaista sunnuntaihin Real Training Camp treenileirillä, joka järjestettiin ainutlaatuisessa ja raikkaassa ulkotreenikeskus The Park Hietsussa. Treenaamassa meitä oli reilun kymmenen hengen tiivis porukka, jonka kanssa leirihenki tiivistyi päivä päivältä. Osa oli tullut kauempaa Suomea ja osa Helsingistä. Olin onnekas, että paikan päälle oli vain muutaman korttelin matka joten leireily oli siinä mielessä minulle helppoa. Kaksi upeaa naista Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti järjestivät kolmen päivän Real Training Camp leirin nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. He ovat molemmat todellisia liikunnan sanansaattajia ja heidän seurassaan varmasti moni motivoituu.

Leirin ohjelma

Leirin ohjelma oli monipuolinen ja sisälsi paljon sitä itseään, eli treeniä. Perjantai oli mielestäni treenien puolesta kaikkein kuluttavin, koska se sisälsi kaikista eniten sykkeen nostatusta ja hyppelyä. Päivät menivät kuitenkin nopeasti raittiissa säässä ja hyvässä seurassa ja illalla vasta kotiin tultaessa huomasi kuinka poikki sitä oikeastaan olikaan. Nanna ja Martina pitivät kaikki treenit monipuolisesti, lukuunottamatta nyrkkeilyä jonka tuli vetämään kokenein ottein konkari Jere Karalahti ja joogaa jonka piti Töölö gymiltäkin tuttu ammattilainen Mallu Laine. Sunnuntain lifesaving treenin veti hengenpelastuksen asiantuntija ja koulutussuunnittelija Anne Hiltunen, joka on tuttu myös Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasta. Treenit tehtiin The Hietsu parkissa sekä rannalla ja sain treeneistä hyviä ideoita myös omaan harrastamiseen.

Luennoilla käsiteltiin kaikkia koskevia aiheita, kuten suunnitelmallista harjoittelua, ravintoa ja armollista itsekuria. Nämä kolme asiaa ovat aina ajankohtaisia ja keskustelu aiheista herätti paljon tuntemuksia ja ajatuksia myös itsessä. Erityisesti Nannan luento Armollisesta itsekurista oli sellainen mikä tulisi varmasti jokaisen kuulla. Itsekuri kuluu kun sitä käyttää liikaa, mutta se myös eheytyy. Itsekuri ei  myöskään tarkoita pakottamista, vaan oman tahdonvoiman ja riippumattomuuden löytämistä. Jokaisen päivän päätteeksi kokoonnuttiin, rauhoituttiin ja käytiin läpi päivän tunnelmat.

Lauantaina meillä oli myös smoothieworkshop, jossa tehtiin sekä marjaisia, että vihersmoothieita erilaisin reseptein ja ideoin. Sunnuntain leirin päätti leikkimielinen, mutta yllättävän raskas kisa jossa haastettiin itsemme uimaan kylmässä meressä, kiipeilemään kontin päälle, tekemään lukuisia burpeita, sekä ryömimään hiekassa. Tässä jokainen leiriläinen ylitti itsensä ja jokainen pääsi väsyneenä mutta onnellisena maaliin. Alla vielä leirin ohjelma kokonaisuudessaan:

PERJANTAI

10.00 Aloitusinfo ja Yvette– asusteet

11.00-13.00 Kehonpainotreeni by Yvette

13.30 Lounas by Pica Deli

14.00 Luento suunnitelmallinen harjoittelu (Martina)

16.00 Kova Crossfit treeni by Triple dry

17.30 Iltapäivärinki

LAUANTAI

9.00 Kevyt aamulenkki

10.00 Smoothieworkshop by Foodin + ravintoluento

12.00 Maksimivoima treeni by Triple dry

13.30 Lounas by Pica Deli

15.00 Boxing  by Triple dry

17.00 Jooga ja rentoutuminen by Yvette

SUNNUNTAI 

9.00 LIFESAVING treeni by Triple dry

10.00 Luento armollinen itsekuri + Foodin välipala (Nanna)

11.30 lounas

13.30 Radan läpikäynti ja lämmittely

15.00 Kilpailu

17.00 Leirin lopetus

Parasta oli tunnelma

Parasta Real Training Camp: llä oli ehdottomasti tunnelma ja ihmiset. Kun kolme päivää saa viettää ihmisten kanssa, joilla on samat intressit ja halu treenata kovaa on vaan niin käsittämättömän hienoa. Asiat jotka parantavat omaa hyvinvointia, ovat ehdottomasti niitä mihin kannattaa panostaa. Tuollaiselta viikonlopun rutistuksesta saa varmasti hyvän ja motivoivan kokemuksen.

Leirillä sai nähdä mielettömiä itsensä ylittämisiä ja upeita onnistumisen tunteita. Jokainen veti varmasti viimeisillä voimillaan sunnuntain kisan, mutta silti jokainen taisteli itsensä loppuun. Kannustaminen ja muiden auttaminen ryhmässä on parasta mitä tällainen treenaaminen ja leiri voi antaa.

 

Postauksen kuvat: Juuli Rönkä

Seuraava leiri järjestetään Mike’s Gymillä Marbellassa 24.-30.9.2018. Leiri on siis viikon mittainen. Kannattaa varata paikkansa ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja: Real Training Camp

Musta sydän Apple  Seuraa Musta sydän Apple

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.