Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Tansanian kuulumisia

Kaupallinen yhteistyö: Gaston Luga

Loma lähenee jo loppuaan ja palasin eilen takaisin tänne suurkaupunkiin Dar es Salaamiin. Sää on lämmin noin 31 astetta, mutta ajoittain pilvinen. Moshissa tuli otettua rennosti melkein viikko Kilimanjaron jälkeen.  Tansania on mieletön maa jos haluaa matkustaa itäiseen Afrikkaan. Täällä on valkoista hiekkaa ja turkoosia merta,  Sansibar on parin tunnin lauttamatkan päässä Dar Es Salaamista. Lukuisia eri kansallispuistoja, Tunnetuinpana varmasti Serengeti ja Ngorongoro joissa asuvat kaikki eksoottiset eläinlajit. Ja tietenkin Afrikan korkein huippu Kilimanjaro.

Tansaniaa on vaikea nähdä kerralla ja Tansaniaa on myöskin vaikea selittää sellaiselle, joka ei ole koskaan käynyt. Tansania on niin valtavan kokoinen ja täynnä mausteista eksotiikkaa, eläimiä, rantaa ja kaupunkia. Kyliä, savimajoja, mutta myös lasisia pilvenpiirtäjiä.

Olenko rentoutunut?

Pääjuttuni tällä matkalla oli ehdottomasti Kilimanjarolle kiipeäminen, mikä kyllä palkitsi ja ylitti odotukset kaikinpuolin. Kuitenkin matka oli henkisesti ja fyysisesti melko haastava ja teinkin onnistuneen suunnitelman, koska mitään muuta ohjelmaa en suunnitellut Tansaniaan. Olen nukkunut paljon ja viettänyt aikaa perheen kanssa. Ei mitään ihmeellistä. Vielä  olisi pari päivää aikaa nauttia kiirettömyydestä, ennen kuin palaan Suomeen. Tuntuu uskomattomalle, että kolme viikkoa on jo mennyt. Tosiasiassa Tansaniassa kuukausikin tuntuu aina lyhyeltä. Varmasti afrikkalainen aikakäsitys vaikuttaa omalta osaltaan tähän. Asiat tapahtuvat sitten kun tapahtuvat, kiire ei ole. Voikun voisin siirtää aina osan tätä rentoutta mukanani sinne Suomeen. Olen rentoutunut ja valmis arjen haasteisiin kotona.

Reppu matkalla

Minulla on ollut matkalla mukana tämä Gaston Luga -reppu. Reppu kulkee mukavasti matkalla, kantaminen on miellyttävää koska paino jakautuu tasaisesti olkapäille. Repussa on oma tasku läppärille ja sen lisäksi sinne mahtuu mukavasti tavaraa, iso vesipullo ja vaatetta.

Gaston Lugan tarina

Gaston Luga -brändi sai inspiraationsa ranskalaiselta matkailijalta, joka oli teetättänyt itselleen uniikin repun, joka yhdisteli käytännöllisyyttä tyylikkääseen ulkoasuun. Tähän kuului lisäksi selkeästi erottuva värikäs osoitelappu, joka oli hänen luotettu matkakumppaninsa, minne hän ikinä menikin. Me pyrimme samaan tapaan suunnittelemaan selkäreppuja, joissa tyylikkyys ja käytännöllisyys kohtaavat. Tämän varmistaaksemme, keskitymme huoliteltuihin muotoihin ja malleihin, jotka sopivat täydellisesti seikkailunhaluiseen elämäntyyliin. Malleihimme kuuluu ainutlaatuisia yksityiskohtia, kuten piilotettu passitasku, osoitelappuja, hienostuneita värejä ja metallisia varusteita ja yksityiskohtia. Kaikissa reppumalleissamme on elementtejä skandinaavisesta minimalismista, ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista. Lisäksi niissä on runsaasti pakkaustilaa. Olemme näin luoneet reppumalliston, joka sopii mainiosti moniin erilaisiin tilanteisiin.

 

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Gaston Luga

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.