Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Karkin väriset kollarit

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard
*Sisältää mainoslinkkejä

Tykkään naisellisesta, melko klassisen trendikkäästä tyylistä. Olen kuitenkin aina harrastanut urheilua ja tätä kautta osannut pukeutua myös rennosti. Myös töissä arvostan pukeutumisessa ennenkaikkea mukavuutta ja helppoutta. Rentoja perusvaatteita on myös hyvä olla kaapissa. Kollareita pitää olla ainakin muutama ja syksyksi sain Junkyardilta nämä varsin iloisen väriset kollarit mitkä käyvät hyvin, kotoiluun, töihin, vapaa-aikaan ja urheiluun. Junkyardilta olen löytänyt tähän syksyyn ihania juttuja, sellaisia nuorekkaita ja hiukan erilaisia mitä normaalisti. Heiltä löytyy oman malliston lisäksi paljon merkkejä kuten: Adidas Originals, Nike Sportswear, Dr Denim, Fila, Kappa, Levi’s, Vans ja Puma, Merkkejä jotka edustavat urbaania katutyyliä, muotia ja sporttisuutta.

Lempivärini on aina ollut oranssi

Tykkään väreistä ja oranssi on aina ollut lempivärini.  Oranssi on kulkenut mukana läpi elämän, vaatteissa, sisustuksessa ja liikkeen logossakin. Sen lämpö saa hyvälle tuulelle ja tuo mieleen auringon. Väri symboloin minulle iloa ja valoa, se tuo mukanaan innostusta ja elinvoimaa. Päädyin kollareissakin ihanan karkkimaisen oranssiin värimaailmaan ja varsinkin näissä rennommissa vaatteissa se toimii mielestäni tosi hyvin. Syksy ja talvi ovat yleisesti ottaen melko harmaata aikaa ja tuntui, että siihen tarvittiin tasapainottamaan kirkkaita värejä.

Kuvat / Yasmina Godden

Yhdistele  rennosti

Oikeastaan kollaripaita sopii yhteen melkein kaikenlaisten vaatteiden kanssa ja nykyään varsinkin oversize malli on hyvä valinta muotitietoiselle. Kollari käy muidenkin kuin lenkkareiden kansssa ja juuri tuollaisen oversize kollarin yhdistäisin mielellään vaikkapa vähän siistimpien saappaiden kanssa. Pukeutuminen on minusta ihana asia, eikä missään nimessä vakava sellainen. Olen vuosin saatossa saavuttanut tilan jossa en juurikaan mieti mitä muut ajattelevat ja on ihanan vapauttavaa saada pukeutua niin kuin itsestä tuntuu. Jos tekee mieli laittautua laitan mekon päälle ja korkokengät vaikka arkenakin ja toisaalta voin mennä kauppaan ja kaupungille vaikka täysin huolittelemattomana. Eri tyylien yhdisteleminen ja rentous pukeutumisessa tuo elämään vaihtelua ja pientä iloa arkeen. Kokeilkaa tekin.

Kuvissa näkyvät kollarit löydät alla olevista linkeistä:

*Kirkkaan oranssi kollari

*Junkyard Multiverse kollari

Ja vielä huomiseen 30.9 asti voit hyödyntää -15% alennuksen koodilla minna15

15% alennus yli 50€ tilauksiin

Koodi ei koske aletuotteita

 

LUE MYÖS:

Varjola – rauhaa viikonloppuun

Trendikäs teddytakki syksyyn

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *