Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Helppo smoothie joka kulkee aina mukana

Kaupallinen yhteistyö: Jungle Juice Bar

KIIREISTEN PÄIVIEN PELASTUS

Olin jonkin aikaa sitten Jungle Juice Barin vaikuttajatapahtumassa Taste of Winterissä, jossa lanseerattiin smoothieiden uudet talven kausimaut. Jungle Juice Bar on minulle entuudestaan jo tuttu, mutta en ole kuitenkaan käyttänyt tuotteita säännöllisesti.  Jungle Juice Barin omistaja Petteri Fagerström kertoi tuotteista kattavasti ja olin positiivisesti vaikuttunut. Ohjelmassa oli muun muassa talvinen kuvauskilpailu. Pääsimme ohjelman ohessa maistelemaan uusia kausimakuja. Jungle Juice Bar avattiin vuonna 2011 ja se on Suomen ensimmäinenmehu- ja smoothiebaari. Nyt baareja on jo yli 40 ja sen missio tuoda pala viidakon raikkautta kaikkien huulille. Jungle Juice Barin smoothieista on tullut suosikkini, koska se helppo ja ravitseva, sekä se on helppoa nauttia kiireisenä päivinä liikenteessä. Itse valitsen aina proteiinia sisältävän version, mutta pienestä lisämaksusta proteiinin saa mihin tahansa makuun. Oma tämän hetkinen suosikkini on Baby Panda, joka sisältää vadelmaa, lakritsiuutejauhetta, raakakaakaojauhetta, riisiproteiinia, mangoa, banaania, kookosmaitoa, omenaa ja jäitä. Nykyään nautin Jungle Juice Barin smoothieista ainakin muutaman kerran viikossa. Smoothie sopii myös  kiireisiin aamuihin, koska isossa smoothiessa on mausta riippuen noin 400 kcal eli noin yhden aterian verran.

YMPÄRISTÖN PUOLESTA

Jungle Juice Bar valmistaa smoothiet ja mehut tuoreista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. Juomissa ei käytetä mitään keinotekoista eikä tiivisteitä, kaikki valmistetaan tuoreista ja aidoista raaka-aineista. Saatavilla on myös lisäpotkuilla, kuten guaranalla, macalla ja goji-marjalla tehostettuja juomia. Jungle Juice Bar lahjoittaa  myös jokaisesta myydystä juomasta viisi senttiä WWF:n kautta sademetsien suojeluun. Kaikkien Jungle Juice Barin smoothieiden ja mehujen tarjoilussa käytetään PLA-biomuovista valmistettuja mukeja, pillejä ja kansia. PLA on tällä hetkellä saatavilla olevista biomuovivalmisteista ympäristölle vähiten haitallinen, sillä se on sekä biopohjainen että biohajoava. Biopohjainen tarkoittaa uusiutuvista materiaaleista valmistettua – biohajoava tarkoittaa täysin kompostoituvaa. PLA on tällä hetkellä elintarviketeollisuudessa käytössä olevista vaihtoehdoista hiilijalanjäljeltään pienin, ja se mahdollistaa kompostoinnin lisäksi myös keräyksen ja kierrätyksen. Tänä päivänä näihin asioihin on erityisen tärkeää panostaa.

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kaupallinen yhteistyö: Jungle Juice Bar

2 kommenttia

  1. Jaana Karhu kirjoitti:

    Rakastan Jungle Juice smoothieita! Oma suosikkini on Flamingo, mutta toisaalta en ole vielä testannut kovin montaa makua. Smoothie korvaa monesti lounaan ja toimii siinä ihan täydellisesti.

    http://www.at-home.fi

    • minna kirjoitti:

      Mahtavaa. Nämä ovat monet tosi hyviä. Rohkeasti vain testailemaan uusia makuja. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *