Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Sauna rentouttaa kehon ja mielen – Yango tuo saunan luoksesi

Kaupallinen yhteistyö: Yango

Yango, Yangosuomi, Yango Finland, Yango sauna

Yango, Yangosuomi, Yango Finland, Yango sauna

Yango kuljettaa saunan sinne missä sinä olet. Uskomatonta mutta totta, nyt on mahdollisuus tilata sovelluksella sauna kotiovellesi, vähän kuin tilaisi taksin? Voiko se olla mahdollista? Kyllä on, nimittäin Yango tarjoaa kaikille Helsingin sisällä mahdollisuuden joulun alla kokea vanhan kunnon puusaunan tilauksesta valitsemassaan paikassa.

Sauna kotiovellesi

Yango-Sauna saapuu joidenkin minuuttien kuluttua sauna saapuu antamaasi osoitteeseen. Saunan lämmittäminen kestää vartin verran ja sillä aikaa voitte vaihtaa vaatteet pakettiautossa. Saunomisaika on parikymmentä minuuttia, jolloin ehtii saada jo kunnon löylyt. Oma pyyhe ja myös uikkari kannattaa ottaa mukaan.

Sinun pitää ainoastaan huomioida, että antamassasi saapumisosoitteessa tulee olla pysäköintimahdollisuus tila-autolle ja peräkärrylle.

Yango, Yangosuomi, Yango Finland, Yango sauna

Yango, Yangosuomi, Yango Finland, Yango sauna

Yango tuo terveysvaikutukset lähellesi

Sauna on erinomainen Suomalainen keksintö ja perinne mistä pidetään kiinni. Minulle saunaan liittyy hyviä muistoja elämän varrelta. Saunottua on tullut lapsesta saakka ja suurimmassa osassa kodeistani on ollut sauna. Saunalla on useita terveysvaikutuksia ja nyt Yango tuo ne lähellesi. Sauna rentouttaa lihaksia ja sitä kautta myös mielesi rentoutuu. Hyvänolon hormonit lisääntyvät, eikä saunan jälkeistä oloa ei voita mikään. Sauna tekee hyvää myös iholle, sauna avaa ihohuokoset ja valmistaa loistavasti esimerkiksi vartalonkuorinnalle tai jalkahoidolle.  Sydämelle sauna tekee myös hyvää, sillä syke nousee saunomisen aikana jopa 120–150 lyöntiin minuutissa ja vastaa verenkierron kuormittavuuden osalta matala- tai keskitasoista kestävyysliikuntaa. Saunassa rentoudutaan ja jaetaan elämää. Yksin saunoessa kokemus voi olla jopa meditatiivinen.  #YangoSauna kuulostaa hulvattoman hauskalle idealle ja se kannattaa ehdottomasti toteuttaa vaikka pikkujouluja ajatellen.  Tämä olisi varmasti myös iloa tuova yllätys huumorintajuiselle kaveriporukalle.

Yango, Yangosuomi, Yango Finland, Yango sauna

Milloin yango voi tuoda saunan lähellesi?

Sauna on saatavilla tilauksesta klo 10-16 huomenna 14.12. ja 21.12. Hinta on 25 €.

Huomioithan, että saatavilla on vain yksi Yango-sauna. Tilaa siis hyvissä ajoin.

Tämän lisäksi minulla on ilo tarjota sinulle -8 € pois ensimmäisestä tavallisesta Yango-kyydistäsi koodillani Tytto

Yango, Yangosuomi, Yango Finland, Yango sauna

Kuinka hyödyntää etu?

Lataa Yango

Lisää pankkikorttisi

Valitse ”alennukset” sovelluksen menusta ja lisää promokoodi sille osoitettuun kenttään

Valitse pankkikorttisi maksutavaksi ennen kyydin tilaamista

Etu on voimassa uusille Yango-asiakkaille Helsingissä 31.01. 2020 asti.

Ps. Omat kuvat otettu normaalissa saunassa.

Bongaa Sauna ja tienaa myös taksirahaa

Kaikki voivat osallistua kampanjaan mikä toimii seuraavasti:

Bongaa Yangon sauna, ota kuva ja tee IG-postaus tägäten IG:ssä @Yango.Finland sekä #YangoSauna. Kaikille postanneille luvassa 15 EUR arvoinen koodi, minkä voi käyttää tavalliseen Yangon taksimatkaan joulukuun 2019 ja tammikuun 2020 aikana.

 Yango-Saunaan pääset tutustumaan tarkemmin TÄÄLTÄ

#YangoSauna on saatavilla tilauksesta klo 10-16

huomenna 14.12. ja 21.12.
Hinta 25 €

Lue myös:

Vastaako TSS Travel viiden tähden halpa loma odotuksia – Osa 2

Vastaako TSS Travel viiden tähden halpa loma odotuksia – Osa 2

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

Kaupallinen yhteistyö: Yango

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *