Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Kädet kertovat tarinasi

Kaupallinen yhteistyö: O'keeffe's

Ihmisen käsistä voidaan tulkita paljon eri asioita ja käsistä katsominen on eräänlainen perinnetaito. Käsistä voidaan jopa ennustaa tulevaisuutta. Itse en erityisemmin usko tuohon mystiikkaan mutta uskon ja tiedän sen, että kädet kertovat ihmisestä paljon. Kädet ovat myös eräänlainen käyntikortti ja itsekin naisena haluan, että käteni ovat kauniit ja huolitellut. O’keeffe’s sai minut kiinnitämään erityisesti huomioita käsieni kosteutukseen.

Mikä tekee käsistä kauniit – O’keeffe’s ?

Kuten ihonhoidossa kosteutus on äärimmäisen tärkeää myös käsille. Kuivuus käsien ihossa saa ihon halkeilemaan ja kynsinauhat lohkeilemaan mikä tuntuu ja näyttää inhottavalta. Varsinkin talven tullen käsien iho on koetuksella kylmyyden ja kuivan ilman vuoksi. Sain muutama viikko sitten ihanan paketin O’Keeffe’silta missä oli muun muassa tämä kovan suosion saavuttanut O’keeffe’s ”Working hands” käsivoide.  Olen itse varsinkin kampaajana ollessani kärsinyt kuivista käsistä koska olen ollut veden kanssa kosketuksissa lähes kokoajan. Ja käsivoidetta on kulunut paljon. Tätä kyseistä ”Working hands” käsivoidetta suositellaan nimenomaan käsillään työtä tekeville ja erityisen kuivat kädet omaaville henkilöille kuten rakennusmiehille, puutarhureille, kampaajille ja sairaanhoitajille.  Itse olen käyttänyt voidetta nyt pari viikkoa ja käteni ovat silkin pehmeät. O’Keeffe’s on todellinen apu kuiville käsille.

Mikä sitten tekee käsistä kauniit? Käsissä huomion kiinnittää, tietty ihon ja kynsien kunto. Varsinkin asiakaspalvelussa työskentelevien ihmisten käsiin tulee väkisinkin kiinnitetyä huomiota ja oikeastaan voisin sanoa, että kaikenlaiset kädet ovat hoidettuina kauniit. Puhtaat ja lyhyet kynnet riitävät, eikä aina tarvitse olla edes kynsilakkaa jotta kädet näyttävät siistiltä. Ehkä enemmänkin ”turn off” on likaiset kynnenaluset. Myös överi pitkät ja huolimattomasti tehdyt rakennekynnet saattavat pilata käsien ulkonäön ja tietty poistamatta jääneet kynsilakat jotka ovat jo osaksi lohkeilleet pois. Hoidettu ei siis mielestäni tarkoita muutakuin kosteutettu ja puhdas.

Miesten käsissä myös korostuu ihon ja kynsien kunto. Erityisesti raskasta käsillä tehtävää työtä tekevien tai kovasti punttisalilla treenaavien kannattaa kosteuttaa käsiä päivittäin ja siihen O’Keeffe’s ”Working hands” käsivoide on paras mahdollinen vaihtoehto.

Kosteutus on kaiken ihonhoidon a ja o – O’Keeffe’s

Kuten jo aiemmin mainitsin on kosteutus äärimmäisen tärkeää käsien iholle ja iholle yleensäkin. Mitään ihme lääkettä ihon nuorekkaana säilyttämiseen ei olekaan, mutta kosteuttaa kannattaa. Kuiva iho nimittäin rypistyy helpommin kuin kosteutettu. Kosteuttaminen auttaa ylläpitämään ihon elastisuutta,  tällöin juonteet, rypyt ja veltto iho pysyvät poissa mahdollisimman pitkään ja iho pysyy kimmoisana. O’Keeffe’s-ihonhoitotuotteet ovat kosteuttaneet kuivaa ja halkeilevaa ihoa jo yli 20 vuoden ajan. Jokainen tuote rauhoittaa kuivaa ihoa ja tarjoaa taatun avun.  Sain O’Keeffey’siltä myös kosteuttavan Skin Repair – vartalovoiteen,  Healthy Feet – jalkavoiteen ja  Lip Repair – huulirasvan normaalin, viilentävän sekä aurinkosuojalla varustetun. Olen testannut näistä jokaista ja kosteutus on kyllä huippuluokkaa. Olen oikea vartalovoiteen suurkuluttaja ja tuntuu, ettei  O’Keeffe’sin voidetta mene läheskään niin paljon kuin mitä tahansa lotionia – niin riittoisaa se on.  Nyt olen valmis syksyyn ja talveen. Ihoni kosteutus on turvattu.

Kuvat / Yasmina Godden

Ps. Kannattaa muuten  käydä O’keeffe’s messuosastolla I Love Me -messuilla, koska joka päivä (pe, la ja su) annetaan  ihana goodie bag 15 ensimmäiselle asiakkaalle, joka sanoo messuosastolla sanan ”Vaikuttajamedia”.

I Love Me -messuthan ovat  nyt tulevana viikonloppuna 18.-20.10.

Lue myös:

Miltä kuolema tuntuu? 

Miltä kuolema tuntuu?

Afrikka ja Skandinavia kohtaavat sisustuksessani

Afrikka ja Skandinavia kohtaavat sisustuksessani

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

Kaupallinen yhteistyö: O'keeffe's

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *