Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Viime aikoina olen…

Pohtinut paljon elämää ja omaa minuuttani…

Sitä mikä on minulle hyväksi ja mikä ei.  Mikä edistää omaa hyvinvointiani, mikä taas vie sitä pois. Olen tyytyväinen siitä, että olen päässyt miellyttäjän roolistani ja en tee ainakaan merkittävästi asioita vain muiden mieliksi. Olen sitä mieltä, että muiden auttaminen on aina paikallaan. Kuitenkin omat rajat pitää tunnistaa ja pitää huoli, että myös omat tarpeet tulevat täytetyksi. Ihmissuhteissa vastavuoroisuus on tärkeää. On tärkeää saada olla oma itsensä vapaasti ja luottaa läheisiin.

Miettinyt Mitä tekisin…

Vielä tulevan lyhyen kuuden päivän lomani ainana? Ottaisinko rennosti ja nauttisin Helsingistä, vai suuntaisinko esimerkiksi Yyterin rantahietikoille nauttimaan. Olisi paljon paikkoja missä haluaisin käydä tänä kesänä kuten Hanko, Yyteri, Porvoo, Turun saaristo, ehkä vaellus jossain… Onko vinkkejä minne kannattaisi suunnata vaikkapa parin päivän minilomalle?

Ollut huolissaan,  koska Rakas kissani Puntus…

On ollut kipeä viime aikoina. Kaikki alkoi oksenteluna ja sen jälkeisenä voimakkaana voipumisena. Sitten on käyty verikoissa, syöty antibioottia, vaihdettu ruokavaliota jne. Tuhehdusarvot ovat koholla. Oksentelu loppui ja Puntus virkosi, kuitenkin kokoajan tarkkailen mahdollisia oireita. En millään haluaisi luopua tuosta lähes 13-vuotiaasta ”bengalintiikeristä”.  Tämä vaikuttaa luonnollisesti tietenkin  myös lomasuunnitelmiini.

ollut melko väsynyt…

Tuntuu, että voisin nukkua kellon ympäri joka yö. En ole mielestäni rasittanut itseäni erityisen paljon millään osa-alueella. Tunnen vain itseni väsyneeksi ja tarvitsen jotenkin todella paljon unta tällä hetkellä. Kieltämättä tuntui, että loma loppui hiukan kesken ja olisin tarvinnut akkujen latautumiseen hiukan enemmän aikaa.

Miettinyt, että tuleeko minusta koskaan äitiä?

Jokaisella lapsettomalla naisella joka haluaa äidiksi ja jonka ikä on lähempänä neljääkymppiä kuin kolmeakymppiä on aihe ajankohtainen. Riskiryhmää ollaan jo nyt reippaasti kohta kolmekasina. Mitä lopulta elämältä haluan, olenko sittenkään valmis luopumaan vapaudesta silloin jos olen yksin? Toisen kanssa olisin varma.  Toivottavasti en koskaan katkeroidu.

ajatellut, että Haluan alkaa…

Tekemään tänne blogiini enemmän muoti sisältöä. Ei minusta varmasti koskaan tule mitään muotibloggaaja, mutta tottahan se on, että vaatteiden ja muiden kanssa on tullut puljattua jo nuoresta saakka. Sen verran, että kyllä siitä riittäisi ihan sisällöksi saakka. Instagramissa saan saan säännällisesti kyselyjä vaatteistani. Miksi en kertoisi niistä myös täällä?

Mitä sinä olet tehnyt tai pohtinut viimeaikoina?

Lue myös:

Kesämekot Top 10 

 

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.