Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Ihmissuhteissa kannattaa luottaa intuitioon

Tiedättekö sen tunteen kun tapaatte uuden ihmisen ja juttu luistaa mutkattomasti ja helposti? Ihmissuhteissa tämä on suotavaa ja tämä antaa myös halun tutustua toiseen ihmiseen vielä lisää. Tällaisen ihmisen kanssa on helppoa sopia yhteisistä asioista kun molemmat ajattelevat asioista melko samalla tavalla. Jos mielipiteissä on eroja, kuten luonnollisesti välillä on, pystytään asioista keskustelemaan rakentavasti ilman konflikteja. Jos konflikteja tulee, ne pyritään ratkaisemaan perusteellisesti mutta melko helposti ilman turhaa draamaa.

Ensivaikutelma on tärkeä

Ensivaikutelman merkitys on tärkeä ja yleensä huomaan ensimmäisen viiden minuutin aikana pidänkö ihmisestä vai en.  Kuitenkin monissa tapauksissa ihmisen huonot puolet nousevat esiin vasta myöhemmin. Omasta kokemuksesta, näin tapahtuu harvoin toisinpäin. Jokainen haluaa antaa itsestään parhaan mahdollisen ensivaikutelman, mutta se tullaanko toimeen jatkossa onkin eri asia. Pyrin antamaan jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden ja uskon siihen, että jokaisessa ihmisessä on hyviä puolia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että haluisin viettää vapaa-aikaani kaikkien ihmisten kanssa.

Tunnista omat rajasi

Uusien ihmissuhteiden luomisessa on aina omat riskinsä, mutta melko pian kyllä näkee ja tuntee vastaavatko ihmiset toistensa tarpeisiin. Jos toinen ihminen haluaa rajoittaa esimerkiksi vapauttasi ja muita ystävyyssuhteitasi kannattaa hälytyskellojen antaa soida ja niiden ääntä myös kuunnella. Mielestäni on myöskin hälyttävää jos ennalta tuntematon ihminen haluaa rajoittaa ajankäyttöäsi ja sitouttaa sinut itseensä hyvin lyhyen ajan tuntemisen jälkeen.  Intuitio, eli vaistonvarainen tunne kertoo usein ainakin sen onko yhteys henkilöön hyvä. Jos negatiivinen tunne on päällimmäisenä, saa sitä harvoin käännettyä positiiviseksi vaikka ulkoiset puitteet olisivatkin kunnossa.

Lopeta ajoissa

Huono fiilis ja negatiivinen intuitio ovat asioita joiden takia uuteen ihmiseen tutustumisen jatkamista kannattaa harkita vakavasti. Elämä on liian lyhyt murehtimiseen ja itse ainakin toivon, että ihmissuhteet elämässäni tuovat minulle enemmän energiaa, kuin vievät sitä.  Toki ihmissuhteissa on aina myös erimielisyyksiä ja riitojakin mutta on tosiasia, että toisten ihmisten kanssa näitä on enemmän kuin toisten. Täydellistä vastakappaletta tuskin onkaan, koska kaikissa meissä on omat vikamme, mutta sellaista helppoa, mukavaa ja hyvällä vuorovaikutuksella varustettua vapaa-aikaa on meillä jokaisella oikeus toivoa ja saada. Liian usein kuulee niitä tarinoita, jossa huonoja merkkejä, fiiliksiä ja tunteita on ollut alusta saakka mutta niistä huolimatta ihmissuhdetta on jatkettu. Tämän seurauksena moni on päätynyt narsistin, psykopaatin tai patologisen valehtelijan uhriksi. Itse olen päättänyt, että kuuntelen itseäni ja intuitiotani. Kunnioitan itseäni, rajojani ja tunteitani. En suostu mihinkään mikä tuntuu pahalta tai epämiellyttävältä.

Mitä sinä ajattelet aiheesta?

Oletko sinä luottanut ihmissuhteissa intuitioon?

Jos et, oletko pettynyt?

 

LUE MYÖS:

Suurin unelmani ei ole toteutunut

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

2 kommenttia

  1. Mariem kirjoitti:

    Ei liity aiheeseesi mutta uskomattoman upeat kuvat sinusta!! Näytät hehkuvan hyvältä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *