Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Paljastuksia minusta

Tätä et (ehkä) tiennyt minusta! Blogiini on tullut vuosien varrella paljon uusia lukijoita. Kaikki eivät ole seuranneet matkaani vuodesta 2012 kun aloitin. Ja Vaikuttajamedialle siirtymisenkin jälkeen yleisö on varmasti jonkin verran muuttunut. Katri Kruner haastoi minut Instagramissa tällaiseen hauskaan haasteeseen, jossa on tarkoitus kertoa faktoja itsestä. Sellaisia joita suurin osa teistä ei tiedä. Tämän postauksen avulla pääset taas hiukan lähemmäksi minua.

1. Olen käynyt emäntäkoulun

Olen suorittanut Jyväskylän Kotitalousoppilaitoksessa talouskoulun vuonna 2002. Tätä on aina kutsuttu perinteisesti nimellä emäntäkoulu. Kävin tämän sen jälkeen kun olin valmistunut kampaajaksi ja olin muuttanut Jyväskylään. Menin kouluun osittain siksi, että hyvä ystävänikin meni ja sehän kesti vain puoli vuotta. Sain rauhassa tutustua kaupunkiin ja valmistuin samalla ”emännäksi”. Tämän jälkeen ymmärsin tarkoitukseni ja aloitin välittömästi työt kampaajana. Koulussa siivottiin ja laitettiin ruokaa. Moni vinkeistä on edelleen käytössä. ”Eväitä elämään talouskoulusta”  taisi olla koulun slogan. Se piti hyvin paikkansa.

2. Olen myös personal trainer

Liikunta kiinnosti ja kiinnostaa edelleen minua paljon. Niin paljon, että opiskelin personal traineriksi vuonna 2012. Tällä hetkellä en tee sitä työtä ollenkaan, mutta jollain tapaa liikunnan yhdistäminen työhön vielä jonain päivänä kiinnostaa.

3. minusta on vanhemmiten löytynyt sisäinen introvertti

Nykyään lataan akkuja mieluiten rauhassa yksin tai lähimpien seurassa. Ennen viihdyin enemmän hulinassa,  huiskeessa ja jatkuvasti sosiaalisissa tilanteissa. Oikeammin olen varmasti ambivertti, nimittäin minusta löytyy molemmat puolet. Ennen kallistuin extrovertin puolelle.

4. Inhoan kylmää ja rakastan lämpöä

Palelu on kamalaa. Pidän myös talvesta mutta varustaudun kunnolla. En siedä kylmyyttä ja nautin lämpimistä suihkuista, lämpimistä maista ja tykkään myös treenata ilman ilmastointia helteessä. Myös kehoni voi paremmin lämpimässä, leikattuun nilkkaani ei satu koskaan. Ei ole jumeja, eikä kolotuksia.

5. Olen puoliksi suomalainen ja puoliksi tansanialainen

Isänä on tansanialainen ja äitini on suomalainen. Olen syntynyt suomessa ja asunut aina Suomessa. Isäni on aikoinaan opiskellut Suomessa ja asuu nyt Tansaniassa. Juuristani kysytään minulta paljon, kuten myös puhutaan englantia. Suomi on siis myös äidinkieleni. En loukkaannu taustojeni kyselystä ollenkaan, päinvastoin vastaan ja kerron mielelläni.

6. En ole penkkiurheilija

En seuraa mitään lajia telkkarista juuri koskaan, varsinkaan jääkiekkoa, jalkapalloa, enkä oikein mitään muutakaan. Taitoluistelua ja yleisurheilua on ihan mukava katsoa joskus tai voimamieskisoja. Live-matseissa olen käynyt joskus ja myös ihan pidän niistä.

7. HAIN SELVITYTYJÄT SUOMI -KAUDELLE

Olen myös Katrin lailla joskus vuosia sitten hakenut selviytyjiin, mutta en päässyt. Siinä oli ainut tosi tv-formaatti johon voisin lähteä heittämällä.

8. Ihmiset jotka rynnii sporasta ulos ennen aikojaan

Ärsyttää. Usein julkisissa vieressä ikkunapaikalla istuva vinkkaa, että ”anteeksi jään seuraavalla pysäkillä” ja pyytää tilaa nousta vaikka olisin itse jäämässä samalla pysäkillä. En voi muuta kuin katsoa ja hymyillä. En ymmärrä miksi paikalta pitää rynniä jo edellisen pysäkin kohdalla, kun voisi kaikessa rauhassa istua matkan loppuun paikallaan.

9. Käytän aina korviksia

Pidän korviksia tilanteessa kuin tilanteessa. Minulla on todella alaston olo ilman korviksia. Esimerkiksi Kilimanjarolle kiivetessäni minulla oli koko ajan korvikset. Tosin vain pienet napit, vastaavia käytän myös liikkuessa. Muuten pidän melko näyttävistä korviksista.

10. En poista karvojani ollenkaan

Olen ulkoistanut asian ja uskollinen ystäväni Tiina hoitaa asian. Olen siitä onnekas, ettei esimerkiksi säärissäni kasva karvoja juuri ollenkaan. Kulmakarvoja nypin sentään ajoittain itse.

ONKO meillä JOTAIN YHTEISTÄ TÄMÄN POSTAUKSEN LUETTUASI?

 

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

2 kommenttia

  1. Helzu kirjoitti:

    Jotain samaa meistä löytyy, kuten se, että vihaan myös kylmää ja rakastan lämpöä. Pakkanen, kylmä vesi ja kylmä tuuli puistattavat. Auringon lämpö, takkatulen lämpö ja kuuma suihku ovat mun juttu, mistä nautin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *