Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kesämekot top 10

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesällä lempivaatteeni on ehdottomasti mekko. Käytän mekkoja talvellakin mutta en niin usein. Kesällä usein pelkkä mekko riittää asuksi mikä on ihanaa. Minulla on ainakin sata mekkoa ja rakastan mekkoja. Jos joku ystäväni kysyy mitä laitan päälle, oikeastaan mihin tahansa tilaisuuteen, vastaukseni on aina mekko. Jotkut käyttävät mekkoja vain juhlissa tai juhlavissa tilaisuuksissa, mutta minä käytän mekkoja arjessa ja juhlassa. Oikeastaan aina paitsi urheillellessa, ellei tennismekkoa lasketa. Joidenkin mielestä, jotkut arkimekkoni ovat jotenkin juhlavia mutta minusta se ei haittaa. En koe, että vaatimattomuus kaunistaisi. Ainakaan minua.

Mekko 2020

Kuten jo sanottu rakastan kaikenlaisia mekkoja. Kotelomekkoja, kukkamekkoja, maximekkoja, tyköistyviä mekkoja, iltapukuja, bohomekkoja, rantamekkoja, ohutolkaimisia, olkaimettomia ja kaikenlaisilla hihoilla olevia mekkoja ja niitä tennismekkoja. Mekko sopii mielestäni kaikille, korostaa naisellisuutta ja jokaiselle vartalotyypille löytyy varmasti edustava mekko. Mekko on mukava päällä ja helppo koska ei tarvitse erikseen valita yläosaa ja alaosaa. Mekko edustaa naisellisuutta parhaimmillaan.

Mekko – sinulle ja minulle tänä kesänä

Listasin alla tämän kesän suosikkimekkoni. Kekäleellä on uskomattomia alennuksia. Esimerkiksi ensimmäisessä kollaasissa alla oleva valkoinen Max Maran mekon normaalihinta on 279€ ja nyt se on alennuksessa huimat 83,70€. Valkoinen sopii täydellisesti kesään ja merellisiin maisemiin. Sen kanssa sopivat hyvin erilaiset korikassit ja rennot espadrillokset tai sandaalit. Oranssin ja valkoisen Samsoe and Samsoen pukisin mielellään töihin tai tapaamisiin kaupungille.

 

MekkoGant Naisten Nahkakengät, Peachtown Vaalea Beige *

Max Mara Weekend Naisten Mekko, Oche Maxi Dress 3/4 Valkoinen *

Blue On Blue Naisten Sandaali, Debb Valkoinen *

Ralph Lauren Naisten Laukku, Tote Medium Beige *

Samsoe and Samsoe, Naisten Mekko, LEOLA DRESS 6621 Poltettu Oranssi *

KN-Collection Laukku, Simpukka Beige *

Samsoe and Samsoe, Naisten Mekko, MARGO LONG DRESS AOP Mustavalkoinen *

Mekko

Philosophy Blues Original Naisten Mekko, Minneapolis Musta Kuosi *

Marimekko Mekko, Maininki Pioni Vaaleanpunainen Kuosi *

Selected Femme Naisten Mekko, Valentina Ls Midi Dress Valkoinen *

Yllä oleva Philosophyn tumma mekko on puoleen hintaan vain 99€ ja käy melkein mihin tahansa vuodenaikaan. Näen tämän jo alkusyksyn pimenevissä illoissa kävellessäni kotiin tunnelmallisen illallsen jälkeen. Treffeille, ulos syömään, töihin. Täydellinen. Marimekon aikaa kestävät mekot ovat taas aikaa ja tämän mekon voi heittää rennosti päälle ja mennä vaikka Kauppatorille ostamaan Puntukselle silakoita. Ja  lopuksi taas yksi ihana valkoinen mekko loppuun. Tyyli edustaa tätä kesää parhaimmillaan.

 

MekkoKatri Niskanen Mekko, Inga Nude *

Ted Baker Pieni Nahkalaukku, Beckeey Crossbody Valkoinen *

Ted Baker Pieni Nahkalaukku, Josse Crossbody Vaaleanpunainen *

Ted Baker Iso Nahkalompakko, Solange Large Wallet Kullankeltainen *

Rennot mekot

Sopivat moneen tilanteeseen. Reilut hulmuavat mekot ovat ehdottomasti tämän kesän juttu sekä arkeen, että juhlaan. Yllä oleva Katri Niskasen mekko on myös reilussa alennuksessa, kannattaa käydä katsomassa. Tämä sopii hyvin fiinimpäänkin juhlaan tai sitten ihan terassi-iltaan. Tämä on pakko saada. Ohessa myös muutama laukku jotka sopisivat tyyliin.

 

MekkoTed Baker Naisten Mekko, Kahlay Valkopohjainen Kuosi *

Tommy Jeans Naisten Mekko, Floral Maxi Strap Dress Kirkkaanpunainen *

Katri Niskanen Naisten Mekko, Chantell Valkoinen *

Yllä vielä Tommyn punainen rento maximekko arkeen ja kesäpäiviin ja Katri niskasen tyylikäs pitkähihainen kotelomekko (reilussa alessa) melkein minne vain. Palaveriin, kaupungille, terassille, juhliin. Ted bakerin vaalea kukkamekko on myös hyvin monikäyttöinen ja voisin pitää missä vain. Olkaimettomat mekot menevät hyvin myös töissä jos olkapäille laittaa boleron tai kevyen neuletakin. Kaikki postauksen mekot ja tuotteet löydät kuvan alta linkeistä.

Kaikki mekot Kekäleestä *

Mitä mieltä olit minun tämän kesän TOP 10 mekkovalinnoista?

Ihastuitko johonkin näistä mekoista?

 

Lue myös:

TÄYDELLISET HYBRIDI KULMAKARVAT

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.