Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Päätä itse millaista elämää elät – Vetovoiman laki

Siivosin kirjahyllyäni ja käsiini osui legendaarinen teos ”The Secret” – Salaisuus. Aloimme selailemaan kirjaa ja muistui mieleeni vetovoiman laki. Kuinka suuri voima ajatuksella on ja kuinka se mitä ajattelemme tulee aina luoksemme. Vedämme puoleemme niitä asioita, joihin kiinnitämme huomiota, kohdistamme energiaa ja keskitymme, joko myönteisesti tai kielteisesti.

Olen viimeaikoina ollut hiukan stressaantunut syystä, että elämässäni on kohta yksi iso käännekohta käsillä. Nimittäin valmistuminen koulusta ja elämä on tietyllä tapaa taas edessä. Pitäisi löytää suunta ja tarkoitus. Minulla on haaveita ja toiveita mutta ei mitään konkreettista suunnitelmaa. Töitä on tarjolla hyvin, mutta haluanko loppuelämäni työskennellä palkallisena hoitajana vai voisinko kenties tehdä jotain muuta. Palaisinko takaisin hiusten ja kauneuden pariin vai tekisinkö kenties jotain liikuntaan ja  hyvinvointiin liittyvää? Vai yhdistäisinkö kaikkea osaamaani ja ryhtyisinkö yrittäjäksi. En ainakaan ihan heti mutta ehkä tulevaisuudessa. Haluaisin myös lapsen. Missä välissä sen aika olisi? Jos ajattelee biologiaa, niin heti mutta olenko valmis muuten ja onko elämäntilanteeni siihen kypsä? Haluaisin myös vielä opiskella, pitäisikö jatkaa suoraan edes avoimessa yliopistossa vai pitää hieman taukoa kaikesta opiskelusta?

Ensin pitää määrittää mitä haluaa

Ennen kun voimme saavuttaa tavoitteemme pitää tietää mitä haluamme. Ensin meidän täytyy selvittää itsellemme ”Mitä minä haluan?”. Samalla selviää myös se ”Mitä en halua?”. Tämän  jälkeen on tärkeää keskittyä asioihin, joita haluamme. Kun olemme asettaneet tavoitteet itsellemme, pitää niihin myös uskoa  ja ajatella positiivisesti. Vaikkapa näin ”Minä valmistun pian, saan unelmieni työn ja minusta tulee äiti” Ei kyseenalaistaa, eikä epäillä koska epäily rajoittaa tavoitteen saavuttamista. Epäily pitää sisällään negatiivisuutta. Positiivisuus lisää positiivisuutta ja hyvä kiertää.

Seuraavaksi suunnata huomio tavoitteeseen

Kun olemme löytäneet tien mitä haluamme, pitää energia suunnata siihen. Pitää tiedostaa mikä tuntuu hyvältä ja jatkaa sen tekemistä. Oma ongelmani on ollut usein elämässä liian moneen asiaan energian keskittäminen. Olisin varmasti päässyt erinäisissä asioissa parempaan lopputulokseen jos olisin teroittanut itselleni selvemmin mitä milloinkin haluan ja keskittynyt enemmän yhteen asiaan. ”Sillisalaatti elämää” elämällä olen yltänyt keskinkertaisuuteen kerta toisensa jälkeen. Meidän pitää ensin kertoa mitä haluamme, vasta sitten se voi toteutua.

Viimeisenä – Anna asioiden tapahtua

Täytyy poistaa epäilykset. Tämä voi olla kaikista vaikeinta, koska salliminen tapahtuu sen jälkeen kun lopetamme epäilemästä. Kuten aiemmin totesin, epäily tuo mukanaan negatiivista energiaa ja se täytyy lopettaa. Ihminen saattaa syyllistyä negatiivisuuteen huonojen kokemusten jälkeen. Jos on esimerkiksi kokenut paljon vastoinkäymistä, petetyksi tulemista ja surua. Saatamme huomaamattamme rakentaa ympärillemme kuoren ja tuntea, että tämä tapahtuu taas uudestaan uudestaan. Tämän pelon saattelemana voimme kutsua pettymyksen taas luoksemme. Meidän täytyy olla rohkeita ja muuttaa vanhat käsityksemme. Olla avoimia hyvälle elämälle, menestykselle ja rakkaudelle. Jokainen meistä ansaitsee olla onnellinen ja elää täyttä elämää, kukin omalla tavallaan.

 

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *